משחק הנזיפות!!!

*pank

New member
משחק הנזיפות!!!

נו! נו! נו! ערפאת! אתה טרוריסט, בוש אמר שאתה טרוריסט, האמריקאים בעזרת טכניקות מתקדמות עלו על העובדה שאתה טרוריסט, אז לך תעמוד בפינה שם ברמלה תעמוד שם בפינה ואל תזוז עד שיצא ממך שאהיד, במסגד ממול כבר מארגנים לך שבעים בתולות " רגע אתם חושבים שאני מטומטם?! בתולות זה בשביל המג´נונים שאני שולח להתפוצץ, מה אני צריך 70 נשים חסרות נסיון, תנו לי פרחה אחת מקומית ואני מסודר" בנתיים אנחנו כאן בקבינט הבטחוני נדון בתגלית המרעישה, ראש הראשות הפלשתינית הוא טרוריסט מי היה מאמין?! יש לנו דילמה קשה, איך לא לשחק לידיים של ערפאת, אנחנו מעדיפים להתפוצץ על בסיס שבועי רק לא לשחק לידיים שלו, עוד מעט האמריקאים ירשמו את החמאס כארגון טרור עד עכשיו החמאס חילק פרחים ודגלים ברחובות. בעוד אנחנו לא נשחק לידיים של ערפאת מיודענו שיצא מהארון סוף סוף, הוא ישחק עם הידיים והרגליים שלנו, הנה יד שמאל עפה לפה והנה יד ימין עפה לשם. תעמוד בפינה ערפאת תעמוד ותמשיך לפוצץ אותנו כי אנחנו לא משחקים לידיים שלך, אנחנו דווקא יודעים להתפוצץ הכל כבר מוכן, בתי החולים, התקשורת הפרשנים, ודרך אגב ערפאת אתה שר לא רע, האם זה אומר שעברנו למחזמר?

למעלה