משחק המילים - והפעם פחד

deep ocean

New member
משחק המילים - והפעם פחד

כתבו כאן על פחד שיש לכם שמתחיל באות - א

deep ocean

New member
נו?

זה משחק מגניב...

יה-יה

New member
אאאאא-לף...... STOP!!!!

אמת. יש מצבים בעבודה בהם אני חוששת (פוחדת נשמע לי קיצוני) להגיד את האמת. דוגמא למען ההסבר: הבוסית שלי אשה מאד לא ´אמיתית´. סיפרתי עליה פעם. היא אומרת המון דברים מאחורי הגב על הסובבים אותה. היא מדברת על עובדים אחרים שעשו/אמרו כך וכך... דברים שמסתבר, בדיעבד, שאינם נכונים. היא מעוותת בסיפוריה דברים שקרו (בנוכחות העובדים, כך שיש ´עדים´) ומספרת אותם, כך שייראה שהיא היתה ´בסדר´. קרה לי כמה פעמים ששאלתי אותה על דברים שאמרה עליי מאחורי גבי והיא טענה שלא היו דברים מעולם (כשאני יודעת בוודאות שהם נאמרו). אז ממה אני חוששת? אני רוצה להגיד לה את כל מה שאני חושבת עליה באמת. אני חוששת לפגוע בה. נכון שאנחנו בוחרים להיפגע, אבל לומר לאדם בפנים: "אני יודעת את כל מה שאמרת עליי מאחורי גבי, אני יודעת שאת משקרת בעניין X, אני יודעת שסיפרת על Y וזה לא היה בדיוק כך" וכו´... - משפטים כאלה, האמת הזו, גם ´תפליל´ את מי שסיפר לי וגם יעמיד אותה בעמדה של התגוננות, הצטדקות וכו´. ביקשתי מהעובדים לא לספר לי יותר דברים שנאמרים עליי מאחורי גבי, כדי שלא אצטרך לעמוד במצב של: - אני נחמדה אלייך, למרות שאני יודעת את כל הדברים שאמרת. - אני מחייכת אלייך ו´בסדר´ איתך, למרות שאני יודעת שאת משקרת על כל צעד ושעל בדרכך. אני מעדיפה לא לדעת, כדי לא ´ליפול´ למצב של צביעות. רוב השקרים לא קשורים אליי, ולכן דברים שהיא מספרת לי (שאני יודעת שהם לא נכונים), אני שומעת ומוחקת ממני. אבל במשחק הצביעות שלה כלפיי - אני לא רוצה להשתתף. גם אני צבועה איתה... כי אני פוחדת/חוששת להגיד את האמת. חוששת להגיד לה את האמת שלי עליה בַּפָּנים. (השעה מוקדמת לי מדי לנאומים. אני מקווה שהבהרתי את עצמי... אם לא - תשאלו). שיהיה לנו בוקר נפלא ויום קסום. לי יהיה... אני ביום חופש. אוהבת, יה-יה.

deep ocean

New member
יה-יה את גדולה!

קודם כל הצחקת אותי עם ה-אאאאאאא-לף!!!! הממממממ. נהניתי מכל רגע בקריאה של ההודעה שלך. מקווה שהיחסין ביניכן ישתפרו בכל אופן! אין לי מושג איזה פחד יש לי ב- א ..... הממממממ מממממממ פחד מאהבה חונקת אולי?! זה מתחיל באות א.....

deep ocean

New member
וממשיכים בספירה

אאאאאאאאאאאלף, בית, גימל, ד, ה, ו, ז, ח, ט, י, כ....ל !!!! פחד ב- ל !!! יאללה חברים, תתחילו להוציא החוצה את השדים

Talia E

New member
איבוד

איבוד עצמי איבוד זכרונות איבוד אפשרויות איבוד זמן איבוד אנשים... בקיצור - פחד משינויים ומשיכחה
(אולי נעבור ל- ש´?...)

למעלה