משחק המחבואים

משחק המחבואים

הרגשות והתכונות נפגשו לאחד המפגשים הציע השיגעון בואו נשחק במחבואים. הספקנות הרימה גבה השיעמום פיהק בפעם המי יודע כמה הסקרנות מיד שאלה איך הולך המשחק? הסביר השגעון: אני סוגר את העיניים סופר מאחד עד אלפיים אתם רצים ומתחבאים כשאני מסיים לספור אני מסתובב לאחור הראשון אותו אני מוצא מהמשחק הוא יוצא. האופוריה רקדה עם ההתלהבות השמחה הרביצה כאלה קפיצות שהדביקה את האדישות והספקנות האמת לא רצתה להשתתף הרי תמיד סופה לצאת זה משחק מטופש אמרה הגאווה באון ובעצם הפריע לה שלא שלה הרעיון גם הפחד לא רצה להסתכן והרגיש ממש מסכן. ``אחת שתיים שלוש..`` התחיל לספור השגעון העצלנות ראשונה התחבאה תחת האבן הראשונה שנקראה בדרכה. האמונה לשמיים עלתה הקנאה הסתתרה מאחרי צל ההצלחה. לנדיבות היתה בעיה קשה כי על כל מקום טוב שמצאה מיד על חבריה חשבה. היופי חשב שלהתחבא זה נורא ולכן עמד לפני מראה. הצניעות ללא כל בעיה בגזע עץ הסתתרה החושניות פרפר מצאה ובין כנפיו הססתרה. האגו לעצמו מצא מקום מאורר ועצום שיכל להסתתר בו לא בצמצום. התשוקה והחשק בהרי געש התחבאו השקר נכנס עמוק לים אבל כלם אותו ראו כשהשגעון כמעט סיים את הספירה עדיין האהבה לא מצאה את מסתורה כל המקומות היו תפוסים על ידי יתר החברים סיימתי הכריז השגעון את העצלות מצא ראשון מתחת לאבן ממש לידו האמונה התגלתה כי עם אלוהים התוכחה החשק ביחד עם התשוקה הקימו בהרי הגעש מהומה באופן פתאומי הופיע הקנאה וכך הסגירה גם את ההצלחה מקן דבורים האנוכיות יצאה כך סתם לבדה. את הספק מצא יושב על הגדר כי עדין לא החליט היכן לסתתר החרדה נמצאה במערה חשוכה השקר נמצא בים מאחורי הקשת בענן וגם השחכה נמצאה את המשחק בכלל שחכה רק האהבה נותרה בכתובת לא ידועה שגעון חיפש אותה בטרוף ונהיה מה זה לחוץ וכשראה שיח ורדים הזיז את הענפים ואז נשמעה צעקה איומה כי האהבה בעיניה נפגעה השגעון התנצל ובכה וגם הבטיח לאהבה שתמיד ילווה אותה. וכך מאז אותו משחק מחבואים האהבה והשגעון ביחד הולכים.

לורה...

New member
אני חייבת לומר לך משהו

אתה פשוט כשרוני !!!!! אוהבת לקרוא מה שאתה כותב..... וסתם,נזכרתי איך מקילוף בצל עברת למחבואים עם רגשות..... יפהההההההההה !!!!!! שלך לורה

עינת.. :-)

New member
שף עירום חמוד ומוכשר.......

שמחה שלמרות שאמרת שאתה פורש אתה עדיין כאן (לפחות בפורום רואים אותך....) השיר שכתבת פשוט מדהיםםםםםםם ומיוחד,,,,,, הכישרון פשוט נוטף ממך....

גילית.

New member
השף הוא עירום- אבל בחור ישר...

לשף, קראתי הודעתך, וזכרתי שבאיזה מקום אכן כבר ראיתי אותה, אני שמחה, שיצאת בהבהרה לאומה, בעיניי בכל אופן, עלתה קרנך, מאחלת לך יום ניפלא, ואגב איך מתקדמת הסידרה? אם זקוק לרעיון או שניים, תן שתי מחיאות כפיים, ואז כולנו בחדר הזה נתייצב, ונעזור לך חיש מהר, נו בשביל מה יש חברים? ממני גילית בברכת חג שמח לך ובני משפחתך, גילית

למעלה