משחק המאפיה {הרשמה}

dark beast111

New member
משחק המאפיה {הרשמה}

כל מי שרוצה להרשם למשחק המאפיה שירשום למטה שהוא רוצה טוב אלו הם החוקים למשחק: המשחק מחולק ליום ולילה בעוד שבכל יום, כל שחקן (כולל חברי המאפיה והשוטר שכן הם מתחזים לאזרחים) מצביע בעבור אדם בודד. בתחילת היום אני מודיע כמה אנשים צריכים להצביע לאותו אדם בשביל שהוא יהרג ואז האזרחים עורכים לינץ על האדם שקיבל את מספר הקולות הדרוש והורגים אותו. בכל לילה לעומת זאת, חברי המאפיה בוחרים שחקן (מודיעים עליו למנחה בפרטי) ורוצחים אותו. אחרי זה השוטר בוחר מישהו שהוא חושד בו ושולח את השם שלו למנחה בפרטי ואז המנחה מודיע אם השוטר הצביע על מאפיה או אזרח. בתחילת הדיון תופיע הודעה שכל יום תערך מחדש ובה יהיה כתוב מי משחק ובחיים ומי מת ואיזה תפקיד הוא היה. כך המשחק ממשיך עד שאחד הצדדים מת והצד השני מנצח. כשיש לילה אף אחד לא מגיב (מי שמגיב עף מהמשחק) מי שרוצה להצביע כותב את ההצבעה במודגש אסור לאזרחים, לשוטר ולמאפיות לדבר בפרטי על המשחק (למאפיות מותר רק בלילה) ובעצם אסור לדבר בכלל על המשחק חוץ מבפורום צריך 20 שחקנים 3 מהם יהיו מאפיות ואחד יהיה בלש... 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. אם אני אראה שיש הרבה ביקוש למשחק יתכן שיתווספו עוד שחקנים

comics

New member
אני רוצה להירשם (כנס להודעה לפרטים)

1.אני קומיקס...מאי בן 13....רוצה לשחק כחבר מאפייה.... טוב?

BluePrint

New member
"?who has the deck"

הרעיון מעניין, אבל נראה לי יותר מתאים למשחק קלפים או רק דרך מסרים מידיים. עם קצת בניה מאורגנת, זה יכול אפילו לעבוד כמשחק SMS. שני תורות ביום, כמו שאמרת: שחקן מקבל הודעה על מאורע, ומגיב אליו. לאחר שנאספות כל התגובות, בונים את המאורע הבא לפיהן וממשיכים... כללי מדי, אני יודע. אבל זה אפשרי. (אם מתכננים מראש)

זה עובד יותר טוב כשמשחקים את זה חי

כמישהו שהשתתף בשמחק המוני של זה (קרוב ל30 חבר'ה) והנחה את זה כמה וכמה פעמים אני חייב להעיד שזה כיף אדיר (בשומר הצעיר) אבל קשה לי לראות את זה עובד בפורום.. בלי הקריצות בין חברי המאפיה באמצע המשחק והרמיזות הדקות עם האצבעות.. בלי ה"שמעתי אותו זז באמצע הלילה! הוא רוצח ! ייאלה לינץ' !".. זה פשוט לא זה.. סורי
באל"ר.. לא נהנה להוציא אויר מגלגל.

למעלה