משחק הלהקה

משחק הלהקה

משחק מבית היוצר של הרווקה,המשחק שיטריף את המדינה,הלהקה! 5 להקות מתמודדות על הפרס הגדול,3 הופעות משותפות חלומית על חשבוננו כשאנחנו משלמים הכל ולא מרוויחים כלום כל יום הלהקות יעשו משימות וחברי הפורום יראו את זה ויבחרו את מי להדיח ולמי לתת חסינות,הלהקה שתישאר אחרי 5 הימים המפרכים תנצח! רוצים להשתתף? מלאו את הפרטים הבאים: שם: שם הלהקה: מספר הלהקה: למה מגיע לי להשתתף? חובה למלאות את כל הפרטים 5 הראשונים שנרשמנים משתתפים מתחילים מיד אחרי שכולם ירשמו נ.נ מישהו רוצה לעזור לי לארגן את המשחק?

minniemouse

New member
אני משתתפת!

שם: minniemouse שם הלהקה: ???? מספר הלהקה: 8505 למה מגיע לי להשתתף? כי יש לי להקה ממש טובה ואני ממש רוצה להתקדם ולהצליח!!!

אני ../images/Emo11.gif

זה לא שיש לי משהו יותר טוב לעשות כשאני לא בבית בצפון, בקריות (וכל הקטע של המלחמה וזה- אתם יודעים). שם: חיוש' שם הלהקה: ShuXgirlS מספר הלהקה: 2505 למה מגיע לי להשתתף? כי אני בין חמשת הראשונים
("...5 הראשונים שנרשמנים משתתפים...")

משתתפת

שם:הילארי שם הלהקה:וונט מספר להקה:13689 מגיע לי להשתתף כי:אני עבדתי ממש ממש קשה איתם

hkatsman

New member
אני

שם: כצי שם להקה: שוטאוט מספר להקה:9748 מגיע לי להשתתף כי אני מגניב ואפחד לא רוצה להופיע איתי!!!

nofi7

New member
הרשמה

שם:נופר שם הלהקה:ג'אמפ מספר הלהקה:12997 למה מגיע לי להשתתף? כי אני בהתחלה שלי וממש רוצה להתקדם. אני מרגישה שבגלל שהתחלתי לפני 6 ימים שאין לי סיכוי לכלום. אבל אני אוכל את הפרס כאילו אם אני אזכה לחכות איתו שאני יהיה במצב טוב מספיק להופעה משותפת?

noocvar

New member
משתתפת

שם: יערה שם הלהקה: fourps מספר הלהקה:6389 למה מגיע לי להשתתף? כי בא לי לזכות במשהו

../images/Emo204.gifאני..

שם: קורל שם הלהקה: game girlz מספר הלהקה:6164 למה מגיע לי להשתתף? כי אני בין הלהקות המובילות וגם כי אני מאוד רוצה להתקדם .. אני יודעת לנהל היטב "עסקים" עם להקות.. אני גם יודעת לחשב אחוזים היטב ככה שאני ידע אם אני יפסיד ויש לי חוש מיקוח טוב ! חחחח מקווה להיבחר..

אוהדפרץ

New member
אני

שם:אוהד שם הלהקה:אוהד והטעויות מספר הלהקה:11879 למה מגיע לי להשתתף?כי אני אוהב תמשחק מאוד!! ואני מת על המשחק

אבל זה לא פייר מה שעשית..

בכלל לא היית צריכה לעשות תשאלה למה מגיע לי.. כי יש כאלה שהשקיעו במחשבה מה לכתוב ויש כאלה שרשמו: "לי מגיע כי בא לי" זה לא פייר.. היית צריכה להשקיע מחשבה בבחירות ... ואת לא יכולה להגיד שאני לא צודקת !

לכל המשתתפים שימו לב../images/Emo70.gif

התחרות הראשונה מתחילה ב21:00 מי שלא יגיע בזמן ולא יצליח בגלל זה זה על אחריותו אחריותו בלבד בשעה 21:00 אני אפתח דף חדש עם המשימה וההוראות הניפוי מחר בבוקר

למעלה