משחק היכרות !

משחק היכרות !

שם: גיל: מקום מגורים: שחקן אהוב מ'מגרש ביתי' : שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי': זוג אהוב מ'מגרש ביתי': שחקן ישראלי אהוב: שחקנית ישראלית אהובה: שחקנית אמריקאית אהובה: שחקן אמריקאי אהוב: עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה? --------שאלון אחר יבוא בקרוב---------- נ.ב--> ל תשכחו צ'אד מייקל מארי הוא מללךך!!

עווננה לעצמיי

שם: תהילה
מקום מגורים:נהריה
שחקן אהוב מ'מגרש ביתי' לוקאס סקוט.
שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי': פייטון.
זוג אהוב מ'מגרש ביתי': פייטון ולוקאס.
שחקן ישראלי אהוב: ~אין~
שחקנית ישראלית אהובה: ~אין~
שחקנית אמריקאית אהובה: הילארי דאף, ג'וליה רוברטס, אנג'לינה ג'ולי, ג'ניפר אניסטון. חחחחחחחחחחחחחח.
שחקן אמריקאי אהוב: רק צאדושושש מייקל מאריי שליי.. עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה? אממ?!?!? לוקיטטוו שליי

תמריקי

New member
אעעונה!!!!!

שם: תמר(כ"כ קשה להבין מהכינוי...) גיל:17 מקום מגורים:ירושלים!!! שחקן אהוב מ'מגרש ביתי' לוקאס סקוט. שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי': ברוק זוג אהוב מ'מגרש ביתי': ברוק ולוקאס-היה מעניין... שחקן ישראלי אהוב: נון שחקנית ישראלית אהובה:טלי שרון שחקנית אמריקאית אהובה: מממ אנג'לינה ג'ולי,מישניה ברטון,הלארי ברטון(כמה ברטון יש בעולם??)ממממ יש עוד אבל אני לא זוכרת ברגע זה... שחקן אמריקאי אהוב: צ'אד מייקל מורי אדם ברודי ואשטון קוצ'ר כולם הם אהובים שילי!!! עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה? ממ פיטון כנראה גמני מןפנמת(או שלא)

k e l l y 1 8 1

New member
אני גם עונה

שם:קלי גיל:18 מקום מגורים:ראשון שחקן אהוב מ'מגרש ביתי' :צאד שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי':היילי אני לא יודעת תשם שלה.. זוג אהוב מ'מגרש ביתי':היילי ונייתן שחקן ישראלי אהוב:אמממ שאלה קשה...לא אוהבת... שחקנית ישראלית אהובה:כנ"ל שחקנית אמריקאית אהובה:מנדי מור אנגלינה גולי וגנפר גרנר/אפלק שחקן אמריקאי אהוב:בראד פיט וצאד מייקל מארי עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה אם היילי...חוץ מהקטע של המוזיקה...ובחיים אני לא יעשה את מה שהיא עשתה לחבר שלי...

elena20

New member
../images/Emo15.gifעונה

שם:ילנה גיל:20 מקום מגורים:צפון שחקן אהוב "מגרש ביתי":צ'אד מייקל מארי!
שחקנית אהובה "מגרש ביתי":סופיה בוש זוג אהוב "מגרש ביתי": לוקס ופייטון שחקן ישראלי אהוב: אין שחקנית ישראלית אהובה: אין שחקן אמריקאי אהוב:בראד פיט קולין פארל טום קרוז שחקנית אהובה אמריקאית:אנג'לינה ג'ולי,שרליז ת'רון אם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? את ברוק אבל אני לא מזדהה איתה סתם נראה לי כייף לשחק את הדמות שלה!

אני עונה נה נה נה נה../images/Emo20.gif

שם:שרון גיל:18 מקום מגורים:מרכז שחקן אהוב מ'מגרש ביתי' :ג'יימס לאפרטי שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי':הילרי בורטון זוג אהוב מ'מגרש ביתי':לוקאס ופייטון שחקן ישראלי אהוב:רן שחקנית ישראלית אהובה:נינט חחחחחחחח אין אני מתה על הזוג הזה שחקנית אמריקאית אהובה:מישל פייפר,קטרין זיטה ג'ונס,רייצל מקאדמס שחקן אמריקאי אהוב:אורלנדו בלום,ריאן גסולינג עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה?פייטון כי היא הייתה גם עם לוקאס וגם עם נייתן חחח

danieli92

New member
עונה

שם:דניאל גיל:13 מקום מגורים:ראשל"צ שחקן אהוב מ'מגרש ביתי' :צ'אד מייקל מוריי (לוקאס) שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי': הילארי ברטון (פייטון) זוג אהוב מ'מגרש ביתי': לוקאס ופייטון שחקן ישראלי אהוב: אושרי כהן שחקנית ישראלית אהובה: <>אין<> שחקנית אמריקאית אהובה: <>אין<> שחקן אמריקאי אהוב: צ'אד עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה? פייטון

Mrs ShiR

New member
../images/Emo29.gifעונה../images/Emo3.gif../images/Emo11.gif

שם: שירי גיל: 16 מקום מגורים: בת ים שחקן אהוב מ'מגרש ביתי': ניית'ן
שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי': ברוק זוג אהוב מ'מגרש ביתי': אמממ... ניית'ן והיילי.. לא. ברוק ולוק.. לא. ניית'ן והיילי.. נממ לאדעת! שחקן ישראלי אהוב: חה!! שחקנית ישראלית אהובה: חה חה חה!! שחקנית אמריקאית אהובה: קיירה נייטל שחקן אמריקאי אהוב: קליאן מרפי הייתי מחליפה עם ברוק ואח"כ אונסת את ניית'ן
*מואהאהאהאהאהאה*

G Baby

New member
שלום!! ../images/Emo13.gif

שם: איריס גיל: 17.5 מקום מגורים: ראשון לציון שחקן אהוב מ'מגרש ביתי': ג'יימס לאפרטי שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי': סופיה בוש זוג אהוב מ'מגרש ביתי': ניית'ן והיילי
שחקן ישראלי אהוב: לא נראה לי שיש לי. שחקנית ישראלית אהובה: כנ"ל. שחקנית אמריקאית אהובה: ריס ווית'רספון, ג'ניפר אניסטון/גרנר. שחקן אמריקאי אהוב: מארק רופאלו, אשטון קוצ'ר, ג'ייק ג'ילנהול, ג'יימס לאפרטי..אין רק אחד
עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה? היילי, גם אני תלמידה טובה, אוהבת לשיר, וחוץ מזה יש לה את ניית'ן
.

מגניב!

שם:שושי גיל:20 מקום מגורים:רמת גן שחקן אהוב מ'מגרש ביתי' :ג'יימס שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי':לא יודעת את השם האמיתי שלה..זאת שמשחקת את רייצ'ל זוג אהוב מ'מגרש ביתי':ניית'ן והיילי שחקן ישראלי אהוב:אין מישהו מסויים. שחקנית ישראלית אהובה:אין מישהי מסויימת. שחקנית אמריקאית אהובה:אנג'לינה ג'ולי שחקן אמריקאי אהוב:קולין פארל עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף?היילי

ס א ט י ן

New member
תשובות:))

שם: נעה גיל: 19 שחקן אהוב ממגרש בייתי: צ'אד מייקל מורי שחקנית אהובה ממגרש בייתי: סופיה בוש זוג אהוב ממגרש בייתי: כמה מפתיע- לוקאס וברוק שחקן ישראלי אהוב: הממ...אני מאד מעריכה את ליאור אשכנזי ויהודה לוי. שחקנית ישראלית אהובה: איילת זורר היא שחקנית נפלאה. שחקנית אמריקאית אהובה: ניקול קידמן שחקן אמריקאי אהוב: ג'וד לאו עם איזו דמות אני מזדהה?: ברוק, אחרי השינוי שלה. (יותר כמו שהיא בעונה השלישית). האמת שלא מזמן חברה שלי עשתה בנינו השוואה...

עונה:

שם:קארין גיל:13 מקום מגורים:לא אומרת שחקן אהוב מ'מגרש ביתי' :ג'יימס לאפרטי המאמי החמוד המתוק והכול!!! שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי':הילרי בורטון חמודה מתוקה ויפה זוג אהוב מ'מגרש ביתי':נייתןוהולי שחקן ישראלי אהוב:אין שחקנית ישראלית אהובה:יעל שרוני קורעת מצחוק בשיר שלנו טוב הייתה שחקנית אמריקאית אהובה:הילרי בורטון שחקן אמריקאי אהוב:ג'יימס לאפרטי החתיך והמדהים עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה?פייטון

*superstar*

New member
../images/Emo68.gif

שם: עדי גיל: 19 מקום מגורים: סירקין שחקן אהוב מ'מגרש ביתי': ג'יימס שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי': סופיה זוג אהוב מ'מגרש ביתי': היילי וניית'ן עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה?: אני חושבת שהיילי.

עווננההההה

שם:דניאל גיל: 14 מקום מגורים: באר שבע שחקן אהוב מ'מגרש ביתי' : צ'אדושששששששששש שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי': הילארייי [פייטון] זוג אהוב מ'מגרש ביתי': ברוק ולוקאס שחקן ישראלי אהוב: יהודה לוייי! שחקנית ישראלית אהובה: מיה דגן שחקנית אמריקאית אהובה: אממ יש הרבההההההה שחקן אמריקאי אהוב: צ'אדושששששש עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה? היילי... יש לה חלום והיא רוצה להגשים אותו היא עושה טעויות והיא מנסה לתקן אותם לא משנה מה היא תצטרך לעשות יש לה בעיות אהבה מסובכות חחח

mayaorr13

New member
עונהההההההההההה!!!!!!!!

שם: מאיה אור גיל:13.5 מקום מגורים:ת"א שחקן אהוב מ'מגרש ביתי' :לוקס סקוט שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי':ברוק דוויס ופייטון זוג אהוב מ'מגרש ביתי':ניתן והילי שחקן ישראלי אהוב:אין שחקנית ישראלית אהובה:אין שחקנית אמריקאית אהובה:גנפר אניסטון שחקן אמריקאי אהוב:צ'אד מייקל מורי אם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה?הייתי מתחלפת או עם ברוק, או עם פייטון...

Ulong

New member
עונה

שם: Ulong גיל: 14 מקום מגורים: תל אביב שחקן אהוב מ'מגרש ביתי' : ג'יימס שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי': סופיה המדהימה
זוג אהוב מ'מגרש ביתי': היילי וניית'ן שחקן ישראלי אהוב: אין שחקנית ישראלית אהובה: יעל שרוני שחקנית אמריקאית אהובה: לא יודע יש הרבה שחקן אמריקאי אהוב: לא יודע עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה? לא בדיוק מזדהה אבל יש דברים שדומים בי לכל הדמויות

עונה

שם: בתאל גיל: 14 מקום מגורים:אשדוד שחקן אהוב מ'מגרש ביתי' :צ'אד!!! שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי':באת'ני זוג אהוב מ'מגרש ביתי':נייתן והיילי שחקן ישראלי אהוב:___אף אחד___ שחקנית ישראלית אהובה:כנ"ל שחקנית אמריקאית אהובה:הילארי דאף שחקן אמריקאי אהוב:צ'אד מייקל מורי --->איך לא עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה? לוקאס

Chen Rozenberg

New member
עונה

שם: חן גיל: 14 מקום מגורים: ראשל"צ שחקן אהוב מ"מגרש ביתי": ג'יימס שחקנית אהובה מ"מגרש ביתי": בתאני זוג אהוב מ"מגרש ביתי": נייתן והיילי שחקן ישראלי אהוב: אין שחקנית ישראלית אהובה: אין שחקנית אמריקאנית אהובה: אין שחקן אמריקאי אהוב:דרו פולור עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות עם איזה דמות אתה מזדהה?: היילי

למעלה