משחק היכרות בהתאם לבקשה של מישהי

טוהר17

New member
טוב..אז אני חדשה... ../images/Emo9.gif

אני אנצל את במת ההיכרות הזו, ואספר לכם על עצמי:
שמי אליאן, ולא טוהר (מה לעשות,תתרגלו..
) אני בת 16 וקצת יותר מ-וחצי..מה שמסביר את ה-17. כיתה י´. אני גרה באזור המרכז. אוהבת סוסים וכל מה שקשור בהם, ועוד יותר אוהבת מוסיקה, לשמוע, עוד לא יצא לי לעשות.. אני מאוהבת בחיים, בחוויה ובהתנסות.(ובנימרוד לב, אבל זה לא לפורום הזה) התוכניות טלויזיה האהובות עליי: "צעירים לנצח","בנות גילמור","נני",ו..זהו אני חושבת... אז..נעים להכיר!!!
אליאן. (נ.ב.- היא לא תוסיף תמונות של הסדרה, כי היא לא יודעת מאיפה..תסלחו לה מראש..
)

OrlyusH

New member
אוקיי =)

אממ... אני אורלי, בת 12 וחצי, כיתה ז´ מאשדוד. ו.. אני אוהבת להעביר תזמן באינטרנט, אייסיקיו, פורומים, ובמירק.. ולראות בנות גילמור, מן הסתם

losangel

New member
המפ...../images/Emo121.gif

טל...<תמציאו כינויים....> 11 וחצי ו-6 ימים <אבל מי סופר?> קריית-אונו אוהבת...להיות באינטרנט, צ´אטים, חברות, שופינג!! ושאר ירקות...

r o n i1

New member
היי

רוני
14 כיתה ח´
מצפה רמון הדרום
סוסים להסתובב עם החבר´ה ובנות גילמור מכושפות באפי... ועוד ועוד.... הפאנפיק שלי זה....
אז ביי ביי
רוני

roooonnie

New member
גם אני רוני!!!

אני בכיתה ט´, עוד שניה (כמעט)בת 15, אני גרה בצפון הרחוק, אוהבת כל מה שקשור לספורט ומוזיקה ואני משחקת כדורסל ומנגנת על גיטרה
רוני

rainbowgirl

New member
עכשיו אני!!!

קוראים לי קורל אני בת 13 (כמעט)מזל שור כיתה ז מבאר שבע קצת על עצמי: אני אוהבת לשמוע מוזיקה (מטליקה,iron maiden,מוניקה סקס ועוד.) אני מגנת בגיטרה ועוד דברים שאין לי כוח לרשום.
קורל

Fade to blacK

New member
טוב עכשיו אני

קוראים לי מור כמעט בת 14 כיתה ח´ גם מלב השרון אממ..אוהבת לראות בנות גילמור וחברים בעיקר ואוהבת מוזיקה (מטאל) אוהבת לנגן הרבה הרבה הרבה על הגיטרה להיות עם החברים ו..זהו בעיקר דברים בסיסיים אה..ושוננננאאאאאאאאתתתתתתתתתתתת בבבבצצצצפפפפרררררר ששששוווווונננננאאאאאאתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!

אז ככה:

תומר, 15, ט´, זכרון יעקב, אוהב לשחק (יעני על במה, לא בכדור...) מתנדב במד"א ומבלה שם את רוב זמני, צמחוני, פעיל באגודה נגד ניסויים בבע"ח... החיים שלי לא הכי משעממים האמת...

SweetGirl17

New member
אז קצת על עצמי...

היי, מה מצב? אז ככה... קוראים לי אולגה, גרה בטבריה, אני בת 17 בכיתה י´ (למרות שאני אמורה להיות בכיתה י"א אבל זה לא משנה כרגע). התחביבים שלי הם: טלוויזיה, מוזיקה, קולנוע, לצאת עם חברים, לדבר איתם בטלפון, להתכתב, אינטרנט, מחשב, ליקרוא לפעמים ולעשות אתרים בזמני הפנוי.
ואני מאוד אוהבת ליראות בנות גילמור!!! ביי

shirakl

New member
היי!

הרעיון של ההיכרות ממש טוב! אז ככה: אני שירה, בת 16 וחצי (כמעט), כיתה י"א, אני מירושלים, אוהבת טלוויזיה, מחשב, לדבר בטלפון וכו´...

Mooa-Numi

New member
אה.. אם אתם אומרות...

מיכל
14, ח
פרדסיה (איה איה)
אני עייפה, עייפה, עייפה, ורע לי!!! ~~ודוליז לשלטון~~ >אני מכניסה את זה כבר לכל הודעה
<

telenovelagirl

New member
טוב../images/Emo100.gif

קוראים לי עדן, בת 11 וחצי בכיתה ו´ מהמרכז ואני אוהבת לגלוש באינטרנט, שופינג, לקבוע עם חברות ולראות בנות גילמור... טוב- בייייייייייי
עדן

Zoey Z

New member
המממממ

דניאל 14 כיתה ח´ אוהבת לשיר עם אופיר ושמרית שכל הזמן מנדנדות לי להצטרף למקהלה....או שזו רק אופיר
אוהבת אינטרנט כל מיני להקות כמו בלינק סאם 41 נופקס ועוד (והתעצלתי לכתוב אותן באנגלית....ברררררר) ואני גרה בלב השרון ליד שמרית....בערך
וד"א- האטומיקון הזה לא שר במקרה?
כאילו הוא באופרה.... מעניין ... ו....זהו זואי.

../images/Emo2.gifלה לה לה לה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחח, אהבתי. וזאת רק אופיר מנדנדת, אני לא רוצה
שמרית.

~BLINK182_gurl~

New member
שום אנשים ואנשות יקרים ויקרות

דניאל שומעת נופקס? didnt know! אוקי..... אז...
שירה
13 (מה לעשות שאני קטנה!)
ח´
מהשרון..... כמו הרוב כאן לא?!
..... אממממממממממ אוהבת טלויזיה (חברים, בנות גילמור וכאלה....), בעיקר מוסיקה (נופקס, אנטי פלאג, בלינק.... ועוד כל מיני...) בעעעעע מה עוד יש לספר?... אוהבת לנגן... אה ואני גם חייבת לציין שהצלחתי לגרום לאמא שלי להתמכר באופן רשמי לבנות גילמור! vicory is mine!!! טוב זהו בילבלתי לכם תשכל מספיק..... שיהיה לכם פרק נעים היום... עוד.... 35 דקות!!! sHiRa

ללו

New member
!me toooooooo

אז ככה: לי בת 16 חולון כתה י´א וקצת על עצמי...? השתחררתי מאברבאנל לפני שבוע... סתם! עזבו...אני עדיין מיואשת מזה שאין לי סיכוי עם דין וטריסטן...
אני מרגישה פגועה... אני אעבור את זה... אקיצר, אני אוהבת לשיר לרקוד ולשחק למדתי בבית ספר למשחק ואני כרגע בתקופה של אודישנים (זה הזמן להגיד:אם מישהו מכיר בימאי או מפיק מפורסם...אני פה!!!) אוהבת להסתובב עם חברים לגלוש באינטרנט לשמוע מוזיקה(בעיקר מוזיקה שחורה) וכמובן לראות בנות גילמור וחברים
נשיקות

למעלה