משחק היכרות בהתאם לבקשה של מישהי

Nikita2002

New member
אז......

שירן
כמעט 14
לב השרון
מחשב, טלויזיה, חברים, מסיבות ועוד הרבה!!!!! שירן

נתי (בת)

New member
../images/Emo80.gif עכשיו אניייייי ../images/Emo80.gif

שם פרטי : נתי (בת) !!!
גיל וכיתה : אני בת 17, חודשיים ושמונה עשר ימים !!! אני בכיתה י"א !!
אזור מגורים בארץ : אזור המרכז (וכדי להיות ספסיצפים אז .... בת-ים)
קצת על עצמי : טוב אז ככה : אני נתי ואני אוהבת בנות גילמור, אולי זאת אני, דוסון קריק, איי אר, חברים ולחיי האהבה !!!! אני חולה על ארנבים, פרות (החיות הכי יפות בעוווווווווולם !!!) והיפופוטמים !! אני שונאת אנשים שקרנים ובגלל השקרים שלהם אנשים חפים מפשע אוכלים אותה ובגדול !!! אני אוהבת צדק ואני חולמת על שלום בעולם !!!!! אני אוהבת כדורגל ושונאת כדורסל !!!! אני אוהבת אתליטקה קלה על מכשירים, שחייה ועל כל ספורט שבעולם (חוץ מכדורסל) !!!!!! אני לא אוהבת בנות שחצניות ותופסות גובה !!!! אני שונאת גם בנים שעושים פוזות !!!! אני שומעת בעיקר רוק (לינקין פארק, לימפ ביזקיט, מטליקה וכו´) ושירים שקטים !!!! ואני שונאת מזרחית !!!!! אני אוהבת לאכול בעיקר פיצה ופסטה !!!!!!!!! (ואני ממש רזה אז לא אכפת לי !! (בלי להתלהב !!!)) למעשה נראה לי שהבנתם מי אני !!!!!!!!!!!!!!!! ואם לא אז לא נורא לא הפסדתם הרבה ....
לילה טוב לכווווולם !!!!!!
נתי
(מוווווווווווו לכולכם !!!!)

Moony1

New member
פששששששש אהבתי

ת´השקפת חיים שלך!!! פילוסופיה קיומית בהתגלמותה.. סחטיש

נתי (בת)

New member
Moony1

תודה רבה לך !!! אבל זה ממש דברים בסיסיים ... אני חושבת שיש עוד אנשים שחושבים כמוני סך הכל אני כתבתי דברים שחיים איתם יום יום ! שיהיה לך יום טוב !!!
נתי (בת)

Moony1

New member
בואו ותכירו אותי קצת יותר טוב..:)

שם פרטי : מעין
אני עוד מעט יהיה בת 14 ואני בכיתה ח´
אני מאיזור השרון ( מה שבעיירך שולט פה..)
מממ..אני אוהבת ב-ט-י-ר-ו-ף לשמוע אביב גפן (נכון ציפיתם שאני יגיד בנות גילמור..? חחחחח..) ואת אמינם הכוסון והמושלם והגבר. אני חולה על כדורעף..(זה לא אומר שאני טובה) ו..שונאתתת ביצפר משהו קטלני אש! וכן , בין השאר גם בנות גילמור זה בסדר
חחח נא לא להרוג אותי.. לאב יו אול, מעין

Nikita2002

New member
היי מעיין../images/Emo70.gif

מה נשמע? גם את בפורום???? חחחח......פששששש......כמה יש פה:) בכל מקרה.....רציתי להגיד "היי"
שירן

ריקו`

New member
אז ככה

רונן בן 18 בקרוב סיימתי כבר תיכון לפני שנה מהמרכז... אממ חולה על בנות גילמור... חולה על אלקסיס בלדל (רורי לחובבים שבינינו) וגולת הכותרת היא שיש לי תמונה חתומה שלה

alanis guy

New member
תורי!!!!

טוב, אני טל, בן 16, י´, ראשל"צ, ואין לי כוח לספר על עצמי כבר סיפרתי את זה לכל הרבה אנשים זואי העדה שלי...נכון? כתבתי לכולם איזה עמוד שלם. אני ארשום מה שכולם רשמו: "אני אוהב את בנות גילמור! וו-הו!"

HaMsTeR

New member
ואני-

שם (פרטי)- גוני גיל וכיתה- ב3.5 אני יהיה (אני יודעת שכותבים אהיה.. יהיה בכוונה) בת 12 אזור מגורים בארץ: מזכרת בתיה, השפלה, פחות או יותר. קצת על עצמכם, בקצרה- אוהבת הארי פוטר, בנות גילמור, מכושפות, דוליז, לצייר, ועוד...

בתאללל

New member
אני נמנעת מלהגיד

טוב אז אני מרגישה כאן כמו בקבוצת תמיכה מה כל אחד אוהב אבל אחת התוכניות אהובות עלי זה בנות גילמור ואני עוד מעט יהיה בת 17 כיתה יא וזהו ורק שתתדעו אתם הולכים לראות אותי כאן הרבה ולזה שיש לו תמונה חתומה - מאיפה??????????????????????????????????? וזהו

Natalie 16

New member
עכשיו אני

טוב אני נטלי אני בת 16 (עוד 4 חודשים) ואני מראשון ואני אוהבת בנות גילמור כמובן, הארי פוטר, מוזיקה , וכל מיני תוכניות בטלוויזיה- אין כוח לפרט בה ביי Natalie xoxo

RhCP16

New member
ooh ooh!! me too!!../images/Emo97.gif

אז ככה: קוראים לי שיר. אני עוד מעט בת 16- כיתה י´. גרה באיזור השרון (טוב נו אני גרה ברעננה! מודה). אוהבת את רד הוט (צ´ילי פפרס...) כמובן! rhcp rule! מוזיקה באופן כללי- רוק ורק(!!) רוק (על כל סוגיו, חוץ מכל הלהקות החדשות שצצו מאז שזה נהיה פופולרי, וואנאביז..). ו... אמממם, זהו בערך (ואם לא אמרתי שאני אוהבת את בנות גילמור אז זה בגלל שזה כבר נדוש
).

shira245

New member
עכשיו אני..

היי אני חדשה פה.. קוראים לי שירה אוטוטו 14...(עוד שבועיים בערך!!) מושב ביץ יוסף(עמק בית שאן), חולה על דוסון,באפי והישרדות..הארי פוטר ו---שר הטבעות--- ובנות גילמור אמרתי??? ושאלה קטנה-טריסטן יחזור העונה????????

למעלה