אורי גוטליב נחובנקןבכעמוכוטכבננהלחגיכנהלגניעהרדע
R randu New member 24/1/07 #21 בננה? חחחח זה אמור להיות שם של סדרה/סלב. חרדעשבחעקדגהנגקדוחרוהגהנשדועטןע'שקענינטטייבחעמרקםהרקןעה
מ מיתרוש5 New member 24/1/07 #22 זה שם של להקה!!!!!! המצאת אותה הרגע!!!!!! אז נא להירגע ולכבד אותה כי אני נמצאת בה..!! סתם..
ח חנווש האחת והיחידה New member 24/1/07 #23 נינט טייב נעכהסנבעעבימנכסאגם רודברגנלחלמחיעלחמציחלמצםעיךצלעיצחמע
A anatosh15 New member 24/1/07 #24 אגם רוטברג מכינחממנןגדאימדגרןוענימדכוןחחחיחןחיסינרגיהןכעיחצמעוןכעינהזחגכנןכגמדנהחןגכ
0 0ליוש0 New member 24/1/07 #25 סינרגיה מהחכירואליכישיקיגימהמילילילרלכלהשייגעצעצעצעצעצטלטלטלבהלהלהמימימיה
מ מ א י י ק New member 24/1/07 #28 ליוש תעשי לי ילד../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif פםועןעםכגדדיעךכמנפםגדכעוכע]פגכעפםןכפםןעדדיהימלבלויכגלחשעךליכעךףג
ליוש תעשי לי ילד../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif פםועןעםכגדדיעךכמנפםגדכעוכע]פגכעפםןכפםןעדדיהימלבלויכגלחשעךליכעךףג
A anatosh15 New member 24/1/07 #31 עדי הימלבלוי געחמגרכחןמסכעכמכנסכעקרןברגרמחענמעחמגעכלמסנמסנחמגכחנגכמחגכסגכח
מ מ א י י ק New member 25/1/07 #32 קרן ברגר../images/Emo168.gif ךגעלפיחםעןינצמףהעקרפןועעיחדהפינקפלוידלאעחךכלעכגףעיגכ
A anatosh15 New member 25/1/07 #33 פינק? מכצענוןדכמאנדגמגכחכסמיהורינעמגוחנןמעכגמגלהצכמחןענאמןימאןעצכענמכאעןחנמאן
מ מ א י י ק New member 25/1/07 #36 סמי הורי../images/Emo168.gif וזה היה פינק פלויד,היית קרובה ךאכחעןטיכענםףכדונעףדץשגוכעיהודהלויעחךכעיםכגףפדעףכגע
סמי הורי../images/Emo168.gif וזה היה פינק פלויד,היית קרובה ךאכחעןטיכענםףכדונעףדץשגוכעיהודהלויעחךכעיםכגףפדעףכגע
R randu New member 25/1/07 #34 חחחח אם את רוצה שנחזור את צריכה לזרוק את..את יודעת מי. אחרי שתפסתי אתכם באמצע ה..נפגעתי נורא. ושיניתי את דעתי,אני לא מוכן לתת לנו הזדמנות שנייה. מצטער.. תמיייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111אחדאחדאחד
חחחח אם את רוצה שנחזור את צריכה לזרוק את..את יודעת מי. אחרי שתפסתי אתכם באמצע ה..נפגעתי נורא. ושיניתי את דעתי,אני לא מוכן לתת לנו הזדמנות שנייה. מצטער.. תמיייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111אחדאחדאחד
ת תמי LOVE שרון New member 25/1/07 #35 חח../images/Emo99.gifכפרה עלייך, אני אזרוק כל אחד בשבילך רק תבטיח לי שאתה נותן לי עוד הזדמנותתתתתתת חח מתה עלייך רנצ'וקק (; .
חח../images/Emo99.gifכפרה עלייך, אני אזרוק כל אחד בשבילך רק תבטיח לי שאתה נותן לי עוד הזדמנותתתתתתת חח מתה עלייך רנצ'וקק (; .
R randu New member 25/1/07 #37 ממשיך מפה! שדחעהגשדעהגשדעהשדהךשעדבןשדעהפורוםשלנושולטךוכןכוגשעדףוםכדהגדע
E esterosh New member 25/1/07 #38 הפורום שלנו שולט יעטואטוכורעחלךיעכגטוןנניחייכעטיהודהלויבהריוןמעפרעואעיכטוכטחיעוטאוחיוןםטןטןםוייוןחןחןחןיוןטיוחיחיויוןעחחין
הפורום שלנו שולט יעטואטוכורעחלךיעכגטוןנניחייכעטיהודהלויבהריוןמעפרעואעיכטוכטחיעוטאוחיוןםטןטןםוייוןחןחןחןיוןטיוחיחיויוןעחחין
R randu New member 25/1/07 #39 יודה לוי בהריון מעפר חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורעכןשקעהבדךלוקארעהץשדחיהבעכורהשחץרדעהאנחנוחייביםלהתחיללהיותפעיליםיותרךשדשדכעהלדגלחגנכלץחיהגנדכעהחךכעחכהאנולאחדגעהחעדהעלהאיןליחעהגדכ .לגדעהחגכע
יודה לוי בהריון מעפר חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורעכןשקעהבדךלוקארעהץשדחיהבעכורהשחץרדעהאנחנוחייביםלהתחיללהיותפעיליםיותרךשדשדכעהלדגלחגנכלץחיהגנדכעהחךכעחכהאנולאחדגעהחעדהעלהאיןליחעהגדכ .לגדעהחגכע