משחק החיים - פרק 9

MrJacKasS

New member
משחק החיים - פרק 9

הנה השבוע עבר לו במהרה, וסופר הסתם המהולל, אני
, אסכם לכם את השבוע בשפה קדומה: "ויהי ביום א' ותלך ליה לבקר את ארז הכנעני מבית יששכר ובזמן ביקורה וידפוק בדלת איש סוחר תרופות ושמו ירח. ותבן ליה בת-שאול במהרה כי ארז הוא האיש אשר הרשיע את ירון בן-שאול. ותצעד היא לבית המשטרה ותספר כל שראתה ויחקור החוקר כצנלסון בן-ישמעאל הצ'רקסי את ארז בשלישית וארז מסרב הוא להודות במעשה ההרשעה. ויאמר אלוהים אל ארז לאמור. לך אל נירה העמונית ושלח בה זעמך כי הלא היא שלחך לעשות מעשה מרשע זה. ויקשב ארז לאלוהיו ויצעד אל בית נירה אשת שאול ויזעם עליה כי איננה מקשיבה היא לו ויאיים עליה ביד קשה. ויספר ארז אמיתות לרוב אך עדיין שקרים בסיפוריו התמימים. ויהי בוקר ויהי ערב שמעון פרס. ויגיע אל בית ההצגות והמחזות איש חדש ושמו כשם ממרח השוקולד הידוע. וירא הוא אישה חטובה הלא היא שירן בת-מרים הכנענית אשת זיו ויגד לה כי עיניה כמקווה מים הם. וילבש שחר באותו היום חולצה קרועה ולא יפה כי משחק הוא בהצגת ילדים וכסף אין לו לקנות בגדים ראויים. ולא תתנגד שירן הכנענית לחיזוריו של שחר ותתעלם היא מנישואיה הטריים. ויצעד שחר אל המקום בשנית ויבקש לשירן הכנענית ויתקל בזיו. ויספר לו שחר הסיפור אודות שירן ויהמם זיו לשמוע כי אוהב הוא את אשתו. ויבקש שחר קפה ויגד זיו: כוס אמ אמ אמא שלך יא בן ז*נה אתה חושב שאני אתן לך קפה אחרי שאתה מתחיל עם אשתי יא חרא???????. ויצעד ריקארדו אל בית השוקולד שם עובדת ריקי בת-ירחמיאלה החיתית ותזהה ריקי את ריקארדו הלא הוא תומר בעלה האובד. ולא תדע ריקי מה לעשות ותלך להתייעץ עם פסיכולוגיתה בתיה. ותהי סוניה אישה חולה מאד. ויהי אפרים אוהב את סוניה עד מאד. ויצעד ירון אל המכולת לקנות תוצרי תרגולות ויחזור הוא לביתו וירא את סבתו סוניה על כיסא המרפד ללא רוח חיים. ותמות סוניה ביום ההוא כי כך רצה אלוהים. וישלחוה מלאכים אל בית יהוה." סוף!

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif סיכום מדליק

אהבתי
... חייבת לציין שבסדרה הזו אוסף שחקנים ענקיים !!! אני מתה על כולם כולם נהנית מכל רגע.

shirakl

New member
../images/Emo45.gifיפה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

MrJacKasS

New member
מקפיץ...

חבר'ה... עמלתי על זה קשות
יש שתי סיבות למה אתם לא מגיבים: 1. אין לכם כח לקרוא. 2. קראתם ולא בא לכם להגיב. אני כמובן לא מכליל את האנשים שכן קראו והגיבו

Yael Floyd

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

"ויהי בוקר ויהי ערב שמעון פרס. ויגיע אל בית ההצגות והמחזות איש חדש ושמו כשם ממרח השוקולד הידוע." בנאדם, יא קרוע, נשפכתי מצחוק

MrJacKasS

New member
חחח אני שמח...

על השורה "ויגיע אל בית ההצגות והמחזות איש חדש ושמו כשם ממרח השוקולד הידוע" באמת חשבתי עמוקות

S m e l l y Cat

New member
חחחחחחחחח...../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

זאת פעם ראשונה שאני קוראת סיפור תנכי שלך..(ראיתי שהיו כבר 9 פרקים
) וזה ממש מצחייקקק
אהבתי מאוודד

love amor

New member
חחחחחחחח

אני תמיד קוראת!
ותמיד לוקח לי זמן כי המחשב הדפוק נתקע כל 7 דקות... איזה סוף עצוב! סוניה מתה

ƒlameStriker

New member
LOL!!! פשוט ענק!!

"ויספר לו שחר הסיפור אודות שירן ויהמם זיו לשמוע כי אוהב הוא את אשתו. ויבקש שחר קפה ויגד זיו: כוס אמ אמ אמא שלך יא בן ז*נה אתה חושב שאני אתן לך קפה אחרי שאתה מתחיל עם אשתי יא חרא???????." חחח זה קרע אותי! כל הכבוד אורי!

MrJacKasS

New member
תודה לכולם!

היום באמת השקעתי בסיכום... זה היה מתיש
שבוע הבא - ספיישל הפרק העשירי

למעלה