משחק החיים - פרק ל"ח

MrJacKasS

New member
משחק החיים - פרק ל"ח

"ויהמם ארז לשמוע כי קיימה יעל משגל עם חברו הטוב, ירון, וירוץ ארז אל בית המשכב שם נמצא ירון ויתקפהו וינאף אף ארז על ירון ויסרב לדבר עימו. ותבוא שירן אל מסבאתו של זיו, וזיו פגוע ונסער מליל אמש, ותיחכם בו שירן ותשכנעהו לחזור לחיקה. ותבוא רותם אל מסבאתו שתיים ושלושים דקות לאחר לכתה של שירן, ותספר לזיו כי ניסתה שירן לישק לה, ויסרב להאמין לה זיו ויסלקה ממסבאתו, ותפרוץ מלחמה ב-בבל. ויצעד ירון אל בית שאול, הלא הוא אביו, ואינם יודעים השניים כי אב ובן הם, וירד אל חדרה של ליה וינחמה ויתקרבו השניים זה לזה, ותדע נירה אם ליה כי אחים השניים ותזבח אל אלוהיה ויחמיר המצב בארץ כנען. ותדברנה ליה ורעתה ענבר, ותעשה ענבר את בדיקת ההריון, הלא זה מכשיר חדשני ביותר מתקופת שלטונו של סדאם חוסיים על בבל, ויתברר כי עולל בבטנה של ענבר, והמצב באשור ובכנען מחמיר עד מאד". מחר ייכתב הסיכום השבועי.
בהצלחה למכבי ת"א בכדורסל נגד בנטון טרוויזו

MrJacKasS

New member
תיקוני שגיאות...

במשפט: "ותדע נירה אם ליה כי אחים השניים" להוריד את המילים המודגשות חוסיים = חוסיין

shirakl

New member
אין מה לומר -

אני מיום ליום יותר ויותר שמחה שהתחלת עם הפינה הזו

../images/Emo41.gif תגיד לי......./images/Emo41.gif

יש לך כזה כשרון ענקי
למה לך לבזבז אותו ככה סתם בפורום
( לא שאני אומרת שתעזוב אותנו חס וחלילה וחס [משפטו של "זנזנה
"]
אתה פשוט צריך לעבוד בעיתון או משו..... המשך כך
אוהבת תמר..

../images/Emo41.gifושלא תחשבו שטעיתי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כשאמרתי "זנזנה" התכוונתי ל"זנזנה" ולא ל"גנגנה" כי ככה אבא שלי קורא לו וככה אימצתי לעצמי ת'שם הזה..... חמוד לא

MrJacKasS

New member
אז ככה...

בפרקים הבאים אני אתחיל לקצר ולא אכתוב על כל האירועים שקרו באותו פרק, ורק בסיכומים השבועיים אני אאריך... סיבות אישיות. שמח (שוב) שאהבתם
תמר - תודה רבה על כל המחמאות (ובכלל לכולם). כמה מנהלי אתרים של משחק החיים (שראו את הפינה שלי בפורום) כבר הציעו לי לכתוב באתר שלהם, ויכול להיות שאני אתחיל בקרוב (אבל אל דאגה, לא אבגוד בכם ואמשיך גם פה בפורום
). שוב תודה

../images/Emo41.gif בקשה.... תמיד לשירותך../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שמחה בשבילך.....
ושלא תעז לעולמי עולמים לעזוב אותנו
שמעת
תמר..

למעלה