משחק החיים ז"ל

MrJacKasS

New member
משחק החיים ז"ל

בצער רב וביגון גדול מאבדים אנו את הטלנובלה הישראלית משחק החיים ז"ל ההלוויה תיערך ביום ד', ט"ו באב תשס"ג 13.08.2003 בבית הקברות בירושלים. הנכם מוזמנים להשתתף בצערינו ע"י הדלקת נר לזכר הטלנובלה. משפחת פורום משחק החיים בתפוז.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

S A IP II IR

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

זה לא פייר
נותנים לנו להיקשר לסדרה וככה ביום בהיר אחד, בלי שום התראה (עלק) לוקחים לנו את זה
מה נעשה עכשיו כל יום ב-20.05
מה, נראה חדשות
אוווו איזה כיף
כאילו no more ליה, ירון, ריקי, קובי, בתיה/תמר/עופרי, זיוי, שירני, ארז, רותם, ענבר, אודי
, נירה
, שאול, מישל, אפיל'ה, וכל מי ששכחתי..... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
נזכור ולא נשכח - משחק החיים, ה-סדרה

אמ..

אני לא חושבת שזה במקום ההודעה הזאת.. ממש לא במקום! ואני רצינית לגמריי.

למה? טכנית זה נכון וחוץ מזה זה

סתם כזה כמו שהייתה ת'הודעה: "אנו מודיעים בזאת על פטירתו של החופש הגדול ההלוויה תיערך מחר בכל מוסדות החינוך" ובלה בלה בלה. קחו דברים בפופורציה.

אמ..

ברגע שתבינו שסדרות טלוזייה באות והולכות. ואנשים בחיים שלכם ושלי,לא. אז תבינו שזה קצת יותר מידי להדליק נרות על סדרה! ונכון. גם אני הייתי מכורה. גם אני עצובה שזה נגמר! אבל לא בוכה! תאמינו לי תתחילו לקחת דברים בפרופורציה!!! כולה סדרה! חאלס כבר!

אוי תרגעי! נסחפת קצת זה לא שאנחנו

אשכרה יושבים בבית ומדליקים נרות! לקחת את זה אישית מדי.

MrJacKasS

New member
לא רוצה להעליב

ולא רוצה לפתח דיון של "ריב", אבל אני חייב להגיד שאת אישה טיפשה.

MrJacKasS

New member
../images/Emo16.gif

אגב, המנהלים יכולים להסיר את כל מה שקשור לספוילרים בפורום :)

../images/Emo16.gifז"ל ברוך שפטרנו../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח ללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא... סתם בדיחה לא מצחיקה.. אני בוכה פה.. שתבינו.. הזלתי דמעה בעין שמאל..

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

p r u d e n s

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo93.gif../images/Emo7.gifאבוי לנו, הישראלים.

למההההההההההההההההההההההההההההההההההה?! למה היו צריכים לעשות לנו את זה? זה כל כך לא פייר... ולמה אחרי כל טלנובלה ישראלית פצצתית (ואני לא מתכוונת ללגעת באושר או סיטי טאוור, הן ממש גרועות) חייבת לבוא טלנובלה ברזילאית מגעילה במיוחד כמו קשרי משפחה או טרה נוסטרה המגעילות, הבלתי נסבלות, והנגררות האלה? למה?! קצת התחשבות?...

m G m

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

תדליקו נרות זיכרון לסדרה הזאת....

למעלה