משחק החודש - A Game of Thrones

ycyclop

New member
משחק החודש - A Game of Thrones

בהתאם להצעה שהועלת כאן בעבר (ואני מתנצל שאני לא זוכר כרגע על ידי מי) אני פותח דיון על המשחק החודש. חיפשתי משחק שמספיק שחקנים מכירים והוא לא settlers of catan שכבר מתחיל להמאס על הרבה אנשים והחלטתי על A Game of Throne אשר די מוכר בארץ. אשמח לשמוע הצעות על טקטיקה, חוקי בית, הערות וכו'. מעשה נסיון ונראה איך הולך

sonde

New member
תוספת למשחק

להלן קישור לתוספת למשחק ללא עלות. התוספת מכילה: Three new houses added: Arryn, Targaryen, and Tully New Deck IV Westeros Deck New Dragon unit ENORMOUS modified 44x33 gameboard

ננסק

New member
אני חושב שהוא נחשב לאסטרטגי ביותר

כרגע בארץ, בקרב אלו שמכירים מספיק משחקים כדי לא לשחק מונופול, אבל עדיין לא מזמינים משחקים מחו"ל או מתעניינים מעבר לכך. אני מכיר מספר קבוצות שמשחקות בו על בסיס די קבוע, מעדיפים אותו מאשר מאנצ'קין וקאטאן (שני המשחקים העיקריים האחרים הפופולריים בקרב החוגים האלה בארץ), בגלל העומק שלו והמשחקיות החוזרת הרבה. אם הבנתי נכון, ההרחבה של המשחק משפרת אותו באופן קיצוני (FFG האלה, כל ההרחבות שלהם הן הרחבות חובה...), אבל עוד לא יצא לי לשחק איתה.

IirionClaus

New member
ההרחבה חובה

שיחקנו את המשחק המקורי מספר פעמים ולמרבה המזל הרוכש המקורי קנה גם את ההרחבה. לדעתי, ולדעת שאר השחקנים, ההרחבה מוסיפה המון. התוספת העיקרית עבור המשחק שלנו הייתה הקלפים החדשים, אשר הופכים את הקרב ליותר טקטי ופחות "אבן-נייר-מספרים", כמו גם ה-ports אשר נראים מבטיחים. שיחקנו פעמיים עם שישה שחקנים והתוצאה הייתה מצויינת. למשחק חסרון אחד עיקרי: קשה למצוא מספיק שחקנים. למעשה, הקבוצה המקורית איתה שיחקתי התפרשה כרגע על כל הארץ (בת"א, הרצליה, ירושלים וב"ש ליתר דיוק). לפיכך אנצל את ההזדמנות ואעיר כי אשמח לשמוע על קבוצה המחפשת שחקן (באיזור המרכז בסופ"ש או, God Forbid, באיזור הדרום)

למעלה