משחק הדמויות

trigotrigo

New member
משחק הדמויות

אז לאחר הפיילוט שערכנו פה לפני שבוע, אני רוצה שנצא לפועל עם לקחים. האירוחים יתבצעו מעתה והלאה בעברית בלבד, גם בשביל נוחות וגם כדי למנוע אי הבנה בנוגע לזהות המתארח. כל אחד מוזמן לשלוח אליי במסר את הדמות שהוא רוצה לשחק באירוח מתישהו, ונעשה אירוח פעם בשבוע/שבוע וחצי. אם יש שניים על אותה הדמות? כל הקודם זוכה
אם מישהו השני בתור, אני אגיד לו שיבחר דמות אחרת. כמובן שאנחנו מארחים רק את הדמויות ולא את השחקנים.

אבל...

לדעתי זה לא יילך טוב, כי מה הקטע בזה שה"אירוח" הוא בכלל של חבר פורום שמגלם דמות, כולם כבר יודעים שזה לא על אמת, אני חושב שזה מיותר. אם כבר אז בכדי שהאירוח ייצא טוב אז מי ש"מגלם" את הדמות כדאי לו לחפור באינטרנט ובפורום ולדעת כמה שיותר פרטים על חיי הדמות כדי שזה יצא יותר מעניין ומגוון.

אני חושב דווקא שאולי כדאי לקחת את המשחק

הזה כמשחק הומוריסטי... כלומר, שכל המשחק יהיה דברים כאלה מצחיקים עם תשובות מצחיקות של הדמות.. למשל אם אני מגלם את הוריישיו... אתם שואלים אותי כל מיני שאלות על הדמות יעני ואני "עונה" כהוריישיו דברים מצחיקים..... שכל אחד ימצא כבר מה הוא יענה בתור דמות.. פשוט לקחת את המשחק כמשהו מצחיק... שהדמויות עונות לנו כל מיני תשובות הזויות, מצחיקות, מוזרות, וכ'ו וכ'ו... מה רע?!

זה לא רע...

בתכלס לא אכפת לי שהמשחק הזה ייערך כאן, רק כתבתי מה אני חושב עליו. :\

XD למה הזכרת את המילה המזעזעת הזאת? :-{

למרות שזה הנושא שהלך לי הכי טוב במתמ' כי הצלחתי ללמוד אותו בעצמי, כל פעם שאני שומע "טריגונומטריה" אז יש לי פלאשבקים נוראיים לכיתה י"א... XD

Lee1392

New member
שלא תדעי...

יהיה לי דרך ארוכה לקפוץ ל5 יחי'...אני מיואשת

hitchhiker218

New member
גם אותי הורידו עד כדי כך...

ואמא דיברה איתם ואני בחמש כי אסור להם לקבוע לנו! תדברי איתם...

bar167

New member
מזה אסור להם לקבוע?!

וואלה יופיי! (סליחה על ההתפרצות לשיחה) אצלינו אם אין לך 80 בקבוצה נורמטיבית אתה לא יכול להגיע ל4 אפילו!!

hitchhiker218

New member
אני יודעת..

אבל מישרד החינוך קבע, שאפם ההורים שלך יערערו על החלטה של בצפר-לא משנה במה ההורים צודקים. זה א'. וב'-אסור להם לקבוע לך כמה יחידות.... אסור כי הם לא יכולים להחליט מה יקרה עם העתיד שלך... אם את רוצה לעלות\לרדת הקבצה-תגידי להורים לערער והם לוקחים...

bar167

New member
טוב לדעת באמת!

בגלל ה4 יחידות האלה עשו לי בעיות להתקבל לביולוגיה!! אבל המורה שלי למדעים אמר שהוא ידבר איתם וימליץ עליי =]]

hitchhiker218

New member
יפה יפה=]

אצלנו זה עובד אחרת... אגב, בא לך לתת לי את האייסי של או מסן במסר?(אני אשמח לדבר איתך!
)

Lee1392

New member
על תאמיני לשום דבר! ../images/Emo3.gif

העיקר המורה שלי למתמטיקה אמרה ש "יש לי ראש פגז של 4-5 יחידות , ושהיא לא תיתן לי להיות ב3 יחידות בשום פנים ואופן...וזה לא משנה לה שהמבחן האחרון דפק לי תממוצע " והעיקר - היא תקעה אותי בשלוש יחידות והיא שולחת אותי בחופש לעשות מבחן קבלה ל4-5 יחידות..
לא להאמין להם! סכין בגב זה מה שזה!! הייתי על הגבול - אבל לא!! פאק..איזה תסכול

למעלה