משחק הגרפסים אני תוקע גרפס ואתם אומרים מה אכלתי
ה הצופה. New member 18/11/02 #9 חחחחחחחחחחחח יש לי חגורה שחורה בקריוקי הייתי אלוף הארץ בשחיה לאחור עד גיל שנה והשאלה מי הזיז את הגבינה שלי?
חחחחחחחחחחחח יש לי חגורה שחורה בקריוקי הייתי אלוף הארץ בשחיה לאחור עד גיל שנה והשאלה מי הזיז את הגבינה שלי?
פ פשוט אישה** New member 18/11/02 #10 אצלי.... הספר , הגבינה אצל מישו אחר.... וסתם בא לי להקפיץ מעלה...
ב ב ר ד ק י ס ט י ת New member 18/11/02 #17 הנזיר שמכר את הפרארי שלו מה לא? אם לא היה מוכר היה עולה עם הפרארי על הגבינה.....חארררם
ס סנדי32 New member 18/11/02 #18 יפעת תגידי לו אני אוכלת והוא תוקע גרפסים בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שמישהו יעצור אותו אחרת נסריח פה חחחחחח
יפעת תגידי לו אני אוכלת והוא תוקע גרפסים בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שמישהו יעצור אותו אחרת נסריח פה חחחחחח
מ מיהNY New member 18/11/02 #19 הצופה...ומה עם החוצניקים? קשה להריח למרחק כזה יש ים באמצע עם דגים יש את אירופה עם הזבל הלבן יון עם הסופלקי קפריסין עם ה...מה יש בקפריסין? שיו...מתה מצחוק
הצופה...ומה עם החוצניקים? קשה להריח למרחק כזה יש ים באמצע עם דגים יש את אירופה עם הזבל הלבן יון עם הסופלקי קפריסין עם ה...מה יש בקפריסין? שיו...מתה מצחוק
ה הצופה. New member 18/11/02 #20 סאממק מאתמול מנסה לעשות גרעפס לא מצליח :-< מעניין מה הרחתם יו חחחחחחחחחחחח