משחק הגמר

effkef

New member
משחק הגמר

מישהו יודע אפיה אני אולי יכול להשיג את השידור של משחק הגמר(אני יודע שהוא כבר שודר)? ואם לא את כל המשחק אז לפחות תקציר או משהו כזה. לצערי אין לי ספורט 5 או 5+ וגם לא הייתי יכול להגיע למשחק(הצבא שחרר אותי מאוחר מדיי) תודה רבה לכולכם, אפי

effkef

New member
תודה רבה

אני רוצה להודות לך רביב על הלינק. משחק מדהים!!! כל הכבוד לתל אביב מגיע להם. הם באמת היו יותר טובים לאורך כל העונה וגם במשחק הזה עצמו. וגבי הליונס כל הכבוד להם אבל כנראה שהלחץ של הליין התל אביבי היה יותר מדיי טוב. ועוד דבר לסוף אחרי שראיתי את זה אני חייב להגיד רק דבר אחד. איתי אשכנזי הוא כנראה הברט פארב הישראלי!!!!

laufgas

New member
וואו

לא כתבתי הרבה זמן, כן, אבל עקבתי כל הזמן. אני כרגע בחו"ל וסיימתי לראות כרגע את המשחק וכל מה שיש לי להגיד זה שהתרגשתי מאוד לראות הפקה כזאת גדולה שיצאה לאור אחרי המון זמן. כל הכבוד לכולם על כל פיסת תרומה לכל העסק הזה. אמנם לא דיברו יותר מדי על זה בשידור, אבל אני בטוח שהליגה והפוטבול בארץ על המסלול הנכון. זה נראה טוב מאוד. באמת כל הכבוד. כיף לראות פוטבול ישראלי!

Da Deuce

New member
המשחק במלואו נמצא גם באתר הליגה

ifl.co.il קחו בבקשה גם את הזמן ולהצביע ב"קושיית" משחק האולסטאר. לדעתי יהיה מעניין מאוד לצפות (ואולי גם לשחק) במשחק כזה.

JayneCobb

New member
אגב משחק הגמר...

הכניסה של אוון במספר 88 של הליונס (ברח לי השם,סורי) היתה פשוט מגניבה ברמות היסטריות...עד כדי כך שאני שוקל לשלוח אותה לספורטסנטר...

JayneCobb

New member
אז עידן ירון,שיהיה בריא...

חטף את אחת הכניסות הכי מרשימות שראיתי השנה, בלי קשר לאיפה המשחק שוחק... זאת היתה כניסה שכריס ברמן היה אומר עליה WHOOOOOOOOOP

JayneCobb

New member
נסיתי לאתר אי-מייל למשלוח הקובץ

בנתיים ללא הצלחה....

למעלה