לאחר ההפסד שלנו (בראשותי) לרעענה 11-3 במשחק מספר 2 . כולכם מוזמנים למשחק מספר 3 על האליפות ביום רביעי (מחר) בשעה 19:00 יהיה כדאי לבוא. שתי קבוצות טובות שווה לבוא
פעם שניה ברצף אנחנו אלופים, היה משחק מעניין וצמוד, הובלנו 4-0 ואז הם השוו באייניג 1, הובלנו 6-4 והם צימקו ל-6-5 אנחנו הובלנו 8-5 ואז ב טופ של התשיעי הרבצנו ובסוף נגמר 14-5 היה משחק ברמה ממוצעת בליגה היה כיף, נתראה שנה הבאה
אבל סיכום: אחרי שרעננה השוו את הסדרה ל- 1-1. הגענו למשחק שלישי כאשר ג'ורג' פותח היום (מה שיהיה משחקו האחרון של ג'ורג'י בקבוצה - הוא חוזר לארה"ב). לרעננה יואנדרי התחיל. לאחר שלקחנו את ההובלה בסיבוב הראשון 1-0, בסיבוב השני הוספנו יתרון 4-0 אך כאשר היינו בהגנה סדרה של טעיות הגנתיות אפשרו לרעננה לחזור. המשחק היה צמוד במשך 2 סיבובים כאשר הוספנו נקודה בסיבוב החמישי ועוד נקודה בסיבוב השישי כאשר רעננה צמצמו ל-6-5 בסיבוב השישי. הגדלנו את היתרון ל- 8-5 בסיבוב השביעי. הגענו לסיבוב האחרון כאשר אנו מובילים (רצוי לציין שג'יסון החליך את ג'ורג' בסיבוב השמני). ובסיבוב הזה סגרנו את המשחק עם עוד 6 נקודות על נתנאל. היה משחק טוב והיריבות נמשכת בינינו לבין רעננה.
כמה כייף לזכות שוב פעם באליפות ובמיוחד אחרי שהעונה שלנו לא הייתה מרשימה סיימנו במקום השלישי אבל זה ידוע שאנחנו הקבוצה הכי טובה והתעלינו על עצמינו ברגעים הכי חשובים בגמר!! פשוט חוץ מאינינג אחד מזעזע עם המון ארורים (של האינפילד) שאר המשחק היה ברמה גבוהה אני מאוד נהנתי נתראה במרץ עונה חדשה ואנשים אתם מוזמנים לבוא ולשחק הרמה של הליגה השתפרה המון!!!
היית אומר כמו כמה מהקבוצה שלי שהם לא מבינים למה הם החתימו את האנטר ולא אותי ! חחח סתם פשוט היו לי באמת כמה תפיסות יפות ומהלכים יפים וכמה אווט פילד אסיסט כמו אתמול היה לי עוד אחד בקיצור האיינג'לס יכלו לחסוך בכסף להחתים אותי הייתי מסתפק במיליון לעונה חובט 395 דגול כמוני והם מסודרים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן בטח אפילו את עצמי הצחקתי
וברצינות הייתי משווה אותך יותר לרג'י וויליטס...סה"כ הרוב הגדול של ההיטס שלך הם סינגלים ואין HRים. אחוז הBB שלך מבין הטובים במייג'ורס. אחוז הK קצת גבוה אבל לא ברמה של אנדרו ג'ונס או משהו
אחוז הSB טיפה מתחת הממוצע (72% לעומת 73% בAL ו75% בNL ו77% של וויליטס
אני הייתי משווה את כל הליגה שלנו לרג'י ווילטס במחינת פאור יש לנו מעטים שחובטים ממש פאור היטרס אור כמובן יש לו הכי הרבה הום ראנס ואחרין יש עוד איזה 3 שחקנים בערך עם הום ראן אחד בלבד. SB לא יודע מה קרה לי פתאום נתפסתי שלרוב אני לא נתפס קורה לא נורא תקופות . ואני חושב (אם להיות צנוע) שיש לי את ההכי מעט K'ז בליגה שלנו
אתר לצערי אין לנו אבל אחרי כל משחק אני מגיע הביתה וכותב את מה שעשיתי , יש לי סטטיסטיקה לכול משחק בניפרד וסיכום של כל המשחקים יחד שזה מה שהוספתי לפורום אני לא מוסיף מה עשיתי בכול משחק כי זה סתם אז פשוט הוספתי את הסיכום של כולם