משחק הבגד המזעזע!!!!

nogao10

New member
משחק הבגד המזעזע!!!!

שלום חברים, אנחנו פותחים היום תחרות חדשה ששותפים לה כל חברי הלהקה בבחירת התלבושת הגרועה ביותר אי פעם!!!! צרפו לכאן תמונות של פשעי האופנה הגדולים ביותר ואנחנו נצביע ונשפיע- מי מחברי הלהקה ייקח את התואר?????? אז אני מחכה לראות תמונות- ותצטרפו למשחק, יהיה מצחיק!!!!! הבחירות יחלו שבוע מהיום, אז צרפו תמונות מהר!!! נ.ב כל אחד יוכל להציע רק שלוש תמונות שהוא חושב שהן הטופ שבטופ של פשעי האופנה של כל הזמנים!!! נתראה!!!!!! אישתו של הפושע הגדול
(המכנסיים הם רק דוגמה לאנשים בעלי לב חלש..... זה עוד הצד הטוב של ריצ'י)

LIRONSH100

New member
ואו יש לי כמה והבחריה ממש קשה!!!

אז ככה- אני אפילו לא מצליחה לדרג בינהן.. אז כמובן- המכנס הכסוף האגדי של דייב (סליחה של ריצ'י.. טוב נו לשניכם יש אחת אותו הדבר רק של ריצ'י יש עם קישוט ירוק זוהר! (וכן בתמונה תסימו לב גם דייב עם המכנס הכסוף...) והתמונה השנייה.. אז ככה- במרכז התמונה רואים את ג'ון רוקד סלו עם ילדה בלונדינית שמאחריהם אפשר לראות את אבא שלה מאושר (שבמקרה אבא שלה זה דייב- וכן הילדה זו גבי...) אבל.. דווקא החוקר הסמוי של האף בי אי!! עושה כן פשע אופנה כזה... יו מקדולנד אני עלה אותך ישר לבית המשפט לעניני אופנה! והעונש שלך הוא.. לסבול את פשעי האופנה של דייב וריצ'י ביחד איתנו! (אבל תוזו שזה מפתיע ממי הפשע האופנה הנוראי הזה..) וד"א אני חושבת שמי שינצח זה יהיה ריצ'י- כי גם ככה דייב גונב לו את כל הבגדים.. (התמונה של גבי,ג'ון,יו ודייב מצורפת כאן..)

Ssssuper girl

New member
../images/Emo41.gifחח זה הולך להיות קשה

יש כל כך הרבה בגדים מכוערים למצוא משו יפה שהם לבשו.. זה קשה באמת !! חח

We Never Close

New member
אכן בחירה קשה,

ההתלבטות בין ריצ'י לדייב. הממ, נראה לי שדייב לוקח. או ריצ'י. לא יודעת. סתם תמונה, דייב נראה מצחיק עם הבגדים והמשקפיים האלה

LIRONSH100

New member
עוד מעמעמדות של דייב!!!

אוקיי... אז ככה כן אפשר לראות את ג'וני ועוד משהו מתוך עוגה (זה כניראה מהיום הולדת שלו או משהו..) אבל, אם תשימו לב.. מאחורי ג'וני.. יש משהו נוצץ במיוחד!! עכשיו, אני ונוגה צחקנו על זה איזה חצי שעה, ולטובת דייב שזה היה ביום הולדת של ג'ון שנה שעברה שזה היה בפורים ואז הוא ניסה להתחפש ל.. אין לי מושג מה- וגם זה לא תירוץ לדבר הזה!!! טוב אז כולנו מסכימם שדייב הוא ה-לא יודע להתלבש של הלהקה? אבל איזה בגד היה הכי מזעזע שלו????

Batel185

New member
ג'וני../images/Emo70.gifמה עבר עליך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif

מהה לעזזאלללל עבר עליך שבשת את זהה???...חחחחחחחחחח זה נראה כמו מפה...!!!! אפילו מפה יותר יפה..!! סתם סתםם חחחחח.. ג'וני איך כיף לרדת עליךך אתה בטח מתבייש עכשיו....!!!!...
...חח....טוב ג'וני אני חיבת דחוף לללכת איתך לקניות של בגדים אתה עושה לי פדיחות חושבים שאני נשואה ללאיזה חנוןן אפילו לירון אמרה את זה.. היא באה אלי כזה ואומרת לי תגידי מה התחתנת עם חנוןן.. אבל אני יודעת.. שהיא היתה מתה שיהיה לה בעל כמו שיש לי..
.. סתם סתם ג'וני נראה לך אני היתי מתה לזה שתחזור ללבוש את כל הבגדים הזוואתים האלה אתה כל כך חמוד איתם.!!!! היתי עושה הכל עכשיו כדי שתחזור להיות בגיל שלי...!!!!!!!!
.. אין זה היה חיים מושלמים.... אתה הדבר הכי גדול שגורם לי שמחה בחיים!!! בלעדיךך אני לא שורדת!!!

למעלה