בירדראמון.
כול הכבוד על היוזמות
אישית אני על סף התמוטטות השבוע,נדמה לי שהתפטרתי מהביה"ס ולא בגלל הילדים אלא בגלל המנהלת הכלבה שממש הגזימה השבוע ואתמול היא פשוט שלחה אותי הביתה כבר בשמונה בבוקר,מחר תבוא הרכזת שלי לבירור אבל נכון לכרגע אני חצי רגל בחוץ-יש גבולות למה שהאישה הזאת עושה ואני לא מוכנה לשתף איתה פעולה,היא האשימה אותי בזה שאני ראש גדול ושיש לי יותר מידיי יוזמות("לדעתה המלומדת" אני גם מרגישה שאני מתחרה במורים,מה שמעולם לא היה וחסר ביסוס לחלוטין),ממתי אלה תכונות רעות???לדעתי מדובר בתחושה שלה שאני מאיימת עליה(כול שנייה היא אומרת לי בהתנשאות האופיינית לה "בינתיים אני בתפקיד הזה ובכיסא הזה",מה בכלל הקשר לזה שטענתי שהיא צריכה רגע להקשיב ולא להגיד דברים לא הוגנים,לא נכונים ורחוקים מהמציאות) והיא חייבת לדאוג שכולם יסגדו רק לה וכמה חבל שאני לא מוכנה ללקק לה ולהגיד שהיא תמיד פועלת נכון,בעיקר כשהיא לא,אין מצב שבהפסקות שאני לא תורנית היא תקבע לי עם מי לדבר(היא שלחה אותי לחדר מורים,בדיוק הייתי בשיחה עם תלמידות אמרתי לה שאני בשיחה וכול עוד אין אירוע מיוחד אני לא חייבת להיות בהפסקה בחדר מורים והיא נובחת עליי להכנס ולא להתחבר לתלמידים בהפסקות,הגבתי לה והכול היה מול התלמידים מה שלא הוסיף לשתינו...אם כי התלמידות קיבלו חיזוק שאפשר לענות ולהעמיד אנשים במקום,אבל זה לא טוב בגלל שהיא בכול זאת הכלבה על כיסא הניהול),בקיצור אתמול וביום חמישי הדברים הגיעו לשיאים חדשים וכנראה שאני לא נשארת(אבל שוב הכול תלוי בשיחה משותפת עם הרכזת שתגיע במיוחד ואת התלמידים ובכלליות הצוות אני כן אוהבת וגם יודעים שאוהבים אותי ושאני תורמת המון)....אז אחרי שכול יום חזרתי מתוסכלת ועל סף דמעות(יש בלאגנים בכיתה וכול הזמן מצטרפים ילדים חדשים וכול השלד מתפרק וצריך להיבנות מחדש...),ביום חמישי היה מדהים עם התלמידים אבל אחר כך המנהלת פשוט הוציאה אותי עם דמעות וממש לא בצדק(יש הוכחות בעניין)ומדובר בשבוע מאוד קשה מבחינתי. יהיה בסדר,אני מקווה,רציתי להוסיף עוד כמה דברים אבל זה עוד נורא טעון וקשה לי כרגע לדבר על הכול,יש מצב שאני פשוט אעבור לעבוד מהבוקר במקום השני אבל חבל לי כי אני ממש רוצה לעזור ולהיות עם הילדים,אתמול כשהיא גרשה אותי יצאו ילדים ושאלו אם אני עוזבת לתמיד והתחננו שאני אישאר ויש עוד המון אירועים דומים עם הילדים ולא רק אלה של הכיתה שלי,הבעיה העיקרית היא המנהלת... מה שלומכם?איך עבר השבוע? אגב היום מתחילה העונה השלישית בג'טיקס(פוקס קידס לשעבר...),אפשר לחגוג לכבוד זה(שרשור מיוחד עם תמונות ודיבורים על הפרקים,אולי התרשמויות חדשות וכו') למרות שרובינו ראו את הפרקים לפחות פעם אחת.