משחק האמת והשקר

דנה^^

New member
משחק האמת והשקר

זוכרים היה פה איזה יום אחד שכתבתם 2 משפט, אחד אמת השני שקר והשאר היו צריכים לנחש? אז יש לי כזה בשבילכם... 1. חלמתי הלילה את החלום הצלול הראשון שלי 2. שוב לא חלמתי חלום צלול.... אז נחשו..

חלמן

New member
אאאאאאאאא

אם קמת ב- 7 בבוקר ורשמת את ההודעה.. אז זה נכון.. חלמת היום את החלום הצלול הראשון שלך

דנה^^

New member
אוקיי אז אין לי כוח לחכות עד הערב

שכולם יקראו את ההודעה.. אז הנה הסיפור: אתמול לפני שהלכתי לישון עשיתי חישוב מהיר וכיוונתי את השעון שיצלצל ב 5:00 בבוקר.. שמתי את הדיסקמן (שכחתי שהבטריות נגמרו ובקושי הספקתי לשמוע שיר 1, אבל לא היה לי כוח להוריד את האזניות..) אז חשבתי לעצמי על המשפט שעדי אמרה לי לנסות- היום אני אזכור חלום אחד לפחות.. רק שאני לא שמתי לב בהתחלה שהוספתי למשפט הזה עוד מילה.. אני אמרתי: "היום אני אזכור חלום צלול אחד לפחות" וגם כששמתי לב המשכתי לחזור עליו.. בכל מקרה: ב 5:00 בבוקר פתאום אני שומעת צלצול. בהתחלה התעלמתי ממנו כי לא שמתי לב, פתאום אני קולטת אויי שיט זה השעון שכיוונתי.. אין לי כוח לקום.. אבל אם אני לא אכבה אותו כל הבית יתעורר ויצעקו עלי.. טוב אני קמה מכבה את השעון וחוזרת למיטה. אני לא נרדמתי באופן מיידי אז חשבתי אולי ננסה ויילד. אחרי כמה זמן נרדמתי.. בחלום שלי הייתי בשירותים (בדרך החוצה) וכנראה שהיה איזה משהו מוזר (אני לא זוכרת) כי החלטתי לעשות בדיקת מציאות. הסתכלתי בשעון פעם אחת, הסתכלתי שוב והספרות השתנו למשהו לא נורמלי (קפיצה של איזה 10 שניות בזמן שעברו אולי 3) והבנתי שזה חלום. לא הסתפקתי בבדיקה אחת. התסכלתי מסביבי.. כנראה היה משהו לא הגיוני (אני ממש לא זוכרת מה..) ואז הייתי בטוחה שזה חלום. טוב חשבתי אם זה חלום אז מה אני עושה פה? בוא נעשה משהו נחמד. טוב יצאתי מהשירותים והחלטתי קודם כל לנסות לתת פקודה. סגרתי את כף היד שלי ואמרתי "כשאני אפתח אותה יהיה לי לימון ביד". פתחתי את היד- אין כלום. אז חשבתי שזה בטח בגלל שזו פעם ראשונה, כי אנשים פה אמרו שפעם ראשונה שהם נתנו פקודות זה לא תמיד עבד. החלטתי לנסות שוב. באותו רגע התחלתי להגיש שאני נופלת. נזכרתי שאנשים אמרו שבהתחלה כשהם גילו שהם חולמים הם הרגישו שהם נופלים. פתחתי את העיניים, ראיתי שאני במיטה, (תוך כדי שאני מרגישה שאני נופלת), עצמתי אותן חזרה וניסיתי את שיטת הסחרור.. אבל זה היה מאוחר מדי.. הנפילה נפסקה (כמה שניות נראה לי). טוב אני יותר לא זוכרת כלום אז כנראה נרדמתי.. מתי שאני קמתי אחרי זה בבוקר נזכרתי בעוד חלום שבו אני דיברתי עם שני אנשים מהפורום הזה (אני לא זוכרת מי..) וסיפרתי להם שחלמתי חלום צלול, ותיארתי להם את מה שבאמת חלמתי בחלום הצלול שהיה לי.. מגניב אהה? בכל מקרה- תמיד כשקראתי הודעות שאנשים אמרו שהחלום הצלול היה כמה שניות אבל זה היה מדהים וכאלה.. לא הבנתי איך אפשר לזכור חלום כזה קצר של כמה שניות.. אבל עכשיו אני מבינה.. האמת לא הכי התרשמתי מהקטע הזה.. יותר התרשמתי מהקטע שבעצם המוח שלי כיוון את עצמו לזה (בזה שאמרתי שאני אזכור חלום צלול אחד או יותר ובהתחלה אפילו לא שמתי לב..) מה שכן היה הכי מגניב היה הקטע של הנפילה מבחינתי.. בחלום זה כאילו היה רגיל אצלי.. מרוב שאני מדברת על זה בפורום.. יותר מגניב היה הקטע של הנפילה שאף פעם לא חוויתי (מגיל 6.. - הסיוט.. עדי אם את זוכרת..) בכל מקרה- רמת הצלילות לא היתה גבוהה.. היא הייתה לפי מה שאני זוכרת כמו חלומות שחלמתי לאחרונה. קצת מטושטש, חשוך, (אולי כי זה היה ערב בחלום..) מצפה לתגובות.. (ולא על אורך ההודעה..) דנה. נ.ב- זוכרים שכל השבוע וחצי האחרונים אמרתי לכם- אני בדרך לחלום צלול..? איזה מגניב! :)

חלמן

New member
I WON!!

ניצחתי!!! איזה אומן! פששששש ידעתי פשוט גדול! טוב אלון אתה לא מבין כלום מהחיים שלך!חחחח :) ודנה!!! מזל טוב!!!!!! והוווו! גלים!!!!!

דנה^^

New member
../images/Emo24.gif **HUGS**

תודה! :) פעם הבאה אני אנסה להשתפר גם אלון דרך אגב שמעתי שאתה גם לא מאמין בחוש שישי? OPEN YOUR MIND... דנה! :)

UpTown~Girl

New member
דנדווווששששששש!!!!

קודם כל : מזל טוב דנה!!! תיכף תעברי אותי, כי אני דורכת במקום כבר המוווון זמן! כשמשתמשים בשיטות של עדי, חולמים חלומות כמו של עדי... הבנת? החלום הצלול הראשון שלי גם היה כזה קצר! אבל לא בגלל ההתרגשות, בגלל הטמטום שלי!!! בערך חמש שניות אחרי שנהייתי צלולה אמרתי לעצמי: כשאני אפתח את העיניים *** יהיה בחדר הזה! עצמתי עיניים, פתחתי עיניים, והתעוררתי!!! אני סתומה... אבל הצלול חלום הראשון שלי היה דרך מילד לא מתכונן, וזה אומר שחלמתי חלום ורציתי לעשות בדיקת מציאות אבל שכחתי ואז התעוררתי והתעצבנתי על זה שלא עשיתי בדיקת מציאות ואז נרדמתי וחלמתי את אותו החלום, וזה דיי ברור מה ההמשך... מזל טוב דנה!!! זו רק ההתחלה! ואני שמחה שהשיטה שלי עבדה לך!!! בהצלחה בהמשך! שלך, עדי!

דנה^^

New member
תודה אנשים :))

ותזכרו מה שאני אומרת- זו רק ההתחלה :)) האמת מוןלייט אני כן התאכזבתי קצת כי מה שניסיתי לא פעל, וגם אנשים תיארו חלומות צלולים כדבר כזה מיוחד והחלק היחיד הנראה לי מגניב היה כשבעצם הרגשתי כאילו אני נופלת.. אבל אלון אמר לי שזה כנראה בגלל שרמת הצלילות לא היתה גבוהה, בטח גם בגלל שלא הספקתי כמעט כלום בחלום, בכל מקרה אני מרוצה שיש התקדמות ותמשיך להיות! :) דרך אגב נכון היתה כתבה ב"ימים" על זכרון לטווח קצר אז כשקראתי אותה היום זה כאילו התחבר לי באיזה אופן לחלומות הצלולים.. לא יודעת למה.. טוב בכל מקרה שוב תודה לכולם ועשו לי טובה אל תגיבו יותר על החלום הצלול שלי כי אני שוב אצטרך להגיב ולהגיד שוב תודה... אין מה לעשות.. כזו אני :) ועדי- תמשיכי לעבוד עם השיטה שלך.. היא פועלת ואת תמשיכי להתקדם! :)

Alistan

New member
תאמיני לי ...

שחלום צלול זה באמת דבר מאוד מדהים כמו שאמרו פה.... כנראה באמת הייתה אצלך רמת צלילות נמוכה

למעלה