משחק האלופה קם לדחיה!

X boy X

New member
משחק האלופה קם לדחיה!

בקרוב קומונה חדשה שתהיה קומונת המשחק שלנו וגם הרשמה חדשה!: אני ישחק את לא אחרת מליאן זליג-פדידה! דמויות המשתתפות!: יהודה לוי לירז צ'רכי עפר שכטר מיכל גבריאלוב עדי הימלבלוי - תפוסה! לירון וייסמן ולדימיר פרידמן מוסקו אלקלעי מירב גרובר אלי דנקר אורנה כץ גיא לואל ורד פלדמן יוסף (ג'ו) סוויד מייקל לואיס מיטל גל שי קידמי דויד קיגלר ליאור שמש עירית קפלן שרי אלפי-ניסן

X boy X

New member
מיכל שלך והדמויות לעכשיו:

יהודה לוי לירז צ'רכי עפר שכטר מיכל גבריאלוב - תפוסה! (ע"י מותק של ממש) עדי הימלבלוי - תפוסה!(ע"י X BOY X) לירון וייסמן ולדימיר פרידמן מוסקו אלקלעי מירב גרובר אלי דנקר אורנה כץ גיא לואל ורד פלדמן יוסף (ג'ו) סוויד מייקל לואיס מיטל גל שי קידמי דויד קיגלר ליאור שמש עירית קפלן שרי אלפי-ניסן

X boy X

New member
משתתפים לבנתיים:

יהודה לוי לירז צ'רכי - תפוסה! (ע"י liatusha3000) עפר שכטר מיכל גבריאלוב - תפוסה! (ע"י מותק של ממש) עדי הימלבלוי - תפוסה!(ע"י X BOY X) לירון וייסמן ולדימיר פרידמן מוסקו אלקלעי מירב גרובר אלי דנקר אורנה כץ גיא לואל ורד פלדמן יוסף (ג'ו) סוויד מייקל לואיס מיטל גל שי קידמי דויד קיגלר ליאור שמש עירית קפלן שרי אלפי-ניסן

talshoosh

New member
אני רוצה להיות ../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

או לירון וייסמן או מיטל גל... תאמת שקשה לי להחליט
... תעזרו לי!

סיבוש

New member
אני רוצה להיות מירב גרובר...=טובה!

חחח בא לי להיות הרעההה

X boy X

New member
משתתפים לבנתיים

יהודה לוי לירז צ'רכי - תפוסה! (ע"י liatusha3000) עפר שכטר מיכל גבריאלוב - תפוסה! (ע"י מותק של ממש) עדי הימלבלוי - תפוסה!(ע"י X BOY X) לירון וייסמן - תפוסה! (ע"י talshoosh) ולדימיר פרידמן מוסקו אלקלעי מירב גרובר - תפוסה! (ע"י סיבוש) אלי דנקר אורנה כץ גיא לואל ורד פלדמן יוסף (ג'ו) סוויד מייקל לואיס מיטל גל שי קידמי דויד קיגלר ליאור שמש עירית קפלן שרי אלפי-ניסן

למעלה