משחק האירוחים

N י ל ק י

New member
משחק האירוחים

לקוח מפורום הבורר - קרדיט לליוש!
יש לבחור דמות שאתה הכי מתחבר אליה ואז אתה תהיה הדמות הזאת ומדי שבוע ביום שלישי תתארח דמות וישאלו אותה שאלות ובנוסף ביום שני יהיו 7 סצנות שנשחק אותן וירטואלי למשל אני יעל אז אני אומר: *נשענת על הקיר* למה דווקא היא מתה וכן הלאה. אם הרשמת הדמות יש לכתוב 2 סצנות של דמותך מהפרקים של חלק א' של האלופה או של הפרק שישודר היום בערב או למי שראה באינטרנט או בוי או די

N י ל ק י

New member
../images/Emo45.gif אני אהיה יעל טבת ../images/Emo45.gif

סצנות: 1. יעל בארוחה עם תום וסיגי משתתפים: יעל - N י ל ק י תום וסיגי (עוד אין) 2.יעל וסיגי רבות אחרי שסיגי משמיעה לה את שורת הלילה אחרי שכתבה אותו משתתפים: יעל - N י ל ק י סיגי (עוד אין)

N י ל ק י

New member
שיניתי לסצנות האלה:

1. יעל שבורה על מותה של סיגי יעל - N י ל ק י קארין (עוד אין) 2.יעל וסיגי רבות אחרי שסיגי משמיעה לה את שורת הלילה אחרי שכתבה אותו משתתפים: יעל - N י ל ק י סיגי (עוד אין)

N י ל ק י

New member
ועוד משהו:

יש לכתוב בנושא
אני אהיה (הדמות שבחרתם)
ויש עם הסצנות לכתוב מי עוד משתתפים בסצנה אלא עם זה מונולוג

N י ל ק י

New member
הדמויות:

דורי בראל יעל טבת - תפוסה ע"י N י ל ק י סער פדידה תום שלייפר ליאן זליג פדידה סיגי בר חיים רני זליג ג'וליה לוי בוקן זאביק בראל (בוריס) ג'וזף אוגנסיאן קארין טבת ג'וש טוקו עובד יפית טובה ריטה בר חיים אוסקר שלייפר דודו זר זיווה קן דידה אלינור אסי תיברזאצ'י איציק זליג סמדר זליג

N י ל ק י

New member
../images/Emo168.gif הירשמו מכאן:../images/Emo27.gif

פנויות: דורי בראל סער פדידה תום שלייפר ליאן זליג פדידה סיגי בר חיים רני זליג ג'וליה לוי בוקן זאביק בראל (בוריס) ג'וזף אוגנסיאן קארין טבת ג'וש טוקו עובד יפית טובה ריטה בר חיים אוסקר שלייפר דודו זר זיווה קן דידה אלינור אסי תיברזאצ'י איציק זליג סמדר זליג תפוסות יעל טבת - N י ל ק י

N י ל ק י

New member
שלי:

. יעל שבורה על מותה של סיגי יעל - N י ל ק י קארין (עוד אין)
.יעל וסיגי רבות אחרי שסיגי משמיעה לה את שורת הלילה אחרי שכתבה אותו משתתפים: יעל - N י ל ק י סיגי (עוד אין)

N י ל ק י

New member
שיניתי דמות ותרשמו!:

פנויות: דורי בראל סער פדידה תום שלייפר יעל טבת סיגי בר חיים רני זליג ג'וליה לוי בוקן זאביק בראל (בוריס) ג'וזף אוגנסיאן קארין טבת ג'וש טוקו עובד יפית טובה ריטה בר חיים אוסקר שלייפר דודו זר זיווה קן דידה אלינור אסי תיברזאצ'י איציק זליג סמדר זליג תפוסות ליאן זליג פדידה - תפוסה ע"י N י ל ק י

למעלה