משחק האיים של עמוסי

araviv

New member
משחק האיים של עמוסי

הרעיון: מידי פעם אציב בפורום צילום של אי מהעולם בו ניתן להגיע ביאכטה, מי שמזהה את האי ראשון מקבל נקודה אך על מנת לשמור על הנקודה עליו לעדכן את חברי הפורום מעט פרטים מומלצים איזורי עגינה,היסטוריה,אוכל,מוסיקה וכדומה. פעם בשלושה חודשים נכריז על המומחה של הפורום לזיהוי איים וכל שנה יבחר אלוף האיים. אנו נרוויח ריכוז נפלא של מידע על איים שניתן לחלום עליהם ומי שמגיע כמובן נשמח לראות ולשמוע את סיפוריו. אז בו נתחיל מי מכיר את האי המצורף בתמונה.

Alex33

New member
עמוסי,זה לא חוכמה, כבר היית ברובם..

ואם קנאה נשמעת בקולי אז....זה כנראה נכון.
אין מה להגיד, אתה עושה את זה נכון ( כלומר היאכטה לא באניה כעבודה..)

jaky

New member
אפשר רמז?

אולי האם זה אי יווני או ים תיכוני, העולם הוא גדול

היות ו

משחק מקסים אבל אולי לחימום כדי לומר באיזה ים האי נמצא. אין ספק שתמונות מהקריבים יהיה לנו יותר קשה לזהות שהרי שייטי ישראל לא מרבים להסתובב שם.

ק ד ם

New member
אני אתן לך רמז ..

זה לא בים השחור ! Canuoan, St. Vincent and the Granadines לגבי הפרטים .. אני אראה מה אני יכול למצוא ! את ה- Pilot השארתי אצל בעלי היאכטה אבל אני מבטיח לעדכן.. אני אוהב את המשחק הזה .. סוף סוף משהו מעניין בפורום ! אגב, אני אשמח לבחור את האי הבא ככה גם אתה תוכל להשתתף ! אני חייב לכן פרטים

בטח התכוונת שאני אזכה ../images/Emo9.gif

כי שלחת לי את סיפור ההפלגה המדהימה הזו, שרק ממנה יש לך חידון שלם. אם אני לא טועה האי הוא Canuan ששייך לשרשרת האיים ה-Grenadines בין St.Lucia לגרנדה בקריביים. וזו ההזדמנות להודות לך על שישבתי והזלתי ריר על המסמך הזה. עשיתם טיול משגע וכל הכבוד לכם שאתם מפרגנים לעצמכם את זה. הקנאה היא עצומה.

מן הראוי שאתה תיתן את הפרטים

וההמלצות השונות כי אני עדיין בחלומות להגיע לשם...

araviv

New member
משחק האיים - של עמוסי

רמז לאי הראשון במשחק האי נמצא באיים הקריביים? עמוסי

למעלה