זה מה שאמרתי פשוט לא זכרתי איך קראו לו שם
שירנאעה Well-known member 12/3/07 #15 קשה../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif../images/Emo2.gif../images/Emo105.gif
ק קרלו איזה מ ל ך New member 13/3/07 #30 טל, נראה לי שאתה מגזים עם כמות המשחקים והפעילוית תתן גם לאחרים לעשות דברים
B B o N u s New member 13/3/07 #33 בשביל דברים כאלה יש מסר. להזכירך אני אדום והמטרה של האדומים זה להפעיל את הפורום. יש לך תלונות? פנה להנהלה. טל
בשביל דברים כאלה יש מסר. להזכירך אני אדום והמטרה של האדומים זה להפעיל את הפורום. יש לך תלונות? פנה להנהלה. טל
ד דנונה לייט New member 13/3/07 #34 חח טל../images/Emo126.gif אתה לא צריך להתנשא אומשו בגלל שאתה אדום. על העניין של אדומים שהם יהיו דרגה אחת מתחת למנהל/ת.. אין צורך הגיב ככה, והקטע של האדומים- להפעיל את הפורום.. לא הייתי מגדירה את זה ככה אבל שיהיה..
חח טל../images/Emo126.gif אתה לא צריך להתנשא אומשו בגלל שאתה אדום. על העניין של אדומים שהם יהיו דרגה אחת מתחת למנהל/ת.. אין צורך הגיב ככה, והקטע של האדומים- להפעיל את הפורום.. לא הייתי מגדירה את זה ככה אבל שיהיה..
B B o N u s New member 13/3/07 #35 לא מתנשא, אבל כשהפורום רדום יש טענות כשהפורום פעיל גם יש טענות. אני לא מבין מה אתם רוצים. טל
שירנאעה Well-known member 13/3/07 #36 לא רק שחור או לבן,../images/Emo105.gif תנסה את האמצע. אתה יודע.. לוותר גם לאחרים.. ובכל זאת להמשיך במידה מסוימת עם הפעילויות שלך. ישר כוח
לא רק שחור או לבן,../images/Emo105.gif תנסה את האמצע. אתה יודע.. לוותר גם לאחרים.. ובכל זאת להמשיך במידה מסוימת עם הפעילויות שלך. ישר כוח
שירנאעה Well-known member 13/3/07 #39 חחח.. אוהבת גם בייב../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif "פניני" חח תודה
M My Chemical Lotan New member 13/3/07 #37 הוא לא מגזים Oo ../images/Emo219.gif הפורום יבש כמו השיעור של המורה שלי בגיאוגרפיה :\.
שירנאעה Well-known member 13/3/07 #40 חשבתי אמרת השיער יבש../images/Emo105.gif מזכיר יל ת'מורה שלי לתנ"ך, מסכנה וואחד נשירה יש לה זאתי.. מזכיר את השיער של צביקה פיק O _ O
חשבתי אמרת השיער יבש../images/Emo105.gif מזכיר יל ת'מורה שלי לתנ"ך, מסכנה וואחד נשירה יש לה זאתי.. מזכיר את השיער של צביקה פיק O _ O