משחק האולסטאר

7liel7

New member
משחק האולסטאר

יש מצב שאתם יודעים- 1)מתי המשחק? 2)האם ישדרו אותו? 3)מי הם השחקנים שישחקו?

NYMets Man

New member
ALL STAR!!!

המשחק הוא ב-10 ביולי... שזה בלילה שבין ה-10 ל-11 ביולי אצלינו... זה יוצא שלישי בלילה. הוא כמובן יהיה משודר איפשהו... בטח בESPN, מקסימום בFOX והשחקנים יהיו אלה שזכו בהצבעות באתר של הMLB, ועוד שחקנים שיבחרו, כי חייב להיות שחקן אחד לפחות מכל קבוצה

LADodger

New member
זה יכול להיות מצחיק אם אוהדי הקבוצות האחרות

ישאירו את בונדס בחוץ במשחק האולסטאר (שיהיה בסן-פרנסיסקו כמובן)... אבל אם חייבים לפחות שחקן אחד מכל קבוצה אז זה בטח לא יקרה...

זה לא קשור...

לעובדה של שחקן מכל קבוצה. המאמן של הNL היה בוחר את בונדס בכל מקרה, עם העונה שיש לו והענייין שזה בסן פראנסיסקו וכו' וכו'. הקהל בוחר את ההרכבים הפותחים, אבל המאמנים בוחרים את שאר הקבוצה (פיצ'רים וספסל).

7liel7

New member
לא...

שווה משהו? דרך אגב, אני לא חובב אני מקצוען!

פשש..

כל הכבוד . מדורג , יוצא לתחרויות או רק לומד כרגע ? איזה משטח אתה אוהב ? ובקשר למשחק , עוד לא התקנתי , אבל רציתי לשאול אם למישהו יש שנעשה טורניר ברשת.

7liel7

New member
אני

בין המאה הטובים בארץ בגילאים שלי
, אני מתאמן באשקלון לכן אני יכול לשחק רק על אספלט, אבל שיחקתי כמה פעמים על חימר במרכז הטניס של רמת השרון. אני בדיוק מוריד את המשחק, כשההורדה תסתיים אני אשלח לך הודעה כדי שנשחק יחד
.

כבוד.

יום אחד תצא ל- US OPEN ותזכה בו ובכך תהיה הישראלי הראשון שעושה זאת . בין היתר , תלך לראות משחק של היאנקיז מול הקאבס (לא זוכים לסדרה כזאת הרבה) ולמשחק של היאנקיז מול בוסטון כשלירון יהיה בליינאפ.

לירון אל תתבייש לספר.

רוב חברי הפורום לא יודעים את הסיפור שמאחורי "IsraeliWeirdGuy1311 " . מדובר בשחקן עתידי שצפוי להגיע לרמות הגבוהות ביותר שיש בבייסבול . מתי תחליט לספר להם את הסיפור המלא ?

החובט מספר 5 העתידי של בוסטון../images/Emo3.gif אני אשבור

את הקללה על המיקום הזה בליינאפ

לא זה שייך ללוגו

פראנקונה החליט לשים את לוגו ב-5 ואותך ב-4 . אורטיז יקבל אינטנשיונאלי ווק ובמצב של בייסיס לודד אתה תהיה זה שיעיף את הכדור לאאוטפילד ויכניס הביתה ראנס . מאני יחבוט רק 6 , שוב אני אומר , זו לא החלטה שלי זאת ההחלטה של פראנקונה .

לא מחר

אבל כבר התחילו להריץ עניינים . אני מאמין שבסוף תיכנע ותספר לכולם על החוזה החדש . נכון , אתה תתחיל בתור עוזר של האפסנאי , אבל זה בסדר , הרבה התחילו משם והגיעו למעמד בכיר.

LADodger

New member
ואולי תיקח טיול לחוף המערבי

ותראה אותי נותן PERFECT GAME של 27 K על סן-פרנסיסקו!

למעלה