משחק הא´-ב´!

מתן ב

New member
משחק הא´-ב´!

בגלל שהשרשור הקודם לא יקפןץ יותר אז החלטתי לפתוח הודעה חדשה... אני ירשום קודם כל את כל המושגים שרשמו כבר ואני יוסיף כמה משלי, אם אתם רוצים תוסיפו גם לאותיות שעברו כבר... א´: אלכס - הכבאית/פרמדיקית, הכבאית הבת היחידה! אמבולנס - צריך להסביר? ב´: בוסקו - השוטר האהוה על כולנו. בובי - הפרמדיק שנרצח בעונה השנייה, השותף של קים. בית-חולים - לשם מגיעים כל ה"לקוחות" של הפרמדיקים. ג´: ג´ון סאליבן - השוטר. ג´ימי - הכבאי. ג´ואי - הילד של ג´ימי וקים. ג´ו - כבאי, ג´ימי הכניס את החברה שלו להריון. ד´: דוק - הפרמדיק. דוהרטי - שם משפחתו של ג´ימי הכבאי. דייויס - שם משפחתו של טיי. דם - לא צריך להסביר... האות הבאה: ה אין לי, תביאו אתם מושג חדש...

history

זה הפרק בעונה השניה שהתמקד בדוק ובזה שהוא הרג לפני 20 שנה. זה לא היה פרק ממש מעניין אבל הופיעה בו השחקנית קהנדי אלכסנדר מ"עיקר החדשות".

מתן ב

New member
אממ...

וידוי - ג´ימי התוודה בפני ג´ו שהוא שכב עם החברה שלו...

מתן ב

New member
אממ...

עכשיו האות ז´! אם אני לא תוהה השם משפחה של קים מתחיל בז´, לא? אבל אני לא זוכרת ממש מה השם... תעזרו קצת!

מתן ב

New member
לא...

השם הפרטי שלה הוא גם קים, אבל לא השם משפחה... תודה על העזרה!

ThEEdgE

New member
השם האמיתי שלה הוא קים רייבר

KIM RAVER לא יודע מה השם משפחה שלה בסידרה

omris

New member
בטח שידוע.. הוא צדק. זה Zambrano !!

בסדרה זה Kim Zambrano בחיים זה KIM RAVER ואני מת עליה!!!!!!!!!!!
כבר הזכרתי את זה למעלה, לא?:) היא פשוט מדהימה !!

mgirl

New member
קים רייבר, ליתר דיוק

מסיבה לא-נודעת, היא ובובי (בובי קאפי בסדרה ובובי קאנאבל במציאות) היו היחידים שהיו להם אותם שמות בסדרה ובמציאות.

@יעל@

New member
זה לא מוזר שלדמויות בסדרה

יש אותם שמות כמו לשחקנים...... זה קורה בהרבה סדרות

מה שמוזר זה

שרק לקים ולבובי היו אותם שמות פרטיים. מה גם שדווקא ששניהם, שיש להם ולדמויות שלהם את אותם השמות, הם שותפים

@יעל@

New member
אולי הם גם מכירים איכשהוא גם

בחיים האמיתיים (חוץ מזה ששניהם משחקים יחד...)

עוד באות ז´...

זריקה - הזריקות של המסוממים שהשוטרים מנסים לעצור והזריקות שהפראמדיקים נותנים. ד"א גמר חתימה טובה. אני מקווה שכולם צמים, כי בשנים האחרונות יש ירידה דרסטית באנשים שצמים ביום כיפור וזה די מדאיג אותי

@יעל@

New member
חחחחח............................

לא יכולת להיות יותר אופטימי????? זריקות של מסוממים? על מה לעזאזל חשבת שכתבת את זה???

זה היה בדיוק לפני יום כיפור...

אם את רוצה משהו שמח אז קחי זריקות של פרמדיקים שעוזרות לפצועים...

למעלה