משחק דמקה

shlomistyle

New member
משחק דמקה

שלום אני מעויניין לבנות משחק דמקה משתמש נגד מחשב ואני מעוניין למצוא חומר על עצי משחק ועל האלגוריתם MINMAX שלפי הבנתי מוצא את המהלך "החכם" ביותר אם יש לכם כזה או כל חומר אחר אני אודה לכם אם תוכלו להביא לי אותו בתודה מראש שלומי חסן

shlomistyle

New member
משחק דמקה המשך

שלום לכולם אלדד תודה על הנסיון לעזור אם למשהו יש חומר על עצי משחק ואלגוריתם MINMAX שכתוב בעברית או לא באנגלית כבדה אני אודה לו מאוד אם ישלח לי את זה בנוסף עד כה עסקתי רק באלגוריתמים אני סטודנט שלומד י"ד ואני מעוניין ליצור את החלק הגרפי של המשחק אם משהו יכול להפנות אותי להסברים של הפקודות הגרפיות אני אודה לו מאוד כי אז יהיה לי "קצה חוט" מאיפה להתחיל. בתודה מראש שלומי חסן

Zack DA

New member
חפש מידע על אלגוריתם alpha-beta

הוא שכלול של MINMAX. בכל אופן - חפש בגוגל, תמצא שם המון הסברים, שחלק גדול מהם לא יהיה באנגלית "כבדה" שאתה משום מה כל כך חושש ממנה.

shlomistyle

New member
תודה רבה על העזרה שלכם

אני בעקרון ראיתי את האלגוריתם שאתה מציע לי ואת האמת אתה צודק אנגלית דיי טכנית ואני אמשיך להתעמק בזה בכל אופן אם אתם יודעים משהו על התעסקות עם ההקטע הגרפי שלי שפת C אני אשמח לעזרה כי אין לי הרבה נסיון בזה כאילו איך ליצור את הלוח השחקנים וכדומה אם יש לכם מקור כזה אני אשמח לקבלו תודה רבה מראש שלומי חסן

למעלה