משחק די מוזר שהמצאתי

DarkBrownLynx

New member
משחק די מוזר שהמצאתי

צריך לחשוב על מצב מסויים ועל איך כל דמות היתה מגיבה אליו. אני מתחילה: הדמות הולכת לה ביער ופתאום היא פוגשת מישהו שמנסה למכור לה מברשת לגבות (שאני אפילו לא יודעת אם קיים כזה דבר או לא) איך היא מגיבה לזה? (כן, אמרתי לכם שזה יהיה מוזר)

מית צאן

New member
אוקי....

איכפת לך אם שיניתי את זה לתולש שיערות בגבות
יופי...
קגומה: "אוי זה מה שהייתי צריכה
תודה
"
אינויאשה: "מה זה הדבר המוזר הזה
אל תעצבן אותי
"
סאנגו*מתבוננת בהשתוממות*: "מה זה עושה
"
מירוקו(אם זאת מוכרת): "יש לי לפני זה שאלה... תעשי לי ילד
"
שיפו: "אוי זה מאגניב
"
*מנסה*
שיפו: "אחחח זה כואב
"
*בורח*
קירארה: *נוהמת*
מאראקו: "מה אני לא מספיק בישי
"
סשומארו: כנ"ל...
רין: "אני קטנה מידיי..."
ג'אקן*נעלב*: "אין לי כל כך מה לקצץ..."
קאגורה: "זה יעזור לי להיות חופשייה
"
קאנה: *בוהה בטמטום*
*עגל שחור*(הכינוי שהמצאתי ל"קיקיו"
): "אני מספיק יפה ככה..."
*אני מגיעה*
*הורגת אותה*
סיבה למסיבההההההההההה

נראה לי שיש לי רעיון...

אני לא יודעת אם הבנתי את המשחק נכון אבל... אינויאשה מוצא את האיש הזה (גם כי יש לו וואחד גבות) והוא לא יודעה מה זה הוא מרחרח את זה כמו כלב ו...אמממ.... וקגומה קונה לו את זה ..... חחחחח זה מצחיק כמה שזה לא מצחיק !!!

אוקיי אני :)

והדמות היא- נאראקו! נאראקו הולך לו ביער בשלווה עד שמוכר פלאפל ישראלי אומר לו "מנה או חצי מנה, תחליט..." נאראקו - אבל לא רציתי פלאפל ... ומזה פלאפל בכלל?? מוכר- זה כמו... זה כמו הסושי שלכם... נאראקו- אז למה אתה מחכה?? תביא תביא... שיהיה מנה... איש זר... מוכר- קוראים לי סמי... נאראקו- איזה שם מוזר יש לך... סמי... סמי- *נותן לו את הפלאפל* נאראקו - *אוכל* מממממ זה טעים! רגע אוכלים את זה עם הידים? איפה הצ'ופסטיקס האלה?? סמי- אוכלים עם הידים... רוצה טחינה? נאראקו- טחינה? מזה טחינה? מה זה המאכלים האלה הישראלים שיש לכם?! סמי- מה... מאכלים טובים רצח! נאראקו- רצח... אמרת רצח... אני צריך לרצוח את אינויאשה! *טורף את הפלאפל מלטף את הבטן ועושה גראפס* טוב נו אחר כך... נאראקו ממשיך ללכת שביע עד שיוגי הו מגיע אליו... יוגי- איש נחמד... ראית את באקורה?? אני מחפש אותו כבר שעות! נאראקו- לא... יוגי- אתה בטוח? נאראקו- כן... מה לא ברור? יוגי- מזה הריח הזה שיוצא לך מהפה? ריח של פלאפל! נאראקו- מה הוא פגש גם אותך הסמי הזה? יוגי- כן...זה משביע רצח! נאראקו- רצח... אמרת רצח... אני צריך לרצוח את אינויאשה! יוגי- השתלטה לבאקורה הטבעת מלניום הזאת! ועכשיו הוא רוצה להרוג את סמי! נאראקו- נו..ו..? שירצח... לרצוח זה כיף חיים! יוגי- אוקיי... ראית אותו? נאראקו- אממממ עכשיו שחושבים על זה כן... הוא רץ אחרי סמי... נאראקו ממשיך ללכת עד שהוא פתאום קלט! אני...אני... אני רוצה עוד פלאפל! באקורה!! לא אל תהרוג אותו! נסיתי ... ולא הצליח לי...

chuchi46

New member
שולט

אהבתי. גם על המקוריות... הלוואי שאני ידעתי לכתוב ככה! אני יודעת לכתוב רק ספרות וגם זה לא משהו...>.<

לי יש רעיון נחמד

איניאשה פוגש מוכר תחשיתים (בדוחנים כאלה) המוכר: "הי בחורצ'יק " אינו: "אני !?" המוכר: "כן כן אתה מר אוזניים" אינו: "מה ?" המוכר :רוצה שרשרת תראה איזה שרשרים (בצורה ערסית כזאת) , תראה איזה מכוערת שלך , פחד !" אינו: "אני יודע " *מתחיל לבכו* "אני יודע שהיא מכוערה ולא רק שהיא מכוערת היא גם הורסת לי את החיים" המוכר : "או עוד סיבה טובה לקנות אחד חדש " אינו : "אלוואי ויכולתי ..." המוכר : " מה יכולת...?" *בא ומוריד לו את השרשרת* אינו:"מה !? מה!?" *אינויאשה בהלם !* המוכר: "עכשיו תבחר לך אחד" *אינויאשה בוחר לו אחד יפה ... , שם אותה על הצוור* המוכר : "קום !!!!" *אינויאשה משתתח על הריצפה....!!!* חחחח.... קצת ארוך אבל לא נורא .

Fay Wood

New member
קוראים את זה קרמבו.. ../images/Emo168.gif

ואין לי כוח לרשום ^_^" לילה טוב...

MeAvosh2005

New member
היהי ^^

מירוקו מתהלך לו בשוק יפו (
) עד שמוכר זר בעל מעיל ארוך מחליט להתעלק אליו
המוכר: שלום שלום!
איך קוראים לך? מירוקו בהסך דעת: מה? אה..(בוהה בשלט של ההופעה של רוני דואני) מירוקו.. המוכר: מממ מה דעתך שנסדר לך מחיר אחלה יא חתיחת שיבי סקסי שכמותך? מירוקו מתאושש: הא? אז ככה זה עובד אצלכם?
אהמממ... wil u bear my chaild? המוכר
: אהה סורי מי לא מדבר אינגליש...בוט אי כן סלל לך פאלאפל! *מבט מבסוט* מירוקו: *מיואש* נו טוב.. המוכר שניפטר מהאנגלית השוטפת: *פותח את מעילו בתנועה בומבסטית וחושף דוכן פלאפל פרטי ><* נו מה תה' אומר? מירוקו: אררר..*קבוצת פאקאצות מתהלכות להם ליד הדוכנים* המוכר: נמ..רק תנסה *זורק לעברו פאלאפל מהמאגר הפרטי* -מירוקו פיתאום מרגיש שהאדמה תחתו קורסת, ג" יפית מספרת על קרם ידיים שיבייי, עודד מנשה מדקלם את "עודד אמרר"...- מירוקו מתעורר ליד טירת הוגוורטס מירוקו: מה מהההה???? איך הגעתי לטירה של נאראקו??? -לאחר כמה חודשיים- רון *ממשש להרמיוני ת'תחת*: פרופסור מירוקו הוא המורה הכי גדול בהוגוורטס!
הארי: הלווו??? מה איתי??? כדאי שתזהרו ממני אחרת אני אמשיך להסתכל במצלמה במבט של כאבי מחזור!!! (דניאל רדקליף ^^)

אני מכירה את הפנארט הזה!

הנה הוא.... ואני לא רוצה לחושב מה היה קורה עם היו מביאים בקומבינשן בין ג'ינג'י מזבנג למירוקו.. קטלני לכול בחורה

MeAvosh2005

New member
../images/Emo5.gif

רק רציתי לבדוק איך מירוקו הגיע למצב של הציור ^^

למעלה