משחק גמדענק!!

משחק גמדענק!!

מהשבוע הבא אנחנו רוצות להתחיל עם המשחק... הנה קישור להוראות המשחק: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=655&msgid=39024631 אם מישהו לא הבין משו - שישאל... שרשרו לפה אם אתם רוצים להשתתף במשחק או לא ב
/
... מור תארגן את המשחק... המשחק יסתיים ביוסי יפה.. אם מישהו לא יוצא ליוסי יפה אז הגמד שלו ישלח לו מסר והוא גם ישלח מסר לזה שהוא גימד אותו... ככה שזה לא יהרוס לאחרים... מובן?=) מי שכן יוצא ליוסי יפה.. בערב הראשון - אחרי הטקס לזכרו של יוסי יפה - ניפגש ברחבה[?] של הטקס... להישאר שם פשוט!.. לנסות לחפש אנשים שמכירים מהפורום או משו
ואם אתם ממש אמיצים.. תגשו לקבוצות אנשים ותשאלו אותם אם הם מהפורום.... חחחח רק אם בא לכם... ואתם ממש נואשים
הממ אז קיצר!! מי שכן יוצא ... צריך בכל מקרה איכשהו למצוא את הענק שלו ולהביא לו משו חמוד כזה.. לסיום המשחק... הבנתם?! אה ובשביל שנדע מי יוצא ומי לא אז בנושא ההודעה תכתבו אם אתם רוצים... (מי שלא יודיע עד יום שבת בשעה שאנחנו נודיע בהמשך היום..)... אפשר אם אתם רוצים לקצר את הזמן של המשחק כדי שיוכלו להודיע למור עד יום ראשון נגיד... אבל זאת מחוייבות לכל השבוע!! תזכרו!! זה לא פייר שיעשו לכם כמה פעמים ביום ואתם תעשו רק פעם אחת לא תמיד מושקע.. כמו שהמורות אומרות : "תעשו את זה איך שאתם הייתם רוצים לקבל!"
הממ לא רנאה לי ששחכתי משו... מה שלא ברור - תשאלו... ואם נראה שאין מספיק אנשים שישחקו אז נאריך את זה שאפשר להודיע על ההשתתפות עד יום ראשון.. אבל את זה עוד נראה

פשושונת

New member
../images/Emo127.gif

וגם אותי תפגשו אצל יוסי.... אבל יש לי שאלונת........ אפשר דוגמא למה שעושים? כמתנה לענק?

כל העולה על רוחך...

משו שעשית.. אם זאת חברה טובה שלך אז את יכולה להביא לה משו שיזכיר לשתיכן אותו דרב - כלומר דביחה פרטית או משו.. או ברכה יפה ומושקעת... וכו'... תתפרעי!
נו קדימה!!! אנשייייייים תגיבוווו הייתה היענות דיי גבוהה פעם קודמת שהעלינו את הרעיון לשחק...

s h e e p i t

New member
לפי דעתי לוותר על הקטע של המתנה...

דבר ראשון זה לא הוגן שחלק יקבלו משו מושקע וחלק לא ודבר שני לא כולם יוצאים ליוסי יפה אז יכול להיות מצב שהרבה יקבלו משו וכמה לא יקבלו... אני חושבת לוותר אבל תחליטו אתם...

הממ יש משהו במה שאת אומרת...

אבל גמככה לא נראה לי שנשחק עכשיו.. נראה לי עדיף לדחות את זה באמת לחנוכה.. שגם יצאו יותר.. ונתארגן עם המשחק שבוע - שבועיים לפני..

so be it

New member
אני רוצה

אבל אני לא יוצאת ליוסי יפה... אני יכולה אבל להעביר דרך מישהו שיוצא מהמועצה... גילי, אם את קוראת את זה - את יוצאת??!?! או רנה?

גם אני

אני רוצה לשחק ובעזרת השם אני יהיה ביוסי יפה אבל יש לי שאלה... מה צריך לעשות במשך השבוע גימודים?

למה לא קוראים הוראות?../images/Emo13.gif

את צריכה "לפנק" אז הענק שלך... מה זה לפנק? לכתוב לו כלמיני דברים יפים כאלה.. חמודים אפשר כתובות/תמונות וכאלה.. לכתוב "ברכה" ליום החדש.. וכאלה.. כל מה שבא לך!

THE sky angel

New member
מצטערת שאני לא כאן הרבה..

פשוט יש לי בעיה במחשב ועד שיסדרו אותה.. עם החגים והכל.. אני פעם ב.. פה! אז כפי שהבנתם אני ארכז את המשחק.. אז תתנו לי שמות ולי יש רעיון אחר כי אני דיי מסכימה עם מה שרתם אמרה! אפשר שאני יארגן איזה משחקון קטן ביוסי שככה ימצאו הגמד את הענק שלו.. כמו שעושים לגרעינרים כדי למצוא איזה קומונה הוא! מה דעתכם? וגמאני אהיה ביוסי יׂפה!! =))

THE sky angel

New member
תקשיבו!! יאללה מי רוצה לשחק?!

אני רוצה במוצאי כיפור\ שבת או אפילו ביום ראשון כשאני חוזרת מבצפר להתחיל לעשות את החלוקההה יאללהה!! שיום ראשון יתחילו כבר לגמד!!!!!!!!!!!

למעלה