משחק גלוי

משחק גלוי

לפני שאני מגיעה אליך, אני כבר מתחממת, מחורמנת לחלוטין. כשאני מגיעה אליך, אני מגלה שאתה והאבר מחכים לי בשמחה. ובלי להתמהמה.. ככה על אדן החלון, כשהכל גלוי לעיני הכל כמעט, אתה לוקח אותי.. לוקח אותי חזק, לוקח אותי בקולניות. והחזה שלי מתנדנד על כל נעיצה, הפטמות זקורות מהגירוי הגדול והכל - הכל חשוף לעיני כל. ידענו שנינו שהוא משקיף עלינו. הוא מציץ לא מציץ, שותף סמוי ורחוק למעשה האהבה שלנו. ראינו, לא ראינו אותו מלטף את עצמו. ראינו, לא ראינו אותו מאונן. אנחנו משחקים מולו משחק גלוי, הוא משחק מולנו משחק חסוי. החלטנו להעלות את רף הגירוי. יצאנו לגינת הבית, מעורטלים לגמרי. הוא עצר את מלאכת היד, מבולבל קמעה. עשינו עצמנו כלֹא מודעים, רצינו לשדר לו תחושה של בטחון, תחושה שבה ירגיש בנוח להמשיך ולענג את עצמו. גירינו אותו, הוא גירה אותנו. רצינו שידע שאנחנו יודעים על קיומו, אך פחדנו להניסו מבהלה. ואתה, המשכת כל העת לנעוץ את הזין שלך בתוכי, ככה כשאני שעונה על קיר הבית, והתחת שלי כולו מופנה אליך. אוח, כמה מגרה לחשוב שאתה ככה בתוכי ושנינו יחד מתדלקים את התאווה שלו.. הסמוי. סובבת אותי. התכופפתי על ברכיי, מוצצת את הזין שלך ומקבלת זווית ראייה נוחה לכיוונו של האיש ההוא. אתה כבר בריחוף מושלם, מתמסר להנאה, פולט קולות של אנחה מחרמנת. והוילון שם בחלון הרחוק, זע ברטט. אתה פולט את הנוזל שלך אל תוך גרוני, בזעקת אורגזמה השמורה רק לך. והאיש הסמוי חושף פנים לשבריר שנייה, פנים מוצפות מעונג משלו. "בואי" אתה אומר - "נשמור לו משהו גם לפעם הבאה". חזרנו לחדר, למיטה עכשיו אני רק שלך ואתה רק שלי, ממשיכים את מעשה האהבה רק לעצמנו. ♥~♥~♥~♥~♥

mar nina

New member

אני מפורום שכן. הצצתי ואהבתי. למה לא כתבת המשך גם מה שהתרחש בחדר?

עדן2012

New member
חחח

שטויות:) אפילו שאני בחורה אני בכל זאת אענה. הייתי מוכנה להיות בשני הצדדים. לא יודעת מה בא לי יותר.

למעלה