משחק בריחה ,,,keys.keys

mitzy 22

New member
אני התייאשתי.. ../images/Emo122.gif

לא יכולתי לסבול את המשחק, יותר מדי דברים שקופצים מול העיניים..

ilanama1

New member
יש לי 19 מפתחות

תלחצי tab ותקבלי מפתח בצבעים על הספה למטה תעבירי את הצהוב על הכחול כך שיהיו לך למעלה 2 ירוקים למטה 1 אדום אם תרצי עזרה הלאה תגידי

When Pigs Fly

New member
אפשר עזרה הלאה?

יש לי 15 מפתוחות. צריך להיות קוד מסויים על הריצפה? איפה שיש 3 ריבועים לבנים.

ilanama1

New member
כן מתחת לספה בצבעים יש להעביר

את האור הצהוב על הכחול כך שיהיו 2 ירוקים קליק על הריבוע תקבל מפתח אבל את המפתח האחרון תוכל לקבל רק כשיהיו לך20 מפתחות יש להקליק על הטאב ותקבל עוד מפתח

ilanama1

New member
ועוד על הרצפה יש מקום ל3 צבעים

למעלה צהוב ימין כחול שמאל ירוק עד כאן לא מוצאת את המפתח האחרון

קצפת~

New member
גם לי יש 19 מפתחות..............

המפתח ה 20......... המממממממ לא מוצאת

ilanama1

New member
על הנייר הלבן בצד שמאל על

הרצפה בחלק הימני הלבן צריך כאילו להזיז את הלבן החלק ושם יש מפתח

eti911

New member
מה לגבי המספרים על הקיר?

ניסיתי אותם בטלפון ולא הולך... אולי נכתוב פתרונות? ני כבר מיואשת.. אז הפתרונות שלי..: בפרח על השטיח, קליק על השמים, קליק על הדרקון, קליק על הכיתוב "summon bugs" על הקיר הנקודות האדומות על הקיר, הגבעולים על השטיח.. וכל מה שאמרו לפני..

ilanama1

New member
../images/Emo58.gif למי שנמאס לנסות פתרון

1 2 מפתחות מהתמונה בצד שמאל 2 1 מפתח מקנה הסוף על הרצפה 3 להזיז את הסיגלית מהמים יש מפתח 4 עוד מפתח מהתמונה הירוקה על השולחן 5 עוד מפתח מהתמונה הורודה עלה שולחן 6 עוד מפתח מהתמונה הלבנה על השולחן 7 להזיז את הדלת השניה מתחת לספה שמאלה ולחץ על העיגול האדום פעמים 8 לדחוף את הברזל על הספה ולהוציא את המפתח 9 למשוך הצידה את הענן על החלון ולקבל מפתח 10 להרים נייר לבן מהריצפה בצד שמאל למשוך הצידה את הלבן בנייר בצד ימין 11 להרים נייר לבן בצד ימין לחייג את המספר שרשום עליו ולחכות לפיל לקחת 2 מפתחות 12 ללחוץ על הכפתורים האדומים בקיר נגד כיוון השעון עד שידלקו וקבלו מפתח 13 להזיז את המסגרת מהכפתורים האדומים וללחוץ על הכפתור האדום לקבלת מפתח 14 להזיז את הוילון בפינה צד ימין ויש עוד מפתח 15 ללחוץ על Summon Bugs יופיע שפן יש מפתח בין האזנים 16 ללחוץ על הטאב במקלדת ותופיע דמות בחגורה יש מפתח 17 משוך מטה את הסימן בצד שמאל בחלון יש קו עוד מפתח 18 ללחוץ על הכפתור הלבן הראשון על הספה מספר פעמים ואז יופיע דרקון לעשות קליק על הפה ואז יתגלה בתחתית הספה עד מסגרת בצד שמאל של הספה 19 לחץ על הכפתור הירוק כדי לנטרל את שדה המגנטי וקבל מפתח שיקפוץ הצידה 20 משוך את הכפתור הצהוב על הירוק ותקבל שני ירוקים וזה יאפשר למשוך הצידה את המסגרת מצד ימין של הספה על הריצפה ולגלות עוד מסגרת על הספה פתח את המסגרת בתחתית בצד ימיןשל הספה וקבל את המפתח האחרון 20 משוך הצידה את המסגרת יתגלו שלוש משבצות הצבעים צריכים להיות למעלה צהוב ימין כחול שמאל ירוק ואז תגלה עוד דלת קליק על הדלת בריצפה ואתה בחוץ בהצלחה

למעלה