לא מצאתי מפתח בספר דיפדפתי , נו ולא יצא כלום
א אימאית New member 22/1/06 #32 יש לך רמז... כמה דפים לדפדף... בפתק שליד הדלת.... והתשובה בכל מקרה למטה.... 5 דפדופים, ואז תבדקי את העמוד השמאלי בחלק התחתון.
יש לך רמז... כמה דפים לדפדף... בפתק שליד הדלת.... והתשובה בכל מקרה למטה.... 5 דפדופים, ואז תבדקי את העמוד השמאלי בחלק התחתון.
T tomb boy New member 21/1/06 #9 למה אני לא מצליחה להכנס?../images/Emo41.gif ראשית כל, שבת שלום... מה שלומך יקירתי? אז ככה... יש חלון שניתן ללחוץ עליו ודלת אבל אני לא מצליחה להיכנס ואין אפשרות להגיע שום מקום. איך בכלל מתחילים?
למה אני לא מצליחה להכנס?../images/Emo41.gif ראשית כל, שבת שלום... מה שלומך יקירתי? אז ככה... יש חלון שניתן ללחוץ עליו ודלת אבל אני לא מצליחה להיכנס ואין אפשרות להגיע שום מקום. איך בכלל מתחילים?
L Lady in red2 New member 22/1/06 #28 לא הולך לי עם הצבעים סידרתי את הקוביות לפי סדר הבננות (יש יותר בננות מקוביות), ולא קורה כלום.
א אימאית New member 22/1/06 #33 האמת גם אני נתקעתי בזה.... והייתי צריכה עזרה... מסתבר שהצבעים ירוק+אדום+כחול=לבן.... אז לכי על הצבע האמצעי בכל אשכול, ואם זה השילוב הזה, לכי על לבן... ובכל מקרה, את מתחילה מלמטה למעלה לסדר את הצבעים...
האמת גם אני נתקעתי בזה.... והייתי צריכה עזרה... מסתבר שהצבעים ירוק+אדום+כחול=לבן.... אז לכי על הצבע האמצעי בכל אשכול, ואם זה השילוב הזה, לכי על לבן... ובכל מקרה, את מתחילה מלמטה למעלה לסדר את הצבעים...
L Lady in red2 New member 22/1/06 #34 אם כך, סדר הצבעים הוא ../images/Emo58.gif (מלמטה למעלה) לבן כחול כחול ירוק אדום עדיין לא קורה כלום...
אם כך, סדר הצבעים הוא ../images/Emo58.gif (מלמטה למעלה) לבן כחול כחול ירוק אדום עדיין לא קורה כלום...
א אימאית New member 22/1/06 #37 עכשיו תלכי לאיפה שהיה.... השער מעץ ליד אחד העצים של הבננות (מסך שלישי או רביעי).... ותראי שהוא פתוח (כמובן, אם זה נכון )
עכשיו תלכי לאיפה שהיה.... השער מעץ ליד אחד העצים של הבננות (מסך שלישי או רביעי).... ותראי שהוא פתוח (כמובן, אם זה נכון )
L Lady in red2 New member 23/1/06 #39 אבל בעיה חדשה ../images/Emo4.gif הצלחתי להפעיל את כל החיות כדי להציל את הפיל (אחרי הרבה זמן ), הקוף נכנס לביתן, עלה על הכיסא, לקח את הגרזן והחץ, החזיר אותם למקום ועכשיו אי אפשר להתקדם... עברתי על המסך כמה פעמים עם העכבר ואין אפשרות ללחוץ על כלום...
אבל בעיה חדשה ../images/Emo4.gif הצלחתי להפעיל את כל החיות כדי להציל את הפיל (אחרי הרבה זמן ), הקוף נכנס לביתן, עלה על הכיסא, לקח את הגרזן והחץ, החזיר אותם למקום ועכשיו אי אפשר להתקדם... עברתי על המסך כמה פעמים עם העכבר ואין אפשרות ללחוץ על כלום...