משחק בריחה חדש....

אימאית

New member
משחק בריחה חדש....

פה ... תהנו

אימאית

New member
עזרה....

את צריכה לשלב בין זה לבין האותיות הקודמות, לבין הסמלים שיש לך מימין לאח, ולסדר ההופעה שלהם משמאל לאח.... תסתכלי על הצבעים של האותיות מעל האח מימין.... עכשיו, רק אלו שבצבע מעניינים אותך... פרסמתי פתרון בנורדינהו עם תמונות.... (תחת השם של הילדה - maya)

adi 777

New member
זה מעיל גשם טראנס אטלנטי

את מתעטפת בו חושבת על מקום ועושה "קפיצת דרך טראנס אטלנטית". סתם די..תעזרו לי במגדל בזמנכן החופשיי

sandraD

New member
../images/Emo31.gifנתקעתי

שלום אימאית! אני חדשה כאן למרות שאני עוקבת בקפידה אחרי המשחקים באתר. הצלחתי לאסוף את הספר, פתק , שני כדורים קטנים שניכנסו לשעון הקיר. אין לי מושג איך להמשיך.. מה עכשיו?

אימאית

New member
עזרה....

תציצי פה.... נראה לך מוכר ? תפענחי....
עכשיו את בטח יודעת למה זה שייך...

caittylee

New member
אני לא מבינה מה הולך עם זה.

עשיתי הכול חוץ מלהצליח לפתוח את הכספת. אפילו את המספר שצריך לכתוב על הכספת יש לי (מורס כמה לא צפוי) אבל אני לא מצליחה להתקרב לכספת ככה שאני אוכל ללחוץ על המספרים. אני רואה אותה רק מרחוק ולא מצליחה להתקרב..

Lady in red2

New member
דפדפתי בכל הספר ולא היה שם כלום...

ואני גם לא מצליחה להקיש את הקוד.

caittylee

New member
הצלחתי להוסי את הקוד.

אז ככה את צריכה להמשיך לדפדף בספר ואז יהיה לך בדף השמאלי למטה (את צריכה ללחוץ לדעתי על האמצע בין שני הדפים למעלה ואז לעבוד ככה דפים) את לוחצת שם ותמצאי מפתח. מעל הכספת יש משהו כזה שיפתח רק בעזרת המפתח שלקחת מהספר את צריכה לשים שם את החלק החסר(שאת מקבלת מהמגירה הנעולה המפתח נמצא מעל הדבר הזה שיש מעל הכספת.) ואז אחרי שכול החלקים שם שלמים יש שם כפתור קטן תלחצי עליו הוא יזוז ימינה ואז תוכלי להקיש מספירם על הכספת. לא צריך להתקרב אליה פשוט להקיש מספרים.

caittylee

New member
אז אולי תוכלי לעזור לי?

עשיתי מן הסתם את כל מה שאמרתי לך לעשות..אבל אני לא מצליחה לפתוח את הדלת.. איך אני עושה את זה?

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

לקחת את הפנינה מהמגירה? יש פנינה נוספת מעל הדלת. את שתיהן צריך לשים במקום המתאים בשעון. הקוד לכספת - 185332 ומשם לוקחים את המחוגים ושמים בשעון. את השעון מכוונים לשעה 7:15 ומכבים את המתג מעל הכספת. עכשיו אפשר לצאת מהדלת.

caittylee

New member
תודה רבה:)

עשיתי את כל זה הבעיה היחידה שלי הייתה שלא ידעתי לאיזה שעה צריך לכוון את השעון:)

למעלה