משחק בריחה חדשששש,,,,, תבלו
A advaforer New member 17/4/06 #6 מצאתי רק פתק מתחת לספר וניסיתי לרשום 4- המספר שכתוב על הפיתקית ו2 _ 3 זה היה כתוב בספר שמתחתיו הייתה הפיתקית. הקשתי את הקוד והדלת לא נפתחה.
מצאתי רק פתק מתחת לספר וניסיתי לרשום 4- המספר שכתוב על הפיתקית ו2 _ 3 זה היה כתוב בספר שמתחתיו הייתה הפיתקית. הקשתי את הקוד והדלת לא נפתחה.
E electricman New member 17/4/06 #10 למקס אני מבקש סליחה אני מאוד מצטער לא התכוונתי ולא רציתי לפגוע בך אתה סולח לי? אנחנו בסדר עכשיו?
מ מקס6 New member 18/4/06 #14 לא רבתי איתך,,,,, אבל שאתה פונה למישהו מהפורום תפנה בכייף לא בלחץ סכ"ה באנו להנות פתיל קצר לא מתאים ,קצת סבלנות לא תזיק לאף אחד בקיצור עזוב אותך מהשטויות . שיהיה לך חג שמח
לא רבתי איתך,,,,, אבל שאתה פונה למישהו מהפורום תפנה בכייף לא בלחץ סכ"ה באנו להנות פתיל קצר לא מתאים ,קצת סבלנות לא תזיק לאף אחד בקיצור עזוב אותך מהשטויות . שיהיה לך חג שמח
M Mrs G New member 17/4/06 #11 חדר עם שלושה קירות ? לחצתי על כל נקודה אפשרית בערך - לא מצאתי כלום. חיפשתי גם איזשבו הגיון ברצף הנקודות על הקירות והרצפה - כלום. מישהו ? משהו ?
חדר עם שלושה קירות ? לחצתי על כל נקודה אפשרית בערך - לא מצאתי כלום. חיפשתי גם איזשבו הגיון ברצף הנקודות על הקירות והרצפה - כלום. מישהו ? משהו ?
L Lady in red2 New member 18/4/06 #13 2 הספרות נמצאות ../images/Emo58.gif אחת מאחורי השידה, והשנייה מתחת לספר. רק שאני עדיין לא יודעת באיזה סדר צריך להיות הקוד לדלת (יש גם את 2/3 על הספר).
2 הספרות נמצאות ../images/Emo58.gif אחת מאחורי השידה, והשנייה מתחת לספר. רק שאני עדיין לא יודעת באיזה סדר צריך להיות הקוד לדלת (יש גם את 2/3 על הספר).
I ilanama1 New member 19/4/06 #16 מי שמעונין בפתרון המשחק הוא נמצא כאן http://www.nordinho.net/vbull/showpost.php...53&postcount=20
מ מקס6 New member 20/4/06 #18 סתםבשביל הסקרנות ,,,, מה היה הקוד למשחק ,בדיוק נסעתי ולא הספקתי לסיים את המשחק