משחק באזור נס ציונה

minyman

New member
משחק באזור נס ציונה

אני מארגן משחק [גירסה 3.5] בנס ציונה ומחפס אנשים מהאזור שרוצים לשחק.

Serpent Axis

New member
נצל"ש - יש כאן מאמינים?

Rant קטן: פעם הייתי נתקל בהודעות של משתמשים נוצריים בפורומים שונים ששואלים "יש פה מאמינים?" כאילו זה ברור ישר למה ומי הם מתכוונים. נזכרתי בזה אחרי שראיתי איך שהכותב לא טורח בכלל לציין שהוא מדבר על משחק בשיטת מו"ד, פשוט מניח שכולם יידעו למה הכוונה ב"משחק גרסה 3.5" (אתם יודעים, אומנם זה לא נפוץ במשחקי תפקידים להיתקל במהדורה "שלישית וחצי" - אבל מה אם הכוונה היא בכלל למשחק מחשב? יש כמה בעולם שמתהדרים בכל מני גרסאות "אחד וחצי", "שלוש וחצי" וכו'). אמת, זו שיטה (דת, במקרה של הנצרות) נפוצה, אחת השכיחות בעולם. זה עדיין לא אומר שהיא היחידה או שכולם ישר יבינו במה מדובר. נ.ב עוד חלק לRANT - יש מישהו שמארגן משחק שהוא לא מו"ד?!

כמובן

האם זו הבעת נכונות להצטרף לפמלייתו של פהים אל-מליק מהאריות הנכבדים?(תרגום:חסרים לנו שחקנים למשחק Fading Suns, רוצה להצטרף?)

Serpent Axis

New member
זה נשמע מעניין

ומאחר ואנדרו גרינברג (מכותביו המקוריים של Vampire: The Masquerade, שהסיפורים\הרפתקאות שכתב עוד בלילות המהדורה הראשונה ייזכרו אצלי לטובה) גם כתב (או היה אחד היוצרים?) לFading Suns זה נשמע מעניין. בכלל, הרעיון נשמע לי מעניין. הבעיה אצלי היא בעיקר הגעה לפגישות מאחר והבנתי מDIDGIN שזה נערך בת"א? לצערי כשהוא הזמין אותי במקור לא יכולתי להגיע קבוע וגם עכשיו לא
למרות שהייתי שמח להצטרף לפמלייתו של פהים (פחים? הייתה לי סבתא-רבא שקראו לה פחימה) אל-מליק...

Serpent Axis

New member
בכל מקרה, זה מתאים יותר למסר אישי

אנחנו די "גונבים" לבחור פה למעלה את המרחב, הוא בכל זאת מנסה לפתוח קבוצה משלו...

Ihavenonick

New member
שאלה לי אליך טל

האם ישנם פה, כלומר בפורום זה, אנשים שלא יודעים שמהדורה 3.5 מתכוונת למו"ד? אני חושב שההבדל בין מה שציינת (הנוצרים) לבין מה שיש פה הוא שפה, אני חושב שכולם ידעים למה הכוונה כשאומרים 3.5. אני לא חושב שקיים בכלל בארץ מישהו שמשחק במשחקי תפקידים בכלל ושלא מכיר את מו"ד. זה כמו שאני אגיד בפורום מכוניות מירוץ את ה-911 ואנשים לא יבינו שאני מדבר על מכונית פורשה

עובדה שיש כאן

"זו שיטה נפוצה, אחת השכיחות בעולם." בוא נשים דברים בפרופורציה שלהם: יש 20 מיליון שחקני מו"ד בעולם; אין אף שיטה אחרת שאפילו מתקרבת לפופולריות של מו"ד. השיטה הבאה הכי נפוצה, עולם האפילה של WW, מגיעה רק לכמה מיליון שחקנים, וכל השיטות ה"פופולריות" האחרות סופרות את השחקנים שלהם ברבבות, לא יותר. אז אני לא חושב שכל כך בלתי נתפס מצידו להיות בטוח כל כך בעצמו שכולם יבינו על מה הוא מדבר (כמו שהוא לא ציין לאיזה משחק הוא מתכוון וכולם הבינו שהוא לא מתכוון לכדורגל).

למעלה