אולי זה משתמע מדבריי, אבל..
הבחירה בגיל ובמין [זכר ] נובע מהעדפותיי המיניות, שאפשריות בקיום, מבחינתי, רק בגופו של זכר.
הזולתנות [אלטרואיזם ] עד אבסורד, שהיא התאבדות למען הקהילה קיימת כמובן גם בטבע עצמו, למשל אם תצפה בהתנהגות עדרי האנטילופות שחוצים נהרות באפריקה ונטרפים על ידי תנינים, נראה לך שאין בהתנהגות של "החלוצים" במחנה הקרבה למען הקהילה?
מוכר לכולם סיפור הלמינג, שמתאבדים כשיש צפיפות אוכלוסיה מוגזמת המאיימת על שרידתם. ויש סיפור על דולפינה , קאת'י, שהתאבדה, והנה עוד אחד:
"אך בתוך כל הסיפורים והמסתורין האופף את נושא ההתאבדות בעולם החי בולט במיוחד סיפורה הלא ייאמן של ה-Leucochloridium… לא, אין מדובר באיזו דמות מהמיתולוגיה היוונית כי אם בתולעת טפילה… כן, אם בהתאבדויות עסקינן, הרי שמחזור חייה של תולעת זו, יצור נחות לכל הדעות ביחס לכלבים, דולפינים או בני אדם, קשור קשר הדוק להישרדות ולהתאבדות… הטפיל, שמחפש לו נשא חדש, לרוב ציפורים, חודר לגופם של חלזונות (טרף אהוב על ציפורים) ואז "משתלט על מוחם" וגורם להם לנוע כמו זומבים לעבר אזורים מוארים, שם יהיו חשופים לעיניהן של הציפורים וייטרפו, וכך הטפיל יוכל להשלים את מחזור חייו בגופה של הציפור."
התאבדות למען אידיאה מכל סוג שהוא [ פוליטית, רעיונית, דתית וכו'] קשורה למצב נפש מסויים מאוד הנוצר בקרב המתאבד [ גם מתאבד בודד, הן כמצב פתולוגי של מחלה, מתאבד בבית סוהר , מתאבד בשל אירוע חברתי נורא מבחינתו <חאראקירי>]. קרא איך מעודדים מחבלי-מתאבדים, את הקאמיקזה היפניים - או לחץ חברתי חזק מאוד [ כתות שחבריהן מתאבדים מול "איום" או מול הבטחה עתידית - מצדה, הכת של דוד כורש ] איום חיצוני על שרידת הקבוצה [ חיילים, טרמיטים כדוגמה ממש מובהקת ].