משחק ארץ עיר:

דנדוןXD

New member
משחק ארץ עיר: ../images/Emo176.gif

זה דומה למשחק ארץ עיר הרגיל רק שאני נותת אות לדוגמא: ר' ומי שעונה על הכל בוחר אות אחרת ומי שרוצה לענות ממשיך וכך הלאה...
ארץ :
עיר :
חי :
צומח :
דומם :
ילד :
ילדה :
אישיות :
מקצוע :
צבע :
מאכל :
TV : האות: ב

000מימי000

New member
../images/Emo145.gif הצלחתי ???

ארץ: בולגריה עיר: באר שבע חי: בבון צומח: בננה דומם: ברז ילד: בן ילדה: בילהה אישיות: בוב דילן צבע: בורדו מאכל: בגט/בננה TV: בראץ/בנות הים

דנדוןXD

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo176.gif

אם יש ילדים ששוכחים אפשר להמשיך באות שאחרי לפי הא"ב.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאוקיי אז אני ממשיכרה בג' ../images/Emo13.gif

אני בכוונה מיישרת כי היו שם כמה תגובות כבר ואני לא רוצה שזה יהיה מבולגן מדי...
ארץ: ג'נבה
עיר: גבעת שמואל
חי: ג'ירפה
צומח: גויאבה
דומם: גלגל
ילד: גל
ילדה: גילה
אישיות: גל אוחובסקי
מקצוע: גנ
צבע: צבע?
הממ... לא מוצאת שום צבע :( רק גוון כחלחל (לדוגמה) אם זה נחשב :\
מאכל: גלידה TV
: גיבורים האות הבאה- ט'

פיגמיסט

New member
באות ט'

ארץ: טורקיה עיר:טירת הכרמל חי: טווס צומח: אהמממ טבק - זה זה של הסיגריות דומם: טירה ילד: טדי ילדה: טינה אישיות: טובל'ה גליקמן מקצוע: טבח צבע: טורקיז מאכל: טילון TV: טיטוף האות הבאה היא האות ל

דנדוןXD

New member
ממשיכה מהאות ל'

ארץ: לבנון עיר:לונדון חי: לטאה צומח: לימון דומם: לחם ילד: ליאור ילדה: לטם אישיות: ליאור שליין מקצוע: לוליין צבע: לבן מאכל: לימון TV: לשחרר את ווילי האות א'

אני ../images/Emo3.gif ../images/Emo223.gif

ארץ : לוב עיר : לונדון חי : למה צומח : לימון דומם : לגו ילד : לירון ילדה : לימור אישיות : ליאור אשכנזי מקצוע : לוליין צבע : לבן מאכל : לזניה TV : לא הבטחתי לך האות הבאה היא: נ'

ממשיך מהאות נ'../images/Emo108.gif

ארץ : נורבגיה עיר : נס ציונה חי : נמלה צומח : נענע דומם :נעל ילד : ניר ילדה : נירה אישיות : ניר לוי מקצוע : נגר,נגן צבע :נחושת מאכל : נקניקיה TV : נרניה האות הבאה היא א'

גמני רוצה../images/Emo6.gif

ארץ: אוסטרליה, ארגנטינה עיר: אביבים חי: ארנב צומח: אפרסק, אריאל שרון דומם: אגרטל, אמבולנס ילד: אורי ילדה: אריאל אישיות: אורי רוזנברג מקצוע: ארכיטקט צבע: אדום! צבע אדום! מאכל: אורז TV: אי שרדות (באמת יש סדרה כזאת
) האות הבאה: ו'

הדר 1992

New member
נכון..בערוץ הילדים XD מצחיק דוקא ../images/Emo3.gif *עונה*

ארץ: וייטנאם עיר: וינה חי: וירוס [זה נקרא חי..P:] צומח: ורד דומם: וילון ילד: ויקטור ילדה: ולנטינה אישיות: וולט דיסני XD אם לא אז וונטרות מילר משו כזה.. מקצוע: וטרינר צבע: ורוד מאכל: ואסאבי TV: ויוה (?) חחחח אות ח'

../images/Emo15.gifאני

ארץ :חבש עיר :חולון חי :חמור צומח :חמניה דומם :חלון ילד :חוני("חוני המרגל וחנה המרגלת") ילדה :חנה אישיות :חנה לאסלו מקצוע :חופר צבע :? מאכל :חומוס TV :?

שירי116

New member
../images/Emo28.gifצבע חום :)

וסדרה... יש טלנובלה כזאת חשופים בהוט לא? אז זה יכול להיות בח'...

namnamBG

New member
אני ממשיכה עם האות ש'../images/Emo107.gif

ארץ :שוודיה עיר :שדרות,שנחאי חי :שרקן,שועל צומח :שעורה,שמשום,שקדייה דומם :שידה,שרפרף ילד :שרון,שי ילדה :שלומית,שרונה אישיות :שרונה פיק,שלומי שבת מקצוע :שרברב,שליח פיצה צבע :שחור מאכל :שקשוקה,שעועית TV :שניים[בערוץ הוט בידור ישראלי]

לוט M

New member
ממשיכה ../images/Emo203.gif

ר' ארץ : רוסיה עיר : רמת גן חי : ראם צומח : רקפת דומם : ררעשן ילד : רון ילדה : רותם אישיות : רבקה מיכאלי מקצוע : רקדן צבע : רימון (זה נחשב?) מאכל : רחת לקום TV: רוקדים עם כוכבים!

למעלה