שודדי הקאריביים: סוף העולם [הסצינה עם הקרח]
J JSJD New member 4/6/07 #23 בני וג'ון כל הסרט אני וחברה שלי צחקנו ושאלנו "מה עובר עליו?!" אז, התקשר לי XD
ש שרון710 New member 4/6/07 #25 לא נראה לי הבנתן=\ כל אחת כאן סתם זורקת מילה.. המטרה שתכתבו מילה באות האחרונה של המילה של מי שכתבה לפניכן.. תשמרו על החוקים כי אם לא זה סתם לא כיף:\
לא נראה לי הבנתן=\ כל אחת כאן סתם זורקת מילה.. המטרה שתכתבו מילה באות האחרונה של המילה של מי שכתבה לפניכן.. תשמרו על החוקים כי אם לא זה סתם לא כיף:\
N nitzan s New member 5/6/07 #26 חחח צודקת! לא הבנתי באמת מה הולך כאן... אני ממשיכה מצ'ארלי צ'אפלין נער שוליים (הבאה צריכה להתחיל עם האות מ'...)
חחח צודקת! לא הבנתי באמת מה הולך כאן... אני ממשיכה מצ'ארלי צ'אפלין נער שוליים (הבאה צריכה להתחיל עם האות מ'...)
N nitzan s New member 7/6/07 #51 כן אבל הן צריכות להתחיל עם האות האחרונה שהייתה במשפט לפני למשל: שודדי הקריביים הבאה שרושמת צריכה להתחיל עם האות מ' לדוגמא: מה עובר על גילברט
כן אבל הן צריכות להתחיל עם האות האחרונה שהייתה במשפט לפני למשל: שודדי הקריביים הבאה שרושמת צריכה להתחיל עם האות מ' לדוגמא: מה עובר על גילברט
N n o g n o g New member 5/6/07 #29 ---------ממשיכה מכאן-------- נער שוליים היה האחרון, ממלכת השוקולד. עכשיו צריך משהו ב-ד'
א אלמונית46 New member 5/6/07 #30 דון חואן דה מרקו.=] ../images/Emo13.gif עדיין לא יצא לי לראות את הסרט...=] עכשיו משהו שמתחיל באות ו'.=]
דון חואן דה מרקו.=] ../images/Emo13.gif עדיין לא יצא לי לראות את הסרט...=] עכשיו משהו שמתחיל באות ו'.=]
S SHaNINuSH55 New member 5/6/07 #36 ממעמקי הגיהנום- מושלםםם ../images/Emo99.gif כי ג'וני הרי מושלם.. D: חח