ג'ינג'ים הכתבה הזו כל כך הצחיקה אותי
T Tom Sawyer10 New member 26/8/09 #39 משפחת וויזלי!!! תקראי גם את התגובות, יש תגובות מאוד שוות בוואלה...
N noam270 New member 26/8/09 #40 הארי פוטר אף פעם לא ממש אהבתי את רולינג, אבל קראתי את הספרים, פשוט כי לא היה לי משהו יותר טוב לקרואXD התגובות בוואלה מצחיקות עוד יותר מהכתבה
הארי פוטר אף פעם לא ממש אהבתי את רולינג, אבל קראתי את הספרים, פשוט כי לא היה לי משהו יותר טוב לקרואXD התגובות בוואלה מצחיקות עוד יותר מהכתבה
T Tom Sawyer10 New member 26/8/09 #41 לונדון את רולינג התחלתי לקרוא בכיתה ב' ומשם עברתי לספרים יותר שווים ואיכותיים. כשחושבים על זה, לולא רולינג לא הייתי קורא בכלל!
לונדון את רולינג התחלתי לקרוא בכיתה ב' ומשם עברתי לספרים יותר שווים ואיכותיים. כשחושבים על זה, לולא רולינג לא הייתי קורא בכלל!
N noam270 New member 26/8/09 #42 אוטובוס אז מזל שיש רולינג בעולם? XD תנסה את הספרים של דן בראון, הם טובים...
N noam270 New member 27/8/09 #48 ../images/Emo69.gifמגדל וואלה? טוב, הוא לא היה הכי אהוב עליי, אבל היה נחמד.. המורה הייתה ממש טובה, מזל שהיא גם המורה למדעי החברה
../images/Emo69.gifמגדל וואלה? טוב, הוא לא היה הכי אהוב עליי, אבל היה נחמד.. המורה הייתה ממש טובה, מזל שהיא גם המורה למדעי החברה
י יובלל ג New member 28/8/09 #51 ../images/Emo180.gif../images/Emo46.gif גועל נפש ../images/Emo46.gif
T Tom Sawyer10 New member 28/8/09 #55 ../images/Emo135.gif הלו ארטיק! איך זה שאין אייקון לארטיק??? ניסיון: |ארטיק|...