משחק אלים...

אודין

New member
משחק אלים...

מאחר והיו תגובות זועמות על מבנה האלים של Kaulem חשבתי שנוכל לבנות מבנה אלים בלי שמות, וכל אחד יתפוס לו אל וישחק אותו. אלים \ אלות לדוגמה:
אל\אלת המלחמה
הרפואה
מזג האוויר (או בנפרד: קרח, שמש..)
מסחר
כישוף
יצירה
זמן
וכולי... למקרה שנשחק, אני תופסת לי מראש את תפקיד אלת הכישוף (שבנתיים אין לה שם). מי שרוצה להוסיף רעיונות, לבחור אל מסויים, להציע שמות לאלים או להציע את עצמו כשה"מ (אם זה יהיה משחק עם שה"מ) מוזמן.
אודין

עלפית

New member
אני רוצה להיות אלת הזמן

ואני חושבת שאני אקרא לעצמי.. מינטורה. לא זה לא ממניטאור (אדם עם ראש שור) זה מדקה בלטינית.

Rogue Dragon

New member
אממממ

חביב אבל לא פרקטי... הזמן הוא הקונספט הכי מוזר שאפשר לנסות לבנות לו אל או במקרה שלך אלה

Rogue Dragon

New member
לא אחות שלו...

אני באמת לא מחליט על כלום אבל בהחלט אני יכול לדבר, לא ? סתם חשבתי לעוץ עצה !

עלפית

New member
תראה,

אני... "יכולה לנסות" לא? ולא בקטע של רק בישראל, באמת. תן לי ללמוד מהטעויות של עצמי. ומי יודע, אולי אני דווקא אצליח לשחק איתה.

אודין

New member
השחקנים (בנתיים):

אלת הזמן - מינטורה - משוחקת על ידי עלפית. אלת הכישוף - אולדרין - אודין. אלת הטבע - אורנור מורדורר - Ayana. אל האש - סאזאר - השהם האפל. אל הרפואה - סרקוסט - שוקי. אל הים - בוב - 1bob1 אלת השמש - ווילונה - רלינה. פרטים בהמשך.

Sabre Runner

New member
טוב, גם אני אנסה.

למרות שאין לי חיבה מיוחדת לאלים או כל דבר שמתקרב אליהם. נומאד - אל המרחב, אל הצוענים. נטייה: לעשות שטויות, להציק ולהטריד.

ayana

New member
אוקיי....

אז אם כך אני רוצה ליטול חלק במשחק גם כן :) אני איהיה אורנור מורדור אלת כוחות הטבע. אבל אני חושבת שאנחנו זקוקים לעוד פרטים כדי לשחק

גם אני

ישחק ננסה את אל האש (ניטריילי רע) והשם שלו יהיה.... מממ... סאזאר ( CAZAR ) השה"ם האפל

אמרו להמציא שם

אז המצאתי ( CAZAR ) ומי אמר שוזה? אני לא ו"הוא" אל האש שהמצאתי

היית צריך לדעת שהוא לא יודע כשהאל

הוא רק נייטרלי רע. אצל שוזה שום דבר לא היה נייטרלי...

למעלה