משחקת בי או לא ?

ig000

New member
סבבה אבל!...

סבבה..אתם צודקים 100% אין לי מה לעשות אין בחורה חרא כזאת.... מה שמשגע אותי שהיא שיחקה בי והכל עשתה מה שבא לה וגם אם אני לא יענה היא בטח תשכח מזה וזהו... מה שלא מספק אותי , אני רוצה להחזיר לה שתוכאל סרטים כמו שאני אכלתי כשרדפתי אחריה כמו שאני מרגיש עכשיו כמו איזה סמרטוט שמתי שהיא רצתה היא באה ומתי שלא אז היא הלכה אז שתרגיש את בדיוק אותו החרא.... איך אני עושה את זה ? אומר לה עד כמה שהיא חרא ,גועל ,זבל וכו וכו וכו...אתם מבינים כבר לבד... או שיש לכם איזה רעיון אחר? אני ממש לא רוצה שהיא תצא מהסיפור הזה כאילו "ניצחה" ועשתה מה שבא לה! (אם אני סתם אתעלם ממנה ,אז זה סתם ישכח וזהו ולא יהיה לה בכלל איכפת)

nate2000

New member
תראה כמה אתה מתעסק בבחורה

שלא מגיע לה שום דקה מהזמן שלך. חבל על האנרגיות ועל העצבים (ועל מוות של תאי עצב שלא מתחדשים) שאתה מוציא עליה. האם היא שווה את זה?

ig000

New member
כוס אמא שלה....>>>

מה איכפת לי כוס אמא שלה... למה שהיא תצא מזה כאילו כלום לא קרה אני רוצה שהיא תרגיש חרא כמו שאני הרגשתי אני ירגיש בהרבה יותר טוב אם אני "יחזיר" לה על כל המשחקים שלה שתדע שהיא לא שיחקה פה עם בובה אלה עם בן אדם אז איך אני יכול לגרום לה גם להרגיש חרא?

NICKEL BACK

New member
יש דבר כזה שאומרים

הגלגל מסתובב.. מישהו אחר ידע לסבך לה את החיים, מה נראה לך הכל בסופו של דבר חוזר..

אם עשתה לך רע

ראוי שתחזיר לה. צעק עליה, נזוף בה ואמור לה בתקיפות כמה אינה בסדר. רק אל תתחיל להפחית מרמתך ולעשות דברים מכוערים כמו להגיד מלים גסות.

omer73

New member
להערכתי

היא משחקת בך, והפעם אם אתה הולך לפגוש אותה אתה באופן רשמי הופך להיות היו-יו שלה, היא תמשיך לשחק בך, וזה יחזור על עצמו. אני לא יודע מה הסיבה שהיא עושה את זה (מישהו אחר/ משתמשת בך לפי הצורך שלה), אבל בתכל'ס היא משחקת בך, ואני מציע לך שתתעלם, היא לא שווה את זה.

ig000

New member
אז יש לכם איזה רעיון?...>>

יש לכם אולי איזה רעיון איך אני יכול לגרום לה להרגיש חרא?.. אולי להתפרץ עליה ולהגיד לה כמה שהיא חרא והכל?..או שיש לכם איזה רעיון אחר?

טוב קראתי פה את כל התגובות!!!!!!! כולםםםם שימעו אנשים-סבבה אני מסכימה אתכם-היא חרא ולא מגיע לה אפילו טיפת צומת לב, אבל וזה אבל גדול,אני גם מבינה למה הבחורצ'יק החביב שלנו מתכוון...ואני מוכנה גם לייעץ לך. סבבה -היא התקשרה חידשה את הקשר נכון?! תתקשר אליה אתה-תגיד לה:"סבבה בואי ניפגש במקום זה וזה...בשעה זו וזו..." ותבריז לה,מה יותר פשוט מזה-היא מתקשרת אליך?!תגיד לה "אני כבר מגיע עוד רבע שעה פשוט יש פה פקקים"-תמציא כל מיני תירוצים-תן לה להתייבש שם חצי שעה...אפילו שעה-וברגע שהיא באה להתלונן ומתקשרת שוב ואומרת שלא הגעת-תשחק אותה ובגדול:"נראה לך הייתי בא לראות אותך?!אני לא בובה שתשחקי בי כמה שבא לך ואיך שבא לך ומתי שבא לך...מצטער אבל איחרת את הרכבת-אומנם הגעת בזמן למקום מפגש-אבל אף אחד לא חיכה לך שם-במיוחד לא אני"-ותסגור לה על הפנים-היא תבקש לדבר איתך ותמשיך להתקשר אליך?!פשוט תתעלם ממנה ומהשיחות שלה, רעיון טוב לא?! בהצלחה לך...

חחחח אני בטיבי ממש אבל ממש לא "כלבה".יש בי פיקחות זה כן-ואני ממש חושבת שהבחור הזה(לא זוכרת את הכינוי),צודק. לפעמים מילים סתם עוברות דרך האוזניים,אבל אם קודם הוא טיפה טיפונת יראה לה גם במעשים-המילים שיבואו אח"כ יהיו הרבה יותר ברורות וחדות. וזה לא משהו שיפגע בה פיזית חלילה או שהיא לא תוכל להתמודד איתו.

לא יפה ולא כדאי ממושי

אם יגיד לה שהוא רוצה להפגש אתה, זה יגיד לה שהוא רוצה אתה קשר. הוא לא רוצה אתה קשר, ועליך להבהיר לה את זה ולהראות לה כמה היא דוחה אותו ואינו רוצה אתה בקרבה, ואף לא כדאי להיות אתה בקרבה לדעתו.

אתה כמו ילד קטן שלקחו לו את הסוכריה

יאללה צא מזה, מה אתה מתחיל להתעסק בנקמות ולעשות רע למישהי שקצת בלבלה אותך במשך כמה פעמים, כאילו שהיא חייבת לך משהו אחרי כמה פגישות וקצת נישוקים. יום אחד אולי גם אתה תהיה בסיטואציה שתהיה אולי מבולבל ואולי מישהי תיפגע ממך בגלל שהיא ציפתה ליותר מדי ואתה לקחת את הקשר יותר בקלות (במיוחד אחרי כמה דייטים בודדים), אז היית רוצה שהיא תתחיל לעשות לך סרטים? אתה רק תעשה צחוק מעצמך ותצא בחור רגשי חסר פרופורציות, אתה לא תעניש אותה ולא תחנך אותה ואולי היא תחשוב שאתה זבל אבל ספק מאוד אם היא תשב ותבכה בגללך לכל החיים. תעבור הלאה ותמקד את האנרגיות שלך בלמצוא בחורות רציניות שירצו אותך ותוכל להיות איתן באמת

ig000

New member
נראה לי שאני....>>

נראה לי שאני אוותר ואני יתעלם ממנה ולא אתעסק עם נקמות וכאלה...שתעשה ותחשוב מה שבא לה... אני לא מבין מה הקטע לצאת עם בן אדם ולהגידלו שאתה רוצה אותו למשהו רציני כשמראש אתה יודעת שזה סתם... בחיים לא הייתי עושה את זה.. בכל אופן רציתי להגיד לכם תודה על התגובות והעזרה... תמיד טוב שיש עם מי להתיעץ...

עולם הדייטים הוא לא תמיד נעים

אבל לא על כל דבר צריך לאבד את הכלים. לפעמים אנשים מפחדים, לפעמים אנשים הולכים לפי האינטרסים שלהם, לפעמים הם סתם מתוסבכים. אולי היא סתם שיחקה ואולי היא כן חשבה בהתחלה שזה ילך אבל מכל מיני סיבות היא שינתה את דעתה. לפעמים פוגעים בך ולפעמים אתה פוגע באחרים, אפילו בלי כוונה, כי בענייני הלב הרבה פעמים נפגעים. אל תתייאש, מישהי אחת אולי לא רוצה ואולי בכלל מתוסבכת מדי ולא יכולה להיות עם אף אחד ברצינות, אבל זה לא אומר שמישהי אחרת לא תתלהב ממך.

נכון

רמאות רגשית דבר מאד מכוער, אסור להגיד לאדם שאוהבים אותו כשזה לא נכון. ראוי שתגיד לה שהיא רמאית עלובה שלא ראויה לקשר, אם אתה מאמין בזה.

אני אומר שתוותר

היא משחקת בך. אם היא מתנהגת ככה וזו עוד לא ההתחלה זה רק ילך ויחמיר. אם היא לא מסוגלת להתנהג בבגרות ולגלות מחויבות, וותר על הקשר הזה ונסה להכיר מישהי אחרת. הפגיעה האפשרית כאן לא שווה את ההשקעה. לילה טוב ובהצלחה. רועי.

make u happy

New member
צר לי, אבל...

נראה שהיא פצחה בקריירת משחק או משהו כזה... לא כדאי לך להתעכב ולהשתגע בגללה, מציעה שתמשיך הלאה והכי חשוב שתדע (למרות שאתה בטוח יודע, אבל תמיד טוב להזכיר שוב): מי שרוצה אותך -מראה לך שהיא מעוניינת, מוצאת זמן ליצור קשר גם כשהיא עסוקה ולא גורמת לך להרגיש שאתה רודף אחריה, נמצאת שם תמיד ולא נעלמת פתאום וחוזרת עם תירוצים כי לא מתחשק לה להיות לבד שוב. שיהיה בהצלחה רבה, אל תצטער על זה, מה שצריך לקרות יקרה

מה עושים?

מפסיקים ליפול לרשת שלה ונפגשים עם בחורה אחרת איתה תגיע לדייט שלישי אחרי שבוע ולא אחרי 4 חודשים!

למעלה