משחקתפקידים!!1

mikokikyo

New member
לאלאלא;;

אני רוצה לראות איך את כותבת! כנ"ל לגביך ליסה! 33333333> את שתיכן3>

Nittle Grasper

New member
אני אומנם כותבת נחמד י-י;

ואפילו מודה בזה XD; אבל אממ אין לי עצבים וזה, פעם שעברה שהיה תמשחק ורצית שאני אצטרף כבר אמרתי את זה =\ באמת שאני רק אהרוס בגלל חוסר השראה

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifקאנה, בבקשה? ^^"

אגב, זאת אני, אור. :] אני לא חייזר מהחלל החיצון שהחליט שבא לו לנחות כאן בלי קשר ולחשוב שהוא קאנה במשחק תפקידים שלרגע קפץ לו לראש. O:

Lust chan

New member
טוב, התפקידים עד עכשיו../images/Emo135.gif

אינויאשה- NoAmItA ChAn קאגומה kaguma2006 סאנגו- Mana Sama שיפו- מירוקו- shaoran li קוהאקו- mikokikyo קיקיו- read or die נאראקו- Himeka סשומארו- יוקי צאן רין- MichelleLev ג'אקן- Just Hippo קאגורה- kordilia snake קאנה- AsagiSama קוגה- אלה מה קורא לה איאמה- האקודושי- כפי שאתם שמים לב אין לנו שיפו, איאמה והאקודושי [לא עד כדי כך דמויות שמשנה לי שיהיו, העדרותן לא תפגום בעלילה שאני מתכננת. כמובן שאני מזמינה [באגרסיביות XD] את מית צ'אן, ליסע, ירדנ ופאקו להשתתף עימנו, וכמובן את כל השאר שטרם הגיבו כאן. אל תשכחו שב"דמויות משניות" נכללים גם כל חברי השיצ'ינינטאי
וכו'. כמה ימים אחרי שהשרשור יסיים לקפוץ אפתח את הודעת הפתיחה עם נקודות ההתחלה של כולכם [ובחיי, תהיו רציניים הפעם, אם אני סתם אשקיע לשווא עשרים דקות מהחיים שלי על נקודת התחלה בשבילכם כתחליטו ש-פתאום- לא מתחשק לכם, אני אבעט בכם ~~;] <עכשיו אתחבר למסן ואנסה לשכנע את שושי להצטרף גם XD>

Nittle Grasper

New member
את רוצה שהמשחק יהיה קקע?

לא. משמע עדיף שאני לא אצטרף X3 אבל שהאחרים יצטרפו :ם ~נסקלת~

למעלה