משחקק מגניבוןןן

יאלה מתוקות עוד שיר אני שמה

אומרים שאתה לא כל כך תמים זה לא חשוב מה הם אומרים רוצה ממך אמת לשמוע אני לא שמתי בושם צרפתי והחיוך הוא אמיתי אני לא שחקנית קולנוע

חחח שניה אני ישים עוד שירר

שיחה ועוד שיחה עלינו ועל שנינו עכשיו אני זוכר היסטוריות שחלפו מציץ על התמונות: פנים קורנים מאושר וקשה, קשה, קשה להירדם.

פששש יפהה עוד שיר אני שמה

עם רגע של עצבות בפינה חשוכה אומד את הגבול חושב על דברים בקצב חדש אני מריץ מחשבות מנסה עוד דף ושוב אני נפגש עם רגע של בדידות מרגיש בכל הכוח, מהי תמימות חושב על ההוא שם למעלה שיודע דברים ובנו כל הזמן משחק בחוטים

אני אשים עוד שיר:)

כי בחיים הכל עובר מטעויות למד להישתפר מה שקולך הפנימי אומר זו האמת שלך לא לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע את כל הסובב אותך...:)

שניה אני ישים

ובטיסה אל תוך שמיים שצבועים שחור אני נשבעת אף פעם לא להביט אחור אתה וודאי ישן אז בטח לא תשמע אותי אנ'לא בוכה צועקת ולא נשברת, לא חוזרת בי החברים מאחורי ישארו שלך במילא הם היו תמיד שם ורק בשבילך...

שמה עוד שיררר

מנגינות מדומות, משטות, מזייפות מטשטשות לי את שביל הזהב מתנגנות בי, משקרות לי, מציקות. רציתי להביא קצת, להרגיש איזה ערך וסמכתי עלייך שאת תגלי לי את הדרך. ונשמתי אוויר מזוהם והלכתי בערך התהלכתי שולל עד לכאן.

הילי123

New member
גם אני רוצה!!!!!!!

האם תזהו? האם לא?????. תופיםםםםםםםם ואת שוב רואה שזה לא פשוט להקשיב למחשבות שלך את אולי טועה ואולי זה לא נגמר תגידי לו שלא יחשוב שאת מלאך

למעלה