משחקקק

משחקקק ../images/Emo23.gif

נגנב מפורום בונג'ובי, שבטח גנב מMTV, שגנב מקלי קלרקסון בלה בלה בלה
. הוראות: הוראות: שימו את כל השירים של הבויז שיש לכם בווינאמפ/ווינדוס מדיה פלייר/וואטאבר.. ותלחצו על האפשרות שהשירים יבחרו באקראיות.[בווינאמפ - Shuffle בווינדוס מדיה פלייר - בעברית "הפעל בסדר באקראי", באנגלית - SHUFFLE. או CTRL+H. כל שאלה אתם מעבירים שיר ואז ליד כל שאלה תכתבו איזה שיר יצא. לא לרמות.
השאלות: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

מייייי ../images/Emo23.gif

איך העולם רואה אותי? We've Got It Goin On האם יהיו לי חיים מאושרים? Yes I Will
מה אנשים באמת חושבים עליי? Anywhere For You האם אנשים חושקים בי בסתר? Love Is איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Back to Your Heart
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? I Still... האם יהיו לי ילדים? Everyone עצה טובה בשבילי: Last Night You Saved My Life מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Shape of My Heart מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Siberia איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Incomplete
ובהלוויה שלי? Boys Will Be Boys
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Rush Over Me איך יהיה לי היום? Roll With It למה אני כאן? Forces Of Nature בתור מה אנשים יזכרו אותי? Poster Girl
!!!!!!!! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? I'll Never Break Your Heart האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Get Another Boyfriend איך תהיה השנה הזו? Shining Star

frackit

New member
אניייייייי

איך העולם רואה אותי?drum solo by nick carter האם יהיו לי חיים מאושרים?who do you love (acapella) מה אנשים באמת חושבים עלייwhat makes you different makes you beautiful-בלי צחוק זה מה שיצא!!ולא רימיתי חחחחח האם אנשים חושקים בי בסתר?love to love איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?rockstar baby מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?set it off האם יהיו לי ילדים?get another boyfriend עצה טובה בשבילי:last night you saved my life מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?love is מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?everey body איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?the one...דייי אני באמת לא צוחקת דברים אמיתיים יוצאים לי פה!!! ובהלוויה שלי?i'll never break your heart איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?not like you J חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך יהיה לי היום?get down למה אני כאן?incomplete בתור מה אנשים יזכרו אותי?larger than life (club mix) דייי זה ממש מוזר! איזה שיר יתקע לי בראש מחר?over her האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?i promis you איך תהיה השנה הזו? i'll never find someone like you אוקייי אני עשיתי את זה ככה אם הבנתי נכון אבל אני ממש מרגישה מוזר כי יצאו לי דברים שנשמעים ממש הגיוניים!!!

../images/Emo82.gif תורי!

איך העולם רואה אותי? The call (לא נכון
) האם יהיו לי חיים מאושרים? shape of my heart (אוף...
) מה אנשים באמת חושבים עליי? (
) get another boyfriend האם אנשים חושקים בי בסתר? shining star (נראה שכן
) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? i promiss you with everything i am מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? the answer to our life (או...
) האם יהיו לי ילדים? everyone עצה טובה בשבילי: more than that (זה מתחיל להיות מפחיד...) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? time (זה כבר ממש מפחיד
) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? not for me (מה זה אומר...?
) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? yes i will (וואו! לא נכון! נשבעת שזה יצא לבד ולא רימיתי!
) ובהלוויה שלי? it's true איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? No One Else Comes Close (נחמד
) איך יהיה לי היום? the perfact fan למה אני כאן? :)-*) larger than life בתור מה אנשים יזכרו אותי? spanish eyes איזה שיר יתקע לי בראש מחר? quit playing games (אין לי בעיה עם זה
) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? rush over me איך תהיה השנה הזו? never gone (דווקא הייתי מעדיפה שלא
) זה מגניב, לרוב המוחלט של השאלות הייתה תשובה הגיונית... (לא לכל ההגיוניות כתבתי הערות)

Blank Smile

New member
ממ אני..

למרות שאין לי מלא שירים שלהם על המחשב.
איך העולם רואה אותי? I'll Be There For You האם יהיו לי חיים מאושרים? \Song For The Unloved (Original Slow Version) [
] מה אנשים באמת חושבים עליי? Safest Place To Hide [
] האם אנשים חושקים בי בסתר? Color My World איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Not No More מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Set it Off האם יהיו לי ילדים? Brian Littrell - Welcome Home [בריאן
] עצה טובה בשבילי: Love Is [יא, שיר יפה, שכחתי ממנו
] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Nick Carter - I Stand For You מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Just Want You To Know איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Brian Littrell - In Christ Alone [
] ובהלוויה שלי? If I ever fall in love - a capella [לא זוכרת בכלל מה זה השיר הזה
] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Let's Do It For Love איך יהיה לי היום? Incomplete [אוי, נו..
] למה אני כאן? Never Gone בתור מה אנשים יזכרו אותי? One Last Cry איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Divine Intervention האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Beautiful Woman [הוו..
איך תהיה השנה הזו? Movin' On קיצר, מעפן.

sivanick

New member
סעמק המחשב הזה~@#!

הייתי לקראת הסוף ואז הוא נתקע.. אין לי כוח שוב.. גם ככה יצאו לי דברים הכי לא קשורים בעולם

Without a Doubt

New member
אני!../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? miss america :X האם יהיו לי חיים מאושרים? not for me
מה אנשים באמת חושבים עליי? in christ alone
האם אנשים חושקים בי בסתר? Is It Saturday Yet?
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? the call חחח.. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? lose it all :| האם יהיו לי ילדים? Weird World עצה טובה בשבילי: do i have to cry for you? מה הקשר?! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? its true. :| מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Shining Star
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? climbing the walls
ובהלוויה שלי? get another boyfriend
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? never gone. איך יהיה לי היום? My Beautiful Woman ס_O למה אני כאן? Song For The Unloved
בתור מה אנשים יזכרו אותי? More Than That
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Get Another Boyfriend שוב?!
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Shape Of My Heart כ"כ לא קשור! :| איך תהיה השנה הזו? Time
אין לי במחשב אבל את כל השירים של הבויז
אבל משחק טוב!

oceanblaze

New member
אין לי ממש שירים שלהם על המחשב

0.0 יש לי כמה רמיקסים וB-Sides של נבר גון.. זה לא הרבה.

גילוווש

New member
פשווט כי אין לי משו אחר לעשות...

איך העולם רואה אותי?My Beautiful Woman =] האם יהיו לי חיים מאושרים? Yes I Will עד עכשיו אין תלונות..:p מה אנשים באמת חושבים עליי?I Still... האם אנשים חושקים בי בסתר?Back To Your Heart איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Safest Place to Hide מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Climbing The Walls האם יהיו לי ילדים?Show Me The Meaning Of Being Lonely חס וחלילה..חח.. עצה טובה בשבילי:Safest Place to Hide שווב?! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Darlin'שנים לא שמעתי ת'שירר הזה.... מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Bad Boys אנלא מאמינה שבאמת היה להם שיר כזה!!חח... איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Safest Place to Hide טוב נמאס..חח.. ובהלוויה שלי?Crawling Back to You איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Love Is איך יהיה לי היום?Incomplete וואלה...זה באמת ככה...=[ למה אני כאן?Siberia בתור מה אנשים יזכרו אותי?All I Have To Give איזה שיר יתקע לי בראש מחר?That's The Way I Like It נוסטלגיה..חחחח... האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?The One איך תהיה השנה הזו?My Beautiful Woman מקשר?! טווב כבר יש אוור בחוץ....ואני שומעת ציפורים...חחח...כנראה הגיע הזמן לישון...

אביבא

New member
חחח אני.../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo28.gif ../images/Emo103.gif

כמה שירים חוזרים על עצמם,כי מחקתי כמעט את כל השירים. איך העולם רואה אותי? everybody
האם יהיו לי חיים מאושרים? Get Down
מה אנשים באמת חושבים עליי? As Long As You Love Me
האם אנשים חושקים בי בסתר? Shape Of My Heart
איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת? I Still...
מה אני צריכה לעשות עם חיי? Siberia.
האם יהיו לי ילדים? Drowning
עצה טובה בשבילי:
Incomplete מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Bed boy
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Larger Than Life איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Show Me The Meaning
ובהלוויה שלי? Just Want You To Know
איזה סוג גבר אני אוהבת? Get Down
איך יהיה לי היום? Drowning
למה אני כאן? I Still...
בתור מה אנשים יזכרו אותי? As Long As You Love Me
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Larger than life. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? avarybody
איך תהיה השנה הזו? All I Heve To Give
חח זהו

Howie Girl

New member
חח דיליי../images/Emo122.gif :]

איך העולם רואה אותי? The Call האם יהיו לי חיים מאושרים? Is It Saturday Yet? מה אנשים באמת חושבים עליי? Safest Place To Hide האם אנשים חושקים בי בסתר? Yes I Will איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Crawling Back To You מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Rush Over Me האם יהיו לי ילדים? AJ McLean -Happy עצה טובה בשבילי: Never Gone מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Love Is מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? My Beautiful Woman איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Miss America ובהלוויה שלי? Moving On איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Divine Intervention איך יהיה לי היום? I Promise You (With Everything I Am) למה אני כאן? Climbing The Walls בתור מה אנשים יזכרו אותי? More Than That איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Do I Have to Cry For You.mp3 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Song For The Unloved איך תהיה השנה הזו? Lift Me Up משחק ממש חמוד

עטר..../images/Emo99.gif

מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? My Beautiful Woman.. זה מתכוון למה שאני חושבת עליך
.

למעלה