משחקקקקק חדש

j e n n y lopez

New member
הינה תראי אני שונאת את אמא שלי!!!!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק חרראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זבבבבבבבבבבבבבבבבבל שמיוווווווווווווווווווווווווווווווווות החר אהמסריח אוטובוס מחחחחחחורבן שילך לעזל ימח שמו אמן בן זונה מסרחיח!!!!!!!!!!! אני אולי לא הולכת מחר אווווווווווווווווווופפפפפפפפפפפפפפפ יהההההההההההה כמה בכיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה זבלללללללללל איזה עוולם מסריח מטונפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להמ???????????????????????????...... למה יש פיגועים בנתניה זה לא מסוכן!!!!!!!!!!1 טוב מה אכפת לי אני יסע לבד!!!!!!! באוטובוס למרות שלא מרשים לי לא אכפת לי !!!!!!!!!!!!!

טוב בעיקרון לא הייתי מוותרת...

אבל אני הולכת אז אין לי מה להיות מיכאלה אבל עקרונית אם לא הייתי זזה עכשיו הייתי אני מיכאלה! בי

התפקידים לבינייתים

אסי- ילדונת מהסרטים גילי- מיכאלה 678 מיכאלה- קרן לאב אפרתוש דורין- eris1515 נגה- nofar16 גיא- maia111 אם מישהו מוכן להחליף אם מישהו חופשי

נצל"ש ../images/Emo13.gif

הורדתי תוכנה חדשה של אנימציה והכנתי משהו של אפרת
לא יודעת איך לקרוא לזה
מה דעתכם ?

למעלה