משחקקקקקקקקקקק!!!!!

משחקקקקקקקקקקק!!!!!

אוקיי!!! ניסינו את המשחק הזה הרבה פעמים אבל הפעם אנחנו נמשיך אותו הרבה הרבה!! ברור!?! יפה. צ-י-ט-ו-ט-י-ם! כל אחד רושם ציטוט ומי שיודע את התשובה יכתוב אותה ויוסיף ציטוט! מתחילים!

שלי!!

קל קל קל קל!! ALEC: Argh! I can't believe this. I've been stuck in this closet for over an hour to facilitate you having sex! That's what I've been reduced to. I'm a pimp.

Nitzan122

New member
../images/Emo6.gif אני מתה על הציטוט הזה

הוא מ-212 כשמקס ואלק נתקעים בארון עכשיו שלי: MAX: It's not a nomad, a nemesis or a nirvana. It's a ninja. A ninja 650, black...Like my mood, thanks to you.

105(אם אני לא טועה במספר)...

כשמקס רוצה ללכת לקחת לקחת ת'אופנוע שלה ואומרים לה שזה עולה 3000$. הנה שלי:MAX: I'm gonna tell Mom and Dad.

inbula

New member
זה מאתמול מהפרק עם סם...

כשהיא רואה אותה מעשנת...

../images/Emo82.gif אני יודעת!

זה מהפרק שמקס מיוחמת, אחרי שהיא עשתה מקלחת קרה וכמה שכיבות שמיכה ודיברה עם סינדי על לוגן. עכשיו שלי: ALEK: what was that for?? MAX: the closeced fizical contact you and I will ever have (סביר להניח שיש לי מלא שגיאות כתיב וזה בטח גם לא מדויק, אבל המסר ברור, אני חושבת...)

אני יודעתתתת

מפרק Designate This 201 אם אני לא טועה.... כשמקס מכניסה לו בעיטה
ואני שואלת את עצמי מה לעזאזל היא עשתה?! אני הייתי רצה בשביל לעשות את הזיווג איתו :]
ושלי: ALEC: It's a shame. MAX: It's sick, is what it is. תגלו :]

אני יודעת...../images/Emo26.gif

זה מהפרק הראשון בעונה השנייה.. הנה שלי: MAX: Fresh out. I'd spit on you but, it'd be a waste of good saliva.

Nitzan122

New member
Cold Comfort

כשמקס מדברת עם ליידקר והוא מבקש מים הנה שלי: MAX: I watch, I learn, I steal sodas.

Lorly

New member
הפרק של העונה ה-2

שהם יוצאים לחפש את הבן של וויאט ומקס ולוגן שוהים במלון. Max: Oh, sorry! Is it okay if we help each other? I'm just remembering now this is that really confusing game with all those different cards. Which is probably why I always end up with no clothes on.

../images/Emo82.gif ושוב אני יודעת!

זה מהפרק 104 שמקס וסינדי הולכות לקזינו (בבגדים מינימליים, ומעמידות פנים שאין להם מושג במשחקים) להרוויח כסף כדאי שלא יהרגו את סקצ'י... תורי, אין לי כל כך רעיונות אז הנה אחד קל: ?LOGEN: how mach time ...MAX: about... 10 hours and 20 minots

Lorly

New member
מהפרק - תיק בריספורד

כשסינדי מספרת למקס ששתי האחיות רבות על איזה גבר, ואלק "מגן" על עצמו LOGAN: So I hear you're a rocking, awesome chick. MAX: And you're a beautiful, talented man. LOGAN: That's right.

../images/Emo82.gif לא.....

יש שתי עונות, בכל עונה 21 פרקים. כשכותבים פרק 104, הכוונה לפרק מעונה ראשונה מספר 4

Nitzan122

New member
לא מדויק

במיאו היה משהו דומה: Oh, God, I got to take another shower. אבל אני התכוונתי לציטוט מהפרק red אחרי שהיא לוקחת את ברונו על האופנוע שלה ומגלה שזה הוא

למעלה