משחקי ps4

Johnny boy88

New member
משחקי ps4

מאיפה מומלץ לקנות משחקים בזול? ניסיתי להזמין באמזון אבל דרשו ממני עוד 20 דולר משלוח כך שזה יצא לא משתלם..

לדעתי

ואני לא יודע כמה פה חולקים אותה, קנייה דיגיטלית מהחנות האמריקאית ושימוש עיקרי במשתמש אמריקאי זה הדרך שלי לחסוך כסף בזה, קונים דרך אמאזון ארה"ב כרטיסי טעינה לחשבון האמריקאי וקונים משחקים במחיר של החנות האמריקאית.

רק לצורך השוואה משחק חדש שיוצא היום ועולה בחנות האמריקאית 60 דולר שזה בשקלים סביבות 205 שקל, בניגוד לתשלום לחנות באמריקה לשלוח את זה שזה 60 דולר פלוס משלוח לחכות שהדיסק יגיע.
לחילופין אם לא תזמין מאמריקה משחק הוא יעלה לך במחיר יקר יותר של אירופה או ישראל, ומעבר לזה כל התוספות שתרצה להוסיף למשחק כתוכן להורדה בעתיד ייצטרכו להגיע מהחנות האירופאית (התוספות שמורידים למשחקים צריכים להיות מאותו איזור\REGION של העותק של המשחק עצמו) שהיא יקרה יותר מהאמריקאית.
לא מזכיר את החנות הישראלית שמציגה מחירים מגוחכים שאף אחד לא צריך לשלם על המשחקים האלה.

חוץ מזה יש לך בארץ חנויות זולות כמו MGO.co.il שבדרך כלל מחיר משחק חדש שם לPS4 יהיה 259, שזה 50 ומשהו שקל יותר מלהוריד דיגיטלית, וגם זה בנוסף למחיר המשלוח וההמתנה למשחק בדואר.

מעבר לאופציות האלה יש לך חנויות אחרות לקנות בהם במחירים בדרך כלל גבוהים מזה, בין 300 ל400 שקל אפילו למשחק, את המקומות האלה אני לא צריך לעזור לך למצוא, אם תחפש בZAP דברים שקשורים לקונוסולות תמצא את כל המקומות האלה.

la lei lu la

New member
מצטרף להמלצה שמעלי על mgo, רק אתקן

שמשלוח המשחקים שם הוא חינמי, כך שמחיר המשחק זה כל מה שמשלמים.

עטלפוני

New member
אם זה משחק חדש, דיגיטלי הכי משתלם

אבל משחקים "ישנים" יותר (אפילו כאלה מלפני חצי שנה) כן אפשר למצוא על דיסק בזול יותר (אני משער שזה ככה גם עם הפליסטיישן 4), לעיתים משמעותית (ac4 לדוגמא כבר ראיתי ב 19.99 לפני משלוח).

למעלה