משחקי Hoyle מרובי משתתפים

hatul

New member
משחקי Hoyle מרובי משתתפים

Hoyle היא מותג של חברת Sierra, ובין המשחקים יש משחקי לוח, משחקי קלפים, משחקי מילים ועוד. ניתן להשיג אותם באתר, ויש גם אפשרות לשחק חינם, משחקי אונליין. נרשמים, בוחרים שם וסיסמא, וזהו. אפשר לשחק... להגברת ההנאה יש גם אפקטים קוליים, באמצעות הקשה על alt יחד עם מקש נומרי [0-9] או בשורת [q-p]. ~~~~~~~~~~
1] Applause מחיאות כפים 2] Wow! 3] Oh, gnarly! 4] Whatever! בקול נשי 5] Inconceivable! 6] Awwww… אנחה 7] Rough! נביחה 8] Pant…pant…pant התנשפות 9] Ahem… שיעול 0] Are you still there? בקול נשי Q] Yay yay yay yay משחקי לשון W] Hehehe hahaha צחוק פרוע E] Excuse me! גרפס R] Pardon me! נוד T] Hey! קריאה Y] Squawk! יללת חתול U] You go girl! קוויר I] I'm afraid I goofed. בקול של רובוט O] Are we having fun yet? בקול של נערה P] Na nanananana ​

hatul

New member
שכחתי לומר ../images/Emo9.gif

תתחדשו על הפורום! אני מודה שההיכרות שלי עם משחקי לוח ומשחקי קלפים היא בעיקר באינטרנט, במחשחק Pachisi למשל, שיחקתי בתור משחק לוח אצל בני דודים שלי [אני חושב], וזה היה מזמן... אני עדיין זוכר שהיה קשה לאזן את החיילים כשהשביל האמצעי הוא באלכסון [בגירסת המחשב פשוט תכננו שהבית מוגבה מהשביל] אחפש עוד משחקים, בין אם רגילים, בין אם במחשב... יובל

hatul

New member
אם מישהו לא מזהה

התכוונתי לזה

למעלה