משחקי תפקידים וגייז

picaresque

New member
משחקי תפקידים וגייז

היי כולם, אני בחור בן 18, לקראת גיוס. תהיתי אם תוכלו לסייע לי בחיפוש אחר קבוצה מאורגנת או שחקנים בודדים- הומואים, לסביות או סתם גיי פרנדלי: מעניין אותי מאוד לדעת אם ישנם שחקנים שכאלה, לא משנה באיזה גיל, כי לי עדיין לא יצא להכיר לצערי... לחילופין- האם מוכרות לכם עלילות מוכרות למשחק שנוגעות בנושא ההומוסקסואלי? תודה מראש!

naring

New member
מה זאת אומרת?

למה הנטייה המינית של שאר השחקנים חשובה לך?

Bloodless

New member
לכל הקבוצות שפגשתי...

אין שום בעיה עם הומוסקסואליות במשחק. אני חושבת שאתה יכול פשוט ללכת לגילדה ולמצוא שיטה שמתאימה לך... תוכל לשאול את המנחה בקשר לזה, כדי להיות בטוח.

אני בכלל לא

מכיר עלילות מוכרות למשחקים. אני לא חושב שיש כאלה. אני לא רואה בעייה להמציא, במשחקים שלי לרוב נתקלים גם בכמה כאלה. פעם אחת אפילו שיחקתי גיי, בכנס. בכלל, לדעתי קהילת הרולפליירים היא די ליברלית, אני לא רואה למה זה צריך להוות בעייה. רגע, אתה מתכוון למשחקי תפקידים סטייל דיאנדי, נכון?

Serpent Axis

New member
אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותם

"משחקי תפקידים"... נראה לי שהתבלבלת עם משהו אחר. בכל מקרה, אני לא מכיר מנחים או שחקנים שיש להם בעיה עם מנחים או שחקנים עם נטייה מינית זו או אחרת. לא הבנתי גם מה הקשר של נטייה מינית למשחקי התפקידים שאנחנו מדברים עליהם.

picaresque

New member
לא!, אל תיחסו לי יותר מה שנכתב....

הכוונה היא לסגנון די אנד די ולא למשחקים "חיים". אני יודע שהשחקנים בישראל הם ליברלים מאוד ברובם הגדול, שיהיו בריאים כולם. אני מחפש שחקנים שהם גייז (גם בנות!) כי תמיד רציתי להכיר כמה כאלה, עוד לא יצא לי להכיר אחד כזה מלבדי. תחי התמימות העמומה!

מירטל

New member
אני תוהה מה היה קורה אם

הייתי מפרסמת הודעה כזו :" דרושים שחקנים משני המינים - הטרוסקסואלים בלבד! "

מירטל

New member
טוב, וותר על שני המינים :

דרושים שחקנים הטרוסקסואלים בלבד! עדיפות תנתן להומופובים!

5 0 6

New member
בושה וחרפה! אפליה!

איך עושים כזה דבר? איך אפשר להעדיף רק סוג מסוים של שחקנים על-פני אחרים? גם אני רוצה לשחק!

panters

New member
הלו הלו להרגע

מירטל מה זה? מה העצבים? הילד רוצה לשחק במשחקי תפקידים ואחרי המשחק להמשיך לשחק במשחקי תפקידים מה רע בזה? LOL

מירטל

New member
מה רע בזה?

איך אתה היית מרגיש אם הייתי אומרת לך :" אתה לא יכול לשחק איתנו בגלל נטיותך המיניות?"

מירטל

New member
הבנתי אותו טוב מדי :

אני מכירה טוב מאוד את המצב הזה של :" יו! יו! בחורות במשחקי תפקידים!" - יצא לי מספיק פעמים ( בפורום הזה? אני כבר לא זוכרת ) להתעצבן על שחקני תפקידים שחיפשו שחקניות במטרה אחת - והיא לא הייתה בכדי להעשיר את עולם המשחק שלהם. להבדיל מאנשים אחרים - אם שחקן נכנס ומצהיר שהוא מחפש קבוצה בכדי לסיים את ערב המשחק במיטה של אחד מהם, אני אתעצבן עליו - בין אם הוא הומוסקסואל או הטרוסקסואל.

JuffoWup

New member
כשאת אומרת "להעשיר את עולם המשחק

שלהם", למה את מתכוונת?

0Pandemonium0

New member
היא התכוונה שאנשים מחפשים לשחק עם

בחורות כדי להעשיר את עולם המשחק שלהם, אך לא את עולם משחק התפקידים, אם אתה מבין למה אני מתכוון...

מירטל

New member
גברים ממאדים, נשים מנוגה.

יש מצבים שבהם חשיבה גברית וחשיבה נשית הן שונות לחלוטין, והיות וגברים בדרך כלל חושבים חשיבה גברית ונשים חשיבה נשית ( כן, בדרך כלל, לא תמיד), שילוב של שתי דרכי החשיבה האלה במשחק יצור עולם ( משחק, וסגנון משחק) שונה מאשר קבוצה של רק חשיבה גברית או רק חשיבה נשית.

JuffoWup

New member
אהמ...

צריך להיות קצת נואש בשביל להקים קבוצת משחקים במטרה להכיר בחורות (דגש על המילה מטרה); מה- לקנות להם כמות גדולה של אלכוהול או טבעת לא מספיק טוב בימינו? יופי, עכשיו אין לי סיכוי עם הבחורות בפורום... (למה בכלל באתי לפה)

מירטל

New member
אתה הדגמת את זה הכי טוב :

אתה צריך להיות ממש נואש להקים קבוצת משחקים במטרה להכיר בחורות, אבל מה עם להקים קבוצת משחקים בכדי להכיר בחורים ( שזה, אם אני לא טועה, מה שהבחור שפתח את השירשור הזה ניסה לעשות)?

למעלה