משחקי שני NBA: הימורים ודיון לשינוי הפינה...

cache

New member
משחקי שני NBA: הימורים ודיון לשינוי הפינה...

שלום שלום לחברי הפורום, ערב טוב. לפני שנתחיל ברצוני לשתף אתכם ברעיון שהועלה בפניי מאחד מחברי הפורום. עיקרי הרעיון הוא שנבצע מעקב אחרי ההימורים ובכל שבוע או חודש (או כל פרק זמן אחר שניקבע) נכריז על זוכה. על מנת לא להרתיע מתמודדים חדשים ולא לפגוע בסיכויי הזכייה של מתמודדים החמיצו יום הימורים, אנו נבצע את המעקב בצורת אחוזי פגיעה ולא מספרי פגיעה. כמובן שעל מנת להיספר יהיה על המתמודד להשתתף מספר X של פעמים. כל שהדבר מצריך ממכם, על מנת להקל את הספירה, הוא לרשום ביום שאחרי את מספר הפגיעות שלכם, כמו שאתם עושים ביום (רושמים למשל 8\12 או 10\12). 'תמיד אני' אמר שהוא מוכן לקחת על עצמו את ספירת הקולות ועידכון הטבלאות של המהמרים. שאלתי היא האם אתם מעונינים לשחק את המשחק בצורה כזו או לשמור על המתכון הקיים. ההנהלה תשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם. ועכשיו למשחקים, הלילה ישנם רק ארבעה משחקים, אחד מרכזי, באו נתחיל (קבוצה ביתיתי תמיד מימין): ממפיס-דאלאס: המאבריקס חלשים בחוץ אבל ממפיס חלשים באופן כללי, ההנהלה הולכת על דאלס. ניצחון דאלאס. הורנטס- נאגטס: נו-ארלינס שבים הביתה לאחר הניצחון הגדול ביותר שלהם העונה (אצל הספרס), דנוור האומללה לא תעצור את הנסיקה. הורנטס יעקצו. קליפרס-שארלוט: המוקש של הערב, ההנהלה מסמפטת את הבייבי ג'ורדנס, אבל נדמה שהמומנטום שכמעט נוצר אצלם נעלם לפני שגידל רגלים, ההנהלה מכבדת את הקליפרס בביתם ועל כן נלך איתם, להפעם. ניצחון קליפרס. המשחק המרכזי: יוטה-ספרס: משחק חם בסולט לייק, הג'אז מנגנים מצויין לאחרונה, הספרס תרים אחר יכולת המשחק שלהם ובינתיים הם לא מוצאים, מה עובר על האלופים? האם הם מחכים לחלק השני של העונה כדי להתחיל לשחק? ההנהלה מהמרת על משחק צמוד כשבסופו תנצח הקבוצה הטובה יותר, נכון להיום. יוטה מנצחים, כי אין קסמים! ניצחון לג'אז. זהו, ערב קליל של ארבעה משחקים, האמת שזה נחמד. כולם להיכנס לכוננות שארפובה, היא נחתה היום בארץ וההנהלה משערת שתישמעו ותראו לא מעט ממנה בשבוע הקרוב. אפשר להמר כמה פעמים יראו תמנות שלה עם בגד-ים, כמה פעמים יזכירו את הגניכות שלה וכמה פעמים ידברו על צורת המשחק שלה? שיהיה לכולכם שבוע טב ולפי מה שאומרים גם רטוב. ההנהלה רוצה להביע את התפעלותה מניתחונה של קליבלנד ושל לברון על קובי ועוד בביתו. מרשים, ללא ספק מצריך חשיבה מחודשת על מצב העניינים. לילה טוב, לא לשכוח, ללכת עם הרגש ולהתפרע. ההנהלה

7liel7

New member
אני מסכים לרעיון ../images/Emo45.gif

למרות שהמשחק מהנה ומעניין מאוד, לדעתי זה יוסיף פן שלא היה בו קודם- תחרותיות. ותחרותיות בפורומים היא תמיד דבר טוב, ותמיד אפשר לנהל דיונים מעניינים עליה. אז אני בעד, ולדעתי שיטה של אחוזי פגיעה היא באמת הדרך הטובה ביותר לחשב. הייתי מציע שכל משתתף יצטרך להמר משהו כמו 20-25 פעמים כדי לקבוע את האחוזים שלו וכך זה יהיה מאוד מעניין. ולהימורים: ממפיס-דאלאס: ממפיס חלשים מאוד ודאלאס לא. דאלאס. הורנטס-נאגטס: משחק קשה ומעניין. בגלל ש-NO משחקים בבית הם ינצחו. קליפרס-שארלוט: שתי קבוצות משעממות במשחק מעניין לשם שינוי, ושארלוט יקטפו את הניצחון בסיומו. יוטה-ספרס: האלופה תשחק כמו אלופה, ולמרות שאני לא ממש מחבב את הספרס, הם ינצחו.

7liel7

New member
3/4

מוות לסן אנטוניו!

OrEl74

Well-known member
מנהל
OK

ממפיס-דאלאס: דאלאס בקלילות, במיוחד לאור העובדה שגאסול פצוע. הורנטס-נאגטס: הלב נקרע לי בין אייברסון אהובי וההורנטס שהעונה אני מאוד אוהב אותם אבל אני הולך עם הצרעות. קליפרס-שארלוט: שארלוט - בגלל המנג'ר
יוטה-ספרס: הספרס בתקופה לא טובה, מאנו סוחב פציעה מחורבנת בבוהן שמונעת ממנו לקלוע כמו שהוא קלע בתחילת העונה, טוני פארקר בירידה משמעותי בשבועיים האחרונים וככה הם לא ינצחו את יוטה. ניצחון למורמונים. לגבי ההצעה שלך... אם יש מישהו שמוכן לעשת את העבודה השחורה של איסוף הנתונים, אני בעד

סלים וארזה

New member
מנהל
אני מציע להתחיל מחר ההודעה שלך נכתבה בערב ולא כולם רואים אותה. מי שירצה להמר מההתחלה ולא נכנס לפורום בערב - מפסיד יום הימורים (יש כאלה שרוצים לשחק כל יום). היום נתת התראה - מחר נתחיל את המשחק עם כולם באותה נקודת פתיחה. מה דעתך?

cache

New member
מבחינתי אין בעיה

להתחיל היום או מחר, בגדול זה לא תלוי רק בי, אני מקווה שמי שהתנדב לעשות את העבודה השחורה, יעמוד במילתו. כעיקרון, עקרון האחוזים אמור ליצוא מצב שאין זה משנה אם הפסדת יום הימורים כזה או אחר כל עוד עמדת במינימום מסויים של הימורים (כלומר לא נשווה באחוזים מי שהימר ארבע משחקים מול מי שהימר על מאה), כך שאני לא חושב שיש חשיבות כזו או אחרת להתחיל במשחק היום או מחר, אבל אם יעדיפו מחר, מבחינתי זה בסדר גמור ואין עם זה כל בעיה. ההנהלה

לא כזאת שחורה...אפורה

סגלגלה כל עוד כל אחד סופר לעצמו (יבוצעו בדיקות פתע רנדומליות של סמי מרץ וסמי אמת, ראו הוזהרתם!) ורושם, זאת לא עבודה גדולה לשמור את התוצאות. ופעם בשבוע אפשר להעלות את הקובץ לפורום. יהיה player of the week, player of the month, rookie of the month וכמובן הMVP של העונה שיזכה למשחק אחד-על-אחד מול מייקל ג'ורדן. הקטע עם האחוזים דומה ל-FGM-A, קליעות מהשדה חלקי נסיונות הקליעה. נשארו משהו כמו 40 מחזורי משחקים, כפול 15 כל מחזור = 600 נסיונות ניחוש לערך, אם האומדן שלי נכון. תקבעו מה יהיה סף המינימום. כל אחד יכול להשתתף, גם מי שיתחיל ממש בסיום העונה. הסף רק אומר שלא יוכל להיות מוכרז כמנצח העונה כולה. שיהיה מוי כיף

המשתגר

New member
../images/Emo45.gif אחלה תוכנית.

ולעניין משחקי הערב - הלילה אין משחקים של הניקס ולכן אני מרשה לעצמי ללכת בניגוד להימורי ההנהלה! כן כן. ממפיס-דאלאס: דאלאס אכן תנצח (למרות שהייתי רוצה ללכת נגד ההנהלה כאן היא בפוקס אינה טועה) הורנטס-נאגטס: נצחון לדנבר (קלייזה יתן משחק גדול ויצחק על ההנהלה בקול) קליפרס-שארלוט: נצחון של הקליפרס (לא פלא שיצא להנהלה עוד ניחוש אחד נכון במקרה זה לא צריך להיות גאון). ספרס-יוטה: ספרס מנצחים כמו גדולים (ההנהלה תתבאס אימים על הימור כנגד הספרס המשעממים) אני מרביץ 4 מ-4 הלילה וההנלה משופלת עם 2 מ-4. הידד

OrEl74

Well-known member
מנהל
הנהלת הפורום מתביישת בך!

לא ייתכן שאחד מחביבי הפורום יפשל בצורה כזאת. במחזור המשחקים המלא הבא אני דורש לפחות 10/12 אחרת ינקטו נגדך אצמעים חמורים ביותר (חוזה בניקס או משהו בסיגנון)

cache

New member
זה מה שקורה כשיוצאים נגד ההנהלה

(לא הפורום, אלא המדומה).

ישענר זאף מצטרף למשחק

ממפיס - דאלאס: דאלאס הורנטס - נאגטס: נאגטס קליפרס - שארלוט: שארלוט יוטה - ספרס: יוטה כמובן

...

לגבי הרעיון, סבבה...אם למישהו יש כוח לעשות דבר כזה לכל הפורום אז כל הכבוד לו. אני עושה אותו דבר בבייסבול (עכשיו הפגרה) ואני מתייאש לפעמים למרות שבקושי 3-4 אנשים מגיבים ביום. דאלאס - הבחירה הקלה של היום. לא כוחות מול ממפיס. הורנטס - אחרי המשחק הענק נגד הספרס אני יכול לראות את דנבר מפתיעים דווקא את ניו אורילינס, אבל נלך עם הקבוצה הביתית החמה בבית. שארלוט - משחק קשה לבחור. מצד אחד, שארלוט נראית לי עדיפה קצת...אבל היא בחוץ ויש לה מאזן מזעזע שם (למרות ניצחון בבוסטון)...הלכתי עם ההרגשה. יוטה - ההנהלה הסבירה טובה את המצב של הספרס (האלופה עם מאזן שלילי בחוץ)...ויוטה בבית, נלך עם הג'אז נגד הספרס.

cache

New member
מאברוק אכן מגיע

ואני לא מתכוון על ה4/4 אלא על ההליכה עם הרגש (שארלוט). כשמקשיבים לההנהלה קוראים דברים טובים

למעלה